Το ποτό διατροφή

Όταν πλησιάζει η ζεστή εποχή του χρόνου, όλες οι γυναίκες αναρωτιούνται για τα κιλά που είχε κατατεθεί για τους γοφούς και τη μέση κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι διατροφολόγοι προτείνει μια ποικιλία από δίαιτες. Μια από τις δίαιτες που εμφανίστηκε πρόσφατα, είναι το ποτό της δίαιτας. Από μόνη της, το όνομα της αυτή η δίαιτα προτείνει ότι τα γεύματα δεν χρειάζεται να φάτε και να πιείτε. Αλλαγή της συνέπειας από τα πιάτα που επαρκώς μπορεί να αντιληφθεί, γι ' αυτό είναι κατάλληλο μόνο για εκείνους που τους αρέσει σούπες και άλλα υγρά πιάτα.

το ποτό διατροφή

Η ουσία της δίαιτας

Ανάλογα με την ηλικία του ατόμου στο 65-80% νερό. Το νερό στο ανθρώπινο σώμα έχει πολλές λειτουργίες:

 • είναι ο καθολικός διαλύτης για περισσότερες ουσίες: σχεδόν σε όλες τις αντιδράσεις στο σώμα συμβαίνουν σε ένα υγρό μέσο *
 • περιλαμβάνονται σε όλα τα βιολογικά περιβάλλοντα του ανθρώπινου σώματος: του αίματος, της λέμφου, τα πεπτικά υγρά, εκκρίσεις των βλεννογόνων και τις εκκρίσεις των αδένων εσωτερικής έκκρισης;
 • χρησιμεύει ως ένα σύστημα μεταφορών για τα θρεπτικά συστατικά, ένζυμα, ορμόνες, τα αέρια, τα προϊόντα της αποσύνθεση και το μεταβολισμό αίματος, τα κύτταρα και τα μόρια-μεταφορείς;
 • διαλύει τα άλατα και αφαιρεί την περίσσεια από το σώμα με τα ούρα και τον ιδρώτα;
 • διατηρεί την ομοιόσταση — μια δυναμική ισορροπία των ηλεκτρολυτών, οξέα, βάσεις, η πίεση μέσα και έξω από το κύτταρο.
 • παρέχει τη θερμοκρασία του σώματος σταθερή (λόγω εξάτμισης από την υπερβολική θερμότητα);
 • συμβάλλει στην αραίωση των κοπράνων;
 • ελαστικότητα (σπαργή) ιστούς.

Ο μέσος άνθρωπος χάνει καθημερινά έως 3.0 l νερό (ούρα, τον ιδρώτα, τον εκπνεόμενο αέρα, κόπρανα), ανάλογα με τις συνθήκες διαμονής και η ένταση της εργασίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ατόμου σε συνθήκες θέρμανση μικροκλίμα (ζεστό καταστήματα, σάουνα, καυτό σεζόν) οι απώλειες νερού είναι σημαντικά αυξημένη.

Συμπληρώνοντας το κενό αυτό του νερού στο σώμα κατά 20-30% είναι το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής οξειδοαναγωγικές αντιδράσεις κατά 20-30% λόγω παραλαβή των στερεών και ημι-στερεά τρόφιμα και το 50% οφείλεται στο λεγόμενο "υγρό" (νερό, φρούτα κομπόστες, χυμούς, ζελέ, γάλα, ποτά).

Η ουσία του πόσιμου διατροφή είναι να αυξηθεί η ροή του υγρού από το έξω από το σώμα. Αυτό μπορεί να γίνει με την αντικατάσταση στερεά τροφή (κυρίως πιάτα, γλυκά, σάντουιτς, σνακ) στο υγρό. Έτσι, ομαλοποιεί το μεταβολισμό, απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες που συσσωρεύονται στο σώμα (έντερο, νεφροί, αιμοφόρα αγγεία), βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος.

Οι αρχές της διατροφής

Το ποτό διατροφή είναι πολύ αυστηρή. Τηρώντας όλες τις αρχές της διατροφής, είναι δυνατόν να έχουμε καλά αποτελέσματα, είναι δυνατόν να ρίξει μέχρι και 15 kg ανά μήνα. Για να το κάνετε αυτό:

 1. Όταν βάζοντας μαζί μια δίαιτα για να επιλέγουν υγιεινές τροφές, αποφεύγοντας περιέχουν Γτο, τα πρόσθετα τροφίμων, τα ΤΡΑΝΣ λιπαρά.
 2. Μια ημέρα, μπορείτε να φάτε όχι περισσότερο από 5 λίτρα συνολικό υγρό, συμπεριλαμβανομένων των υγρών τροφίμων.
 3. Η ποσότητα του υγρού ανά ημέρα, με τη μορφή των τροφίμων, δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 2 L
 4. Εκτός από τα γεύματα θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα καθαρού νερού ανά ημέρα.
 5. Κατά τη διάρκεια του γεύματος απαγορεύεται να μασάτε και να μασάτε ενεργά κατανέμονται τα πεπτικά υγρά. Επίσης απαγορεύεται το μάσημα τσίχλας — έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
 6. Η ποσότητα των τροφίμων, που έχει προγραμματιστεί να φάει για μια μέρα θα πρέπει να χωρίζεται σε 5-6 δεξιώσεις.
 7. Απαιτεί μέτρια άσκηση.
 8. Η καρέκλα θα πρέπει να είναι τακτική, καθημερινή. Με την εμφάνιση της δυσκοιλιότητας, είναι αναγκαίο να ληφθούν καθαρτικά ή να τεθεί ένα κλύσμα καθαρισμού.
 9. Επιπλέον, θα πρέπει να πίνετε βιταμίνη-ορυκτό media.
 10. Είναι αδύνατο να αυξηθεί η διάρκεια της παραμονής σε αυτή τη δίαιτα επειδή είναι ισορροπημένη.
η ουσία της δίαιτας

Η πιο δημοφιλής από όλες τις ποικιλίες είναι δύο παραλλαγές του αυτό το διατροφικό σχήμα.

 • το ποτό δίαιτα για 7 ημέρες.
 • το ποτό διατροφή για 30 ημέρες.

Εκείνοι που αποφάσισαν να χάσει το βάρος, επομένως, σωστό να ξεκινήσω με το ποτό διατροφή για μια εβδομάδα. Είναι πιο αυστηρή, αλλά δίνει καλό και γρήγορο αποτέλεσμα. Επιπλέον, ένα άτομο μπορεί να καθορίσει αν θα είναι σε θέση να αντέξει μια τέτοια περιορισμός στη διατροφή για ένα μήνα.

Τα πλεονεκτήματα του να πίνεις διατροφή

Το μεγάλο πλεονέκτημα του πόσιμου δίαιτα είναι η δίαιτα καθαρισμό του σώματος από τις τοξικές ουσίες και τοξίνες. Εκτός από τον καθαρισμό του σώματος, αυτή η απώλεια βάρους έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα για το σώμα αδυνατίσματος:

 • ομαλοποιεί την πέψη;
 • αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού αντιδράσεις στο σώμα;
 • μειώνει τον όγκο του στομάχου;
 • βελτιώνει τη διάθεση.

Για το μαγείρεμα πόσιμο διατροφή δεν χρειάζεται πολύ χρόνο ή ακριβά προϊόντα. Το κύριο πράγμα είναι να κάνει το μενού.

Τα μειονεκτήματα του πόσιμου διατροφή

Το ποτό διατροφή, ανεξάρτητα από τη διάρκειά της, δεν είναι κατάλληλο για τα άτομα με:

 • χρόνιες σοβαρές παθήσεις της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων;
 • παραβιάσεις απέκκρισης λειτουργίες των νεφρών;
 • φλεγμονώδεις παθήσεις του πεπτικού συστήματος σε οξεία φάση;
 • μια τάση για διόγκωση;
 • ο διαβήτης.

Με την παρουσία τουλάχιστον ενός από τα παραπάνω παθήσεις θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Μόνο εξειδικευμένοι μπορεί να καθορίσει πόσο επικίνδυνο θα είναι αυτό το είδος της διατροφής σε μια συγκεκριμένη ασθένεια.

Το πόσιμο απώλεια βάρους οδηγεί σε έκπλυση των μετάλλων από το σώμα και να μειώσει το εισόδημα των βιταμινών, τόσο την άσκηση δεν είναι απαραίτητο σε περιόδους της εποχικής ασθένειες ανεπάρκειας.

Μια ανεπάρκεια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που επηρεάζει αρνητικά το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο, υπάρχουν αναιμία συμπτώματα. Πιθανές διαταραχές της όρασης, διαταραχές της προσοχής και της μνήμης. Ωστόσο, η λήψη συγκρότημα φάρμακα με βιταμίνες, μακρο - και μικροθρεπτικών συστατικών μπορεί να αποτρέψει την ανεπάρκεια αυτών των ουσιών. Κατάλληλο βιταμίνη-ορυκτό συγκρότημα θα είναι σε θέση να επιλέξετε το γιατρό με βάση την ηλικία, το βάρος, το ύψος και την κατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δίαιτα για εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, γιατί είναι πολύ αγχωτικό.

Δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να πίνουμε την απώλεια βάρους, αν κατά τη στιγμή που ένα άτομο αρχίζει να νιώθει έντονα το αίσθημα της πείνας, ειδικά συνοδεύεται από ζάλη, λιποθυμία, αδυναμία, κόπωση, ευερεθιστότητα, αϋπνία ή υπνηλία, πόνος στο στομάχι και την κοιλιά, διαταραχές της προσοχής και της μνήμης.

τι μπορώ να φάω

Τι μπορώ να φάω

Το ποτό διατροφή σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε:

 • καθαρό νερό χωρίς αέριο *
 • χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα (όχι πάνω από 2.5% λιπαρά);
 • ζωμοί, τα λαχανικά, τα μανιτάρια, το άπαχο κρέας, παραπροϊόντα σφαγίων, τα πουλερικά, τα ψάρια;
 • φρέσκους χυμούς από φρούτα και τα μούρα;
 • ποτά φρούτων και ζελέ από μούρα;
 • κομπόστες;
 • φυσικό τσάι.

Τα πιάτα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι χωρίς αλάτι και ζάχαρη. Η μαγειρική παρασκευή των τροφίμων θα πρέπει να είναι ελάχιστη: βραστό και βράσιμο. Πρέπει να εγκαταλείψουμε το τηγάνισμα, το ψήσιμο, το ψήσιμο στη σχάρα.

Τι δεν πρέπει να φάμε

Να πίνεις διατροφή έχει δείξει καλά αποτελέσματα, θα πρέπει να αρνούνται κατηγορηματικά:

 • στερεά και ημι-στερεά τρόφιμα (κυρίως πιάτα, σουβλάκια, σαλάτες, φαγητά, σάντουιτς);
 • το αλκοόλ, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ ποτά και το κρασί;
 • καφέ και άλλα ποτά που περιέχουν καφεΐνη;
 • ισχυρή ζωμό από το κρέας (κρέας με λιπαρά);
 • τα ζωικά λίπη (βούτυρο και το γκι, το λίπος, το σπλαχνικό λίπος);
 • σάλτσες και μαρινάδες;
 • τα τουρσιά;
 • κονσέρβες;
 • ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα ποτά *
 • χυμοί της βιομηχανικής παραγωγής *
 • αλάτι ή αλμυρές σάλτσες;
 • ζάχαρη και άλλες γλυκαντικές ουσίες (μέλι, φρουκτόζη);
 • τα πρόσθετα τροφίμων (αρώματα, ενισχυτικά γεύσης, συντηρητικά, βαφές).

Το ποτό δίαιτα 7 ημερών

Λόγω εβδομαδιαία διατροφή δυνατόν να αξιολογήσει τη σωματική και θεληματικός δυνατότητες πριν από την έναρξη του μήνα φυσικά την απώλεια βάρους. Διαιτητικό μενού για κάθε άτομο ξεχωριστά πρέπει να γίνει.

Το ποτό διατροφή δεν είναι πειθαρχημένο μενού για μια εβδομάδα, αλλά κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, μπορείτε να ακολουθήσετε τη συνιστώμενη 7-ημέρα διατροφής.

μενού πόσιμο διατροφή

Την πρώτη μέρα

Η πιο σωστή παραλλαγή από την αρχή της απώλειας βάρους, δίαιτα 7 ημερών με την πρώτη ημέρα του πόσιμου διατροφή, είναι επιθυμητό να κάνει το γάλα, και ακόμα καλύτερα — που έχουν υποστεί ζύμωση του γάλακτος (το κεφίρ, το προζύμι, που έχουν υποστεί ζύμωση ψημένο γάλα, γιαούρτι). Αυτό θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το πεπτικό σύστημα να χωνέψει τροφίμων σε υγρή μορφή.

Τη δεύτερη μέρα

Το ποτό διατροφή κατά τη δεύτερη ημέρα μπορεί να αποτελείται από σούπες με βάση λαχανικά, άπαχο κρέας και ψάρια ζωμούς. Ενώ θα πρέπει να αποφεύγετε την προσθήκη στην σούπα, ζυμαρικά, πατάτες, κρέμα γάλακτος, τυρί, ή άλλα πρόσθετα. Η σούπα πρέπει να είναι μαγειρεμένα σε ένα κομμάτι άπαχο κρέας (μοσχάρι, κουνέλι ή πουλερικά χωρίς το δέρμα), ψάρια (άπαχα, θάλασσας ή ποταμού), τα λαχανικά (κολοκύθι, λάχανο, καρότα, παντζάρια, κρεμμύδια). Συμπληρώνοντας τη σούπα δεν πρέπει να είναι, μια εξαίρεση μπορεί να είναι μόνο η προσθήκη της τομάτας στην οξίνιση. Η γεύση η σούπα μπορεί να συμπληρώσει ένα πικάντικο πράσινα φυλλώδη λαχανικά (ρόκα, μαϊντανό, άνηθο, κόλιαντρο, Βασιλικό). Το αλάτι δεν πρέπει να προστεθεί.

Την τρίτη ημέρα

Το μενού της ημέρας πρέπει να γεμίσει το σώμα σας με βιταμίνες. Σε αυτήν την ημέρα πίνω ποτά φρούτων και χυμούς από λαχανικά και φρούτα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έλλειψη ζάχαρης ή γλυκαντικές ουσίες σε αυτά τα ποτά. Μόνο τα φυσικά ποτά μπορεί να καλύψει την έλλειψη βιταμινών.

Την τέταρτη μέρα

Όλη την τέταρτη ημέρα πρέπει να πίνετε jelly — βλεννογόνων ποτά με βάση φρούτα και μούρο αφεψήματα χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Jelly περιβάλλουν το βλεννογόνο ιστό του στομάχου και των εντέρων, και είναι επίσης μια πηγή εύκολα εύπεπτο διαλυτό υδατάνθρακας είναι το άμυλο.

Την πέμπτη μέρα

Μενού πέμπτη ημέρα αντιστοιχεί στο τρίτο, αλλά μπορείτε να προσθέσετε κομπόστα από αποξηραμένα φρούτα, μαγειρεμένο, χωρίς ζάχαρη.

Η έκτη ημέρα

Την έκτη ημέρα πρέπει να πίνετε περίπου 3 λίτρα πολτό βρώμης και πλιγούρι βρώμης. Αυτή η πουτίγκα είναι έτοιμη από 200 γρ. βρώμη 100 γρ. νιφάδες βρώμης, Φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, 1,5 λίτρα νερού. Να αρχίσει να μαγειρέψουν κουάκερ πουτίγκα ανάγκη από την πέμπτη μέρα της δίαιτας: ρίχνουμε τη βρώμη και τα δημητριακά, το γιαούρτι και το αφήνουμε σε ένα ζεστό μέρος. Μετά από μια μέρα το μείγμα μέσα από ένα σουρωτήρι και προσθέστε το νερό. Βράζει και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά. Πρέπει μαρμελάδα, ανακατεύοντας συνεχώς.

Την έβδομη ημέρα

Την έβδομη ημέρα 7 ημέρα δίαιτα σαν την 1η μέρα του πόσιμου διατροφή, εκτός από μια μικρή ανακούφιση — μαλακό τυρί κατσαρόλα στο τέλος της ημέρας. Αυτή η κατσαρόλα, την τελευταία ημέρα της εβδομάδας το ποτό διατροφή θα διευκολύνει έναν τρόπο έξω από αυτό.

Το πιο δύσκολο σε πόσιμο διατροφή, σχόλια που έχουν βιώσει, είναι η πρώτη μέρα. Αυτή είναι μια αγχωτική κατάσταση για το σώμα, έτσι ώστε να αρχίσει να χάσουν βάρος σε μια διατροφή πόσιμο καλύτερα όταν το άτομο δεν έχει σημαντικές συναντήσεις ή σημαντικό έργο.

Το ποτό διατροφή για 30 ημέρες

Η πιο θετική επίδραση μήνα διατροφή είναι μια σημαντική μείωση του όγκου του στομάχου. Το ποτό διατροφή για 30 μέρες έχουν απτά αποτελέσματα για το σώμα, το οποίο αντανακλάται στην υγεία αδυνάτισμα πριν και μετά από αυτό. Τον καθαρισμό επίδραση της διατροφής ποικίλλει σε διαφορετικές περιόδους:

 1. Κατά την πρώτη δεκαετία καθαριστεί από πέτρες της χοληδόχου κύστης, των νεφρών, της ουροδόχου κύστης και των εντέρων.
 2. Στο δεύτερο 10 μέρες άδεια παρεγχυματικά όργανα: η καρδιά, το ήπαρ, το σπλήνα και τους πνεύμονες και τα αιμοφόρα αγγεία.
 3. Την τελευταία δεκαετία η αναβάθμιση της κυτταρικής σύνθεσης του σώματος. Σε αυτό το στάδιο, το αίσθημα της κόπωσης και υπνηλία αντικαθίστανται με ζωντάνια και την ευκολία.

30 ημέρα διατροφής μενού είναι διαφορετικό από δίαιτα 7 ημερών σχέδιο διατροφής. Καθημερινό μενού πρέπει να περιλαμβάνει μια σούπα με βάση το κρέας ή το ψάρι. Αυτό είναι απαραίτητο για να μετρήσει τις θερμίδες: καθημερινό μενού δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 1500 kcal.

στη δίαιτα

Το σωστό αποτέλεσμα

Τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους διατηρείται, η σωστή παραγωγή του πόσιμου διατροφή:

 1. Θα πρέπει πρώτα να εισάγετε το υγρό χάος.
 2. Τα πρώτα 1-2 εβδομάδες δείπνο θα πρέπει να είναι πόσιμο.
 3. Μια βδομάδα μετά την κυκλοφορία της λίγο-λίγο, μπορείτε να εισάγετε μια ομελέτα με 1-2 αυγά, μαλακό τυρί μαγειρευτά, τυρί κέικ. Το αλάτι και η ζάχαρη θα πρέπει να μειωθεί στο μέγιστο.
 4. Τη δεύτερη εβδομάδα του τύπου θα πρέπει να είναι σε ένα γεύμα, προσθέστε μια σαλάτα από φρέσκα λαχανικά και φρούτα, ψήνουμε, σοτάρουμε, στιφάδο και άλλα πιάτα, όπου η καταστολή συστατικά στο ζουμί τους.
 5. Κατά την τρίτη εβδομάδα σε μια διατροφή που μπορεί να εισαγάγει άπαχο κρέας, ψάρια ή θαλασσινά.
 6. Στο μέλλον, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα είναι απαραίτητη η νηστεία ημέρες.

Εκτός από αυτές έξοδο κανόνες, θα πρέπει να συνεχίσει να παρακολουθεί το θερμιδικό περιεχόμενο της δίαιτας, αποφύγετε τα τηγανητά και τα λιπαρά τρόφιμα, γλυκά, ανθρακούχα ποτά και το αλκοόλ.

Η νηστεία ημέρες που έπινα

Το πόσιμο ημέρες της νηστείας θα βοηθήσει στη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια βάρους. Το πόσιμο ημέρες της νηστείας μπορεί να είναι η εξής ημέρες:

 • τσάι — 1,5 λίτρα-ετοιμάζω το τσάι χωρίς ζάχαρη (με λεμόνι) μια ημέρα;
 • γάλα — το ίδιο ποσό άπαχο γάλα, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή γιαούρτι την ημέρα;
 • ντομάτα — έως 3 λίτρα χυμό ντομάτας χωρίς αλάτι την ημέρα;
 • λαχανικών — μέχρι και 2 λίτρα φρέσκο χυμό από τα παντζάρια, τα καρότα, το σέλινο ή άλλα λαχανικά ανά ημέρα (χωρίς αλάτι και ζάχαρη).

Φυτικά ημέρες της νηστείας είναι η βέλτιστη από την άποψη της την αναπλήρωση των βιταμινών στο σώμα. Επιπλέον, έχουν πολλές χρήσιμες ινών, το οποίο βελτιώνει την πέψη και ομαλοποιεί το σκαμνί.

Ιδέες

Το ποτό διατροφή είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές δίαιτες. Υπάρχουν δύο ποικιλίες της διατροφής: για μια εβδομάδα, και 30 ημέρες.

Το ποτό δίαιτα για μια εβδομάδα, είναι πιο αυστηρές από το μήνα, έτσι για να επιβιώσει είναι πολύ πιο δύσκολο. Σύνθετη δίαιτα για 7 ημέρες 1 ημέρα πόσιμου διατροφή.

ιδέες

Το ποτό μενού διατροφή για 30 ημέρες είναι λιγότερο σοβαρή από ό, τι στη διατροφή για μια εβδομάδα. Μενού μήνα διατροφή περιλαμβάνει καθημερινή κατανάλωση σούπα, η οποία καθιστά πιο φορητό.

Το ποτό διατροφή αντενδείκνυται σε εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες, οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά, τα άτομα με παθήσεις του πεπτικού συστήματος και των νεφρών, της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων.

Η γνώμη των ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει αυτή τη δίαιτα, σε διάφορες ιστοσελίδες και φόρουμ μιλάμε για καλά αποτελέσματα της απώλειας βάρους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σε μηνιαία ποτό διατροφή είναι μια πλήρης καθαρισμός του σώματος, ομαλοποιεί το μεταβολισμό, βελτιώνει τη διάθεση, είναι ελαφρότητα στο σώμα. Η σωστή παραγωγή των εν λόγω δίαιτα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το βάρος σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.