Τι μέθοδοι είναι αποτελεσματικές για την απώλεια βάρους;

Κάτω από το βάρος απώλεια αναφέρεται στη διαδικασία με την οποία το βάρος του σώματος μειώνεται σιγά-σιγά. Η μείωση του βάρους παρουσιάζεται ως εξαναγκασμό (για παράδειγμα, όταν κάνετε δίαιτα) και τις εξωτερικές συνθήκες (η ασθένεια).

αδυνάτισμα

Απώλεια βάρους εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς:

 1. για να αντιμετωπίσει την παχυσαρκία;
 2. να αυξηθεί η ελκυστικότητα του προσώπου που στα μάτια των άλλων.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η απότομη μείωση της σωματικής μάζας, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ένα σύμπτωμα της νόσου.

ΔΜΣ

Αρμοδίως σε πρόγραμμα με στόχο το αδυνάτισμα, είναι πολύ δύσκολο, αν δεν ξέρετε τις βασικές έννοιες. Συγκεκριμένα, μιλάμε για δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ). Είναι ένα ποσοστό, το οποίο είναι μεταξύ βάρους και ύψους.

Υπάρχουν βαθμοί του IMT, σύμφωνα με το οποίο ο βαθμός της παχυσαρκίας και άλλων δεικτών. Έτσι, αν η εικόνα της γυναίκας είναι πάνω από 18, πρέπει να κερδίσει το βάρος. Σε περίπτωση που το ποσοστό είναι 18.5–25, μιλάμε για κανονικό δείκτη.

Η παχυσαρκία είναι διαγνωστεί όταν ο ΔΜΣ είναι ίσο με 30-40. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το άτομο χρειάζεται άμεση θεραπεία, που συνίσταται στο συνδυασμό λάβετε μια συγκεκριμένη λίστα φαρμάκων, η μέτρια σωματική φορτία και τη διατροφή. Όταν ο ΔΜΣ είναι πάνω από 40 διαγνωστεί με ακραία παχυσαρκία. Αν δεν λάβει τα κατάλληλα μέτρα, το άτομο με αυτό το δείκτη μάζας σώματος, σύντομα θα πεθάνει.

4 βασικοί κανόνες

Το πρόβλημα της απώλειας βάρους σήμερα είναι, πράγματι, ένα πιεστικό ζήτημα για πολλούς ανθρώπους. Παρά το γεγονός ότι η σύγχρονη ιατρική προσφέρει πολλές τεχνικές για να χάσετε το περιττό βάρος, η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να βρεθεί ακόμα.

Δυστυχώς, η απώλεια βάρους για τους ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία, με το χρόνο γίνεται εμμονή. Επιπλέον, μερικά από αυτά που συμβαίνουν ψυχικές διαταραχές, με αποτέλεσμα ακόμα και το λεπτό κορίτσια (κυρίως γυναίκες) να δουν τον εαυτό τους ως λίπος, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να χάσουν βάρος, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ο δείκτης έπεσε κάτω από τα πρότυπα. Στο τέλος οδηγεί στην ανάπτυξη της δυστροφία.

Φυσικά, μια τέτοια πλούσια αγορά δεν θα μπορούσε να αγνοήσει τις εμπορικές εταιρείες που προσφέρουν όλα τα είδη του λίπους καυστήρες, Συμπληρώματα και άλλα μέσα παρεμπιπτόντως, δίνοντας υπόσχεση ότι η λήψη ορισμένων φαρμάκων για μερικές εβδομάδες θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν είναι τόσο αποτελεσματική όπως αναφέρεται στην αγγελία. Ειδικά για τη θεραπεία της παχυσαρκίας που βασίζονται σε ένα ενιαίο μέθοδος αδύνατο.

Μπορείτε να χάσετε βάρος, αν ακολουθήσουμε τέσσερις βασικούς κανόνες:

οι κανόνες της απώλειας βάρους
 1. Η ανάγκη να χάσετε βάρος σταδιακά. Η μέγιστη επιτρεπόμενη απώλεια 1 kg την εβδομάδα. Αποτελεσματική και χρήσιμη για την απώλεια βάρους σώματος περιλαμβάνει τη μείωση του βάρους όχι πάνω από 3-4 κιλά το μήνα. Είναι σημαντικό να γίνει σταθερό ρυθμό.
 2. Αποτελεσματική απώλεια βάρους είναι αδύνατο, αν ακολουθήσετε τις αρχές της λεγόμενης ακραίες δίαιτες. Επιτρέπουν σε λίγες εβδομάδες για να χάσει 5-6 κιλά, αλλά πρώτα, μπορεί να προκαλέσει μερικές φορές ανεπανόρθωτη ζημιά στο σώμα, και δεύτερον, δεν είναι ο καθένας μπορεί να αντέξει τέτοια φορτία. Και, ως αποτέλεσμα, ο όγκος της περίσσειας λίπους αυξάνεται δραματικά.
 3. Για να χάσετε το περιττό βάρος είναι αδύνατη χωρίς μια οριστική πρόθεση. Να αποφασίσει να χάσετε βάρος, θα πρέπει σταθερά να τηρούν αυτή την εγκατάσταση, δεν δίνουν προσοχή για να το ενεργοποιεί. Μόνο την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμή σας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο σας.
 4. Οι άνθρωποι που πάσχουν από υπερβολικό βάρος, πριν να αρχίσει να χάσουν βάρος, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Εκείνοι που είναι αποφασισμένοι να αφαιρέσετε μερικά επιπλέον κιλά, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε μερικές συμβουλές:

 1. Τα γεύματα μπορούν να ληφθούν το αργότερο τρεις ώρες πριν τον ύπνο. Αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η πείνα θα αυξηθεί, μπορεί να "πνίξει" με ένα Φλιτζάνι γιαούρτι.
 2. Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τα φυσικά και φρέσκα προϊόντα. Ημι-τελικών προϊόντων κατά τη διάρκεια της δίαιτας είναι αντενδείκνυται.
 3. Κάθε μέρα θα πρέπει να πίνετε δύο λίτρα νερό.
 4. Από τη διατροφή θα πρέπει σταδιακά να εξαλειφθούν τα προϊόντα αρτοποιίας (κέικ, τα γλυκά και τα παρόμοια), τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, τα ΤΡΑΝΣ λιπαρά.
 5. Τα περισσότερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή, τόσο το καλύτερο.
 6. Μία φορά την εβδομάδα θα πρέπει να μείνει για τη "εκφόρτωση" του σώματος.
 7. Μία ή δύο ημέρες το μήνα, μπορείτε να πάρετε για την πείνα. Αυτό είναι, αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα πρέπει να αντικαταστήσει την κατανάλωση καθαρού νερού.
 8. Για την ομαλοποίηση του μεταβολισμού και την υποστήριξη του σε αυτή την κατάσταση πρέπει να κοιμούνται 7-8 ώρες την ημέρα.
 9. Περισσότερες κινήσεις.
 10. Η αναζήτηση για πρόσθετα κίνητρα. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα εμφανές σημείο, η φωτογραφία του μια λεπτή διασημότητα.
 11. Ο συνδυασμός τους περιορισμούς των τροφίμων και την άσκηση.
 12. Αποτελεσματική απώλεια βάρους επιτυγχάνεται όχι μόνο σωστά επιλεγμένη διατροφή και η τακτική κατάρτιση. Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε μακρο - και μικροστοιχείων.
 13. Η εκπαίδευση είναι αναγκαία, διότι κατά την απουσία τους, το λίπος χάνεται σε βάρος της μυϊκής μάζας. Το λίπος παραμένει.
 14. Το επιλεγμένο πρόγραμμα για το ντάμπινγκ περίσσεια ποσά από το βάρος, πρέπει να είναι ατομική. Φυσικά, είναι πιο εύκολο να βρείτε στο διαδίκτυο ένα ειδικό πρόγραμμα με στόχο τη μείωση του μισούσε κιλά, και να επιμείνουμε σε αυτό. Ωστόσο, το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο στην περίπτωση, όταν το σύνολο ασκήσεις, διατροφή και επιλέγονται αυστηρά όρια κάθε άτομο ανάλογα με την κατάστασή του.

Πρόγραμμα βάρος

το βάρος

Ο αλγόριθμος αποσκοπεί στη μείωση της μάζας σώματος, αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

 1. Επιλέγοντας το τέλειο βάρος. Η προτίμηση αυτή μετατρέπει μια αφηρημένη στόχος ("να χάσει") σε ειδικές ("φέρτε την εικόνα σας σε 60"). Γνωρίζοντας ότι σε μια εβδομάδα για να αφαιρέσετε όχι περισσότερο από ένα κιλό, μπορείτε να υπολογίσετε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και είναι, επίσης, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία που επιτρέπει σε σας για να καθορίσει ποια βάρος σε μια συγκεκριμένη περίπτωση είναι η βέλτιστη.
 2. Μάθετε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων. Επίσης, θα χρειαστώ τη βοήθεια ενός υπολογιστή ή μια ειδική φόρμουλα για να βρείτε αυτό σε ένα Δίκτυο ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα. Σημειώστε ότι η ελάχιστη ημερήσια τιμή είναι 1200 kcal. Λιγότερες θερμίδες για να καταναλώνουν, καθώς είναι επικίνδυνο για την υγεία. Γνωρίζοντας την ημερήσια τιμή, μπορείτε να κάνετε τη διατροφή σας. Για αυτό θα πρέπει να μετρήσει τις θερμίδες που περιέχονται σε ορισμένα τρόφιμα.
 3. Ατομική δίαιτα. Μετά την ολοκλήρωση δύο γραπτές παράγραφο, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μενού για την εβδομάδα, που περιλαμβάνει το απαιτούμενο ποσό των χρήσιμων προϊόντων όσον αφορά την περιεκτικότητα σε θερμίδες, λιπαρά και άλλες παραμέτρους.
 4. Την άσκηση. Μετά από μία εβδομάδα μετά την έναρξη του προγράμματος με στόχο την μείωση του βάρους, θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε ελαφριά άσκηση. Φυσικά, κανείς δεν σταματά προπόνηση την πρώτη μέρα. Η βασική προϋπόθεση είναι η τακτική διεξαγωγή των ασκήσεων.

Για περισσότερες συμβουλές

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καθολική πρόγραμμα που θα επιτρέψει σε όλους να χάσετε βάρος πάνω από ένα χρονικό διάστημα. Η απώλεια βάρους είναι μια καθημερινή και αρκετά σκληρή δουλειά. Και να αντιμετωπίσουν με τα καθήκοντα, θα πρέπει να βάλετε μια μεγάλη προσπάθεια.

Απλά για να κάνει τα πράγματα πιο εύκολο για τον εαυτό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο τις συμβουλές που δίνονται παραπάνω, αλλά και άλλες συστάσεις:

 1. Η αποτυχία από την υπερκατανάλωση τροφής. Τα γεύματα θα πρέπει να λαμβάνονται αυστηρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Δεν μπορείτε να φάτε τα απομεινάρια των τροφίμων για το παιδί, το τσιμπολόγημα και ούτω καθεξής.
 2. Να κρατήσει ένα ημερολόγιο. Δεν χρειάζεται να είναι όλα τα τρόφιμα που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή η προσέγγιση θα εξασφαλίσει μια πιο πλήρη έλεγχο του εαυτού τους και θα αρνηθεί να επιτρέψει το φως και ανεπιθύμητα τσιμπολόγημα.
 3. Για να αυξήσετε την ποσότητα του υγρού. Το νερό είναι το στομάχι, το πιο αμβλύ το αίσθημα της όρεξης.
 4. Η αποχή από το αλκοόλ. Το αλκοόλ αυξάνει την επιθυμία για να φάει το απαγορευμένο προϊόν.
 5. Πάρτε πιάτα, ένα μικρότερο μέγεθος. Μέσα από αυτή τη μέθοδο μπορείτε να "ξεγελάσουν" την αντίληψή σας. Η μικρή διάμετρος τμήμα φαίνεται μικρό, αντίθετα, μεγάλες.
 6. Καθημερινά αφήσει σε 20 λεπτά άσκησης. Με την ευκαιρία, αντί, μπορείτε να το κάνετε δουλειές του σπιτιού.
 7. Συχνές θεραπείες νερό. Θετική επίδραση απώλεια βάρους επιτυγχάνεται εάν εφαρμόσετε ένα ντους αντίθεση.
 8. Πρέπει σιγά-σιγά, το μάσημα των τροφίμων προσεκτικά. Αυτό το πιάτο πρέπει να είναι νόστιμο.
 9. Για να αποφύγετε το άγχος. Κατάλληλο διαφορετικές τεχνικές διαλογισμού, γιόγκα και άλλες τεχνικές χαλάρωσης.
παχιά καίγοντας σούπες

Παραδείγματα δίαιτες

Επτά ημερών

Θα πρέπει να προετοιμαστούν εκ των προτέρων, τονίζοντας 1-2 μέρες την εβδομάδα για να χρησιμοποιήσετε ορισμένα μόνο προϊόντα. Αυτή η προσέγγιση μας επιτρέπει να γνωρίζετε αν ο οργανισμός θα διαβουλεύεται με νέα φορτία.

Ημέρα 1. Παχιά καίγοντας σούπες. Συνήθως, οι πρώτες ώρες είναι οι πιο δύσκολες για όλους. Γι ' αυτό και η διατροφή που δίνεται σε σούπες. Είναι αρκετά εύκολα απορροφάται από το σώμα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές διαφορετικές συνταγές που βοηθούν στην καύση του λίπους. Ως εκ τούτου, να βρείτε μεταξύ τους ένα πιάτο που θα αρέσει απλά.

Ημέρα 2. Φρέσκα φρούτα. Τα φρούτα περιέχουν πολύ ζάχαρη. Είναι εύκολο να μειώσει το αίσθημα της πείνας. Συνιστάται να τρώνε 5-6 3-4 μήλα και γκρέιπφρουτ.

Ημέρα 3. Το γιαούρτι. Θα πρέπει να πίνετε περίπου 1,5 λίτρα του προϊόντος. Το ποτό που καθαρίζει το στομάχι, αποκαθιστά την μικροχλωρίδα. Επιπλέον, το κεφίρ επηρεάζει το άτομο ως καθαρτικό.

Ημέρα 4. Πρωτεΐνες. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την κανονική λειτουργία. Χωρίς αυτό το συστατικό, όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Για να αναπληρώσει την πρωτεΐνη, μπορείτε να καταναλώνουν μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλο, τα ψάρια, το πράσινο τσάι, το γιαούρτι.

Ημέρα 5. Σούπες και χυμούς. Την πέμπτη μέρα της δίαιτας το σώμα είναι υπό σοβαρή πίεση, γιατί η απότομη αλλαγή του διαιτολογίου. Γιατί χρειάζεται κάποια ανακούφιση. Για αυτή την προσέγγιση λίπος που καίει τα λίπη και φρέσκους χυμούς. Είναι εύκολα απορροφάται από τον οργανισμό και ανεπάρκειες βιταμινών.

Ημέρα 6. Τα λαχανικά. Λαχανικά συνιστούν να τρώτε ωμό ή μαγειρεμένο. Δεν έχει σημασία ποια τρόφιμα μπορείτε να φάτε. Την έκτη ημέρα θα πρέπει επίσης να πίνετε πολλά υγρά.

Ημέρα, 7. Σαλάτες και ψάρια. Συνιστούμε να φάει, που συνδυάζει τρόφιμα από βδομάδα δίαιτα και πιο γνωστό φαγητό.

Έξι μέρα

Ημέρα 1. 300-500 γραμμάρια ψητά ή βραστά ψάρια. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αν είναι δυνατόν, να εγκαταλείψουν το αλάτι. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε φρέσκα βότανα ή ήπια μπαχαρικά. Προτείνουμε να πίνετε πράσινο τσάι και μεταλλικό μη ανθρακούχο νερό.

Ημέρα 2. Τα λαχανικά. Τη δεύτερη μέρα της δίαιτας που γεμίζουν με την ίνα. Μπορεί να τρώγονται ωμά, ή να κάνετε μια ποικιλία από σαλάτες, πτύχωση μια μικρή ποσότητα ηλιελαίου.

στήθος κοτόπουλου

Ημέρα 3. Το κοτόπουλο. Θα πρέπει να τρώνε αποκλειστικά. Αν είναι δυνατόν, θα πρέπει να πάρετε το στήθος. Το πουλί είναι βραστά, μαγειρευτά, ψητά, χρησιμοποιώντας διάφορα καρυκεύματα. Πρέπει να πίνετε μεταλλικό νερό, χωρίς φυσικό αέριο, και το πράσινο τσάι.

Ημέρα 4. Δημητριακά χωρίς γάλα ή άλλα πρόσθετα. Μια επιθυμητή επιλογή θα ήταν ένα μείγμα από αλεύρι βρώμης, το φαγόπυρο ή ρύζι. Τα ποτά είναι το ίδιο με την προηγούμενη ημέρα.

Ημέρα 5. Το τυρί. Είναι απαραίτητο για να αντισταθμίσει την έλλειψη του ασβεστίου στον οργανισμό. Θα πρέπει να τρώνε όχι λιγότερο από 400-500 γραμμάρια λίπους και 5%.

Ημέρα 6. Τα φρούτα. Όλη την ημέρα μπορείτε να φάτε μέχρι και ένα κιλό.

Στην πραγματικότητα, δίαιτες υπάρχουν πολλές. Μερικά από αυτά στοχεύουν στη μείωση του συνολικού σωματικού βάρους, στόχος είναι, για παράδειγμα, μια μείωση στην κοιλιά ή τα πόδια.

Διατροφολόγοι συνιστούν επίσης πραγματοποιεί κατά τακτά διαστήματα λεγόμενη νηστεία ημέρες: μπορεί να υπάρχει μόνο ένα προϊόν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το φαγητό μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο σώμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ένα άτομο έχει εντοπίσει ορισμένες ασθένειες. Έτσι, όταν υπάρχουν προβλήματα με τη λειτουργία των οργάνων του πεπτικού συστήματος, είναι αδύνατο να κανονίσει μια μέρα της νηστείας, είναι με βάση τα μήλα. Παρουσία μειωμένη νεφρική λειτουργία θα πρέπει να εγκαταλείψει την κατανάλωση κρέατος.

Ανεξάρτητα από το τι διατροφή είναι όπως πριν αλλάξει δραστικά τη διατροφή σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν διατροφολόγο.