Διατροφή γιαούρτι

Θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα σε σύντομο χρονικό διάστημα; Στη συνέχεια, διατροφή γιαούρτι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές της δίαιτες με γιαούρτι, αλλά δεν είναι όλοι τους είναι αποτελεσματική και αν αποφασίσετε να χάσετε βάρος με αυτή τη δίαιτα, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μετά από όλα, είμαστε όλοι άνθρωποι διαφορετικοί, δυνατός, κάποιος όχι. Κάποιος έχει 5 επιπλέον κιλά, αλλά κάποιος 50 ή περισσότερα. Κάποιος έχει ένα αργό μεταβολισμό, έχουν κάποιον εκεί. Για το χρόνο που δαπανάται για το κεφίρ διατροφή δεν έχει περάσει μάταια, και τα επιπλέον κιλά έχουν φύγει, η επιλογή του σιτηρεσίου θα πρέπει να προσεγγιστεί προσεκτικά. Θα προσφέρω 5 από τις πιο αποτελεσματικές δίαιτες με γιαούρτι, θα γράψω σχετικά με τα χαρακτηριστικά της κάθε δίαιτα, καθώς και τις μαρτυρίες των ανθρώπων που προσπάθησαν αυτή τη δίαιτα για τον εαυτό μου, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε το τέλειο κεφίρ διατροφή για τον εαυτό σας. Πριν πάτε σε μια διατροφή για το κεφίρ, μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις αντενδείξεις της διατροφής, το οποίο θα περιγράψω στο τέλος του άρθρου.

Διατροφή γιαούρτι

Διατροφή γιαούρτι είναι 3 ημέρα

Αυτή η διατροφή είναι επίσης ονομάζεται Express δίαιτες. Συνήθως χρησιμοποιείται πριν από οποιαδήποτε σημαντική μέρα, αν έχεις να χάσεις 3-4 κιλά. Περισσότερα από 3-4 κιλά το υπερβολικό βάρος για αυτό Εκφράστε τη διατροφή σας για να χάσετε δεν μπορεί. Λοιπόν, για να πάμε στα ρούχα της ένα μικρότερο μέγεθος θα πετύχει.

Καθημερινά επιτρέπεται να πίνουν 1 έως 1,5 λίτρα φρέσκο γιαούρτι, χωρίς ζάχαρη φυσικά. Αυτός ο αριθμός είναι επιθυμητό να πιω για 5-6 δεξιώσεις, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτή η δίαιτα έχει σχεδιαστεί για άτομα που έχουν δύναμη, διότι για να φάει για 3 μέρες μόνο γιαούρτι δεν μπορεί ο καθένας. Αλλά μετά τη δίαιτα, το στομάχι σας θα συρρικνωθεί και θα φας λιγότερο.

Διαίτης γιαούρτι με φρούτα

Αυτή η διατροφή είναι το ίδιο με το προηγούμενο σχεδιαστεί για 3 ημέρες. Πολλοί το χρησιμοποιούν ως μια γρήγορη δίαιτα. Με αυτό, μπορείτε να χάσετε 2-3 κιλά. για 3 ημέρες. Αυτό είναι κάπως λιγότερο από την προηγούμενη διατροφή, αλλά δεν είναι τόσο αυστηρή και να το σεβόμαστε πολύ πιο εύκολο.

Καθημερινά επιτρέπεται να πίνετε 1,5-2 λίτρα φρέσκο γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, χωρίς ζάχαρη φυσικά. Αυτός ο αριθμός είναι επιθυμητό να πιω για 5-6 δεξιώσεις, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτή τη δίαιτα επιτρέπεται να τρως φρούτα, όλα εκτός από μπανάνες, οι μπανάνες είναι πολύ υψηλό σε θερμίδες.

Συνήθως αυτή η δίαιτα γιαούρτι συνδυάστε το με τα μήλα, γιατί το αποτέλεσμα με μήλα καλύτερα από άλλα φρούτα. Ωστόσο, για ποικιλία, μπορείτε να φάτε και άλλα φρούτα. Πολλά περισσότερα να χρησιμοποιήσετε το μενού της δίαιτας αυτής γιαούρτι ως ημέρα νηστείας. Μια μέρα, μπορείτε να χάσετε μέχρι και 1 κιλό.

Διατροφή για το κεφίρ και την εκφόρτωση

Αυτή η δίαιτα χρησιμοποιείται όχι μόνο για την απώλεια βάρους, αλλά για το σώμα να καθαρίσει μετά τις διακοπές ή με μια μεγάλη και νόστιμη γιορτή. Το πλεονέκτημα αυτής της διατροφής μετά από ένα πλούσιο γεύμα είναι ότι επιτρέπει σε σας για να χαλαρώσετε το σώμα μετά από ένα γεύμα, και σας επιτρέπει να αναπτύξουν τη συνήθεια της υπερφαγίας. Αλλά, όπως είναι ήδη γνωστό ότι το κύριο πρόβλημα της παχυσαρκίας είναι η υπερκατανάλωση τροφής. Μόλις μια ημέρα νηστείας για το κεφίρ, αρκετό φαγητό για μετά τις γιορτές έχει επηρεάσει το σώμα σας.

Διαίτης γιαούρτι με φρούτα

Πρωινό: ένα Φλιτζάνι γιαούρτι και 1 φέτα μαύρο ψωμί σίκαλης.

Σνακ: 2 μήλα και ένα Φλιτζάνι γιαούρτι.

Μεσημεριανό: Σαλάτα λαχανικών ή λάχανο τουρσί.

Μεσημεριανό: ένα Φλιτζάνι γιαούρτι και 1 Μήλο.

Δείπνο: μια Φέτα τυρί και 2 μήλα.

Το βράδυ: ένα Φλιτζάνι γιαούρτι.

Για να μείνετε σε αυτή τη δίαιτα δεν είναι εύκολο, ειδικά μετά από ένα βαρύ γεύμα. Ωστόσο, εάν θέλετε να έχετε ένα ωραίο σώμα και να χάσετε βάρος, αυτές οι κεφίρ ημέρες της νηστείας είναι απαραίτητο να διεξαχθεί μετά τις διακοπές, δείπνα και Γεύματα. Σε Γενικές γραμμές, ιδανική αν τρώτε 1 φορά την εβδομάδα για αυτό το μενού. Όχι μόνο θα χάσετε τα επιπλέον κιλά και να καθαρίσει το σώμα σας.

Κεφίρ διατροφή και μήλα

Αυτή η δίαιτα έχει σχεδιαστεί για 1 εβδομάδα, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, θα χάσετε βάρος 5-9 κιλά. Όλα εξαρτώνται από το σώμα σας, και, επίσης, το περισσότερο βάρος σας, τόσο περισσότερο θα πάει μακριά. Περισσότερο από 1 εβδομάδα για να καθίσει σε αυτό το κεφίρ διατροφή δεν συνιστάται επειδή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία του. Για 1 εβδομάδα θα καθαρίσει το σώμα σας και να χάσετε αρκετά κιλά.

Τις πρώτες 2 ημέρες διατροφή: ημέρα για να πιείτε 1,5 λίτρο αποβουτυρωμένο φρέσκο γιαούρτι.

Δεύτερο 2 μέρες: μια ημέρα για να φάει 1.5 κιλά μήλα.

Τις τελευταίες 3 μέρες: μια μέρα να πίνεις 1,5 λίτρο αποβουτυρωμένο φρέσκο γιαούρτι.

Δεν μπορείτε να το πάρετε έξω σε αυτή τη δίαιτα είναι πολύ δύσκολο, θα θέλετε να φάτε, ειδικά τις πρώτες 2 μέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της διατροφής είναι προτιμότερο να πίνουμε πολυβιταμίνες, επειδή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το φαγητό είναι μονότονη.

Δίαιτα με γιαούρτι και τυρί

Αυτή η δίαιτα είναι συχνά χρησιμοποιείται ως Ekspress διατροφή, αν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά για μια-δυο μέρες. Η δίαιτα διαρκεί για 2 ημέρες, μετά την οποία θα χάσετε 2-4 κιλά. Διατροφή για τους ανθρώπους που έχουν θέληση, αλλά ασθενή σε ανθρώπους που έχουν επιτύχει καλά αποτελέσματα, ακόμη και για μια-δυο μέρες.

Διατροφή γιαούρτι με τυρί cottage

1 ημέρα διατροφής (κεφίρ): την ημέρα αυτή, επιτρέπεται να πίνουν 1 έως 1,5 λίτρα φρέσκο γιαούρτι για 5-6 δεξιώσεις.

Διατροφή 2 ημερών (το κεφίρ, το τυρί): αυτή την ημέρα μπορείτε να φάτε 300 γραμμάρια χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage και το ποτό 750 ml κεφίρ. Τα προϊόντα αυτά θα πρέπει να χωρίζεται σε 5-6 δεξιώσεις.

Αυτή η δίαιτα του γιαουρτιού είναι πολύ αποτελεσματική, επειδή το γιαούρτι και το τυρί cottage τόνωση του μεταβολισμού. Το σώμα αρχίζει να περάσουν δραστήρια ενέργεια και αρχίζει να χάνει βάρος.

Αντενδείξεις διατροφή γιαούρτι:

Όπως κάθε δίαιτα διατροφή μου έχει αντενδείξεις. Πριν πάτε σε μια διατροφή, διαβάστε τον κατάλογο των ασθενειών στις οποίες διατροφή γιαούρτι αντενδείκνυται. Το πιο σημαντικό πράγμα στην υγεία ενός ατόμου και να ρισκάρει για χάρη της ομορφιάς-είναι καλύτερα να επιλέξετε τη δίαιτα που σας ταιριάζει.

Διατροφή γιαούρτι θα σας ταιριάζει αν:

  • έχετε υψηλή χοληστερόλη;
  • έχετε πέτρες στα νεφρά;
  • έχετε υψηλή οξύτητα του στομάχου ή γαστρίτιδα;
  • έχετε έλκος στομάχου ή έλκος του δωδεκαδακτύλου.