Η δίαιτα αυτή. Λίστα τροφίμων

Αν αποφασίσετε να κολλήσει με τη δίαιτα, αλλά δεν είναι σίγουρος ποια τρόφιμα περιλαμβάνονται σε αυτό, αυτό το άρθρο είναι για σας. Προσιτή και απλή λίστα τροφίμων δίαιτα, καθώς και τις βασικές αρχές του φαγητού για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Η δίαιτα αυτή και πώς να την αντιμετωπίσουμε

Δίαιτα - δεν είναι ένα εύκολο έργο, ειδικά αν δεν ξέρεις τι να φας και τι όχι. Αυτό το άρθρο περιέχει μια λίστα με τις διατροφικές απαιτήσεις για να βοηθήσει τους ανθρώπους να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το τι τρώνε και να αγοράσετε. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε γρήγορη αναφορά οπτικής επαφής για τα προϊόντα του δίαιτα. Ας δούμε μερικές από τις πιο κοινές ομάδες τροφίμων που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι σε μια δίαιτα. Όλα τα τρόφιμα είναι απλά η αναλογία 5% από υδατάνθρακες, το οποίο χρησιμοποιούμε σε μια δίαιτα. Εδώ είναι μια ομάδα των προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

Λίπη και έλαια. Πρέπει να τα λίπη από φυσικές πηγές όπως το κρέας και τα καρύδια. Και να Συμπληρώσει τα κορεσμένα και μονο-ακόρεστα λίπη, όπως το λάδι καρύδας και το ελαιόλαδο.

Πρωτεΐνη. Αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να επιμείνουμε σε οργανικό κρέας. Να θυμάστε ότι πάρα πολύ πρωτεΐνη σε μια δίαιτα είναι απολύτως αποδεκτό.

Τα λαχανικά. Φρέσκα ή κατεψυγμένα, δεν έχει σημασία. Stick για τα λαχανικά που φυτρώνουν στο έδαφος, δίνοντας προτεραιότητα σε πράσινα φυλλώδη.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Τα περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι μεγάλη για μια δίαιτα, αλλά να είστε βέβαιος να αγοράσει τα γαλακτοκομικά προϊόντα με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος. Περισσότερα τυριά είναι συνήθως λιγότερο υδατάνθρακες.

Ξηροί καρποί και σπόροι. Με μέτρο, τα καρύδια και οι σπόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το μαγείρεμα φανταστικά πιάτα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα λιπαρά ξηροί καρποί όπως τα αμύγδαλα.

Τα ποτά. Επιμείνουμε σε πιο απλή ποτά, τα περισσότερα από τα οποία θα πρέπει να είναι σκέτο νερό. Μπορείτε να προσθέσετε γεύσεις με βάση το νερό στέβια ή χυμό λεμόνι / λάιμ.

Αυτή είναι μια σύντομη λίστα με το τι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αν αποφασίσετε να κολλήσει με τη δίαιτα. Όπως διάβασα το άρθρο, θα μάθετε περισσότερα ευρεία λίστα με τα τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα μενού για όλη την εβδομάδα.

Λίπη και έλαια σε δίαιτα

Τα λίπη θα πρέπει να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής σας, οπότε η επιλογή θα πρέπει να γίνεται με βάση τις συμπάθειες και αντιπάθειες.

Τα κορεσμένα λίπη. Εδώ είναι μια λίστα με τροφές με κορεσμένα λίπη: βούτυρο, βούτυρο, λάδι καρύδας και το λαρδί.

Τα μονοακόρεστα λίπη. Ανάμεσα στα πλούσια σε μονο-ακόρεστα λιπαρά προϊόντα είναι το ελαιόλαδο, το αβοκάντο και macadamia.

Τα πολυακόρεστα λίπη. Πρέπει να καταλάβεις τη διαφορά. Φυσικά πολυακόρεστα λίπη σε ζωικές πρωτεΐνες και τα λιπαρά ψάρια είναι η τέλεια τροφή για τη δίαιτα. Και επεξεργασία πολυακόρεστα λίπη είναι κακό για σας.

Τα TRANS λίπη. Πλήρως αποφύγετε. Είναι τα επεξεργασμένα λίπη που έχουν τροποποιηθεί χημικά για να βελτιώσει τη ζωή του προϊόντος στο ράφι. Αποφύγετε όλα τα υδρογονωμένα λίπη, όπως η μαργαρίνη, επειδή μπορούν να συμβάλλουν στην καρδιακή νόσο.

Τα κορεσμένα και μονοακόρεστα λίπη, όπως το βούτυρο, καρύδια macadamia, αβοκάντο, αυγό, τους κρόκους και το λάδι καρύδας, πιο σταθερή και δεν είναι επικίνδυνη για τους περισσότερους ανθρώπους, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα του λίπους στη δίαιτα.

Το πετρέλαιο

Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Τροφές όπως ο άγριος σολομός, τόνος, πέστροφα και τα οστρακοειδή μπορεί να βοηθήσει να παρέχει μια ισορροπημένη διατροφή ωμέγα-3. Αν δεν σας αρέσει το ψάρι, μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα μικρό Συμπλήρωμα με τη μορφή του πετρελαίου ψαριών. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κρέας κριλ αν είστε αλλεργικοί.

Παρακολουθεί το ποσό φάει ξηρούς καρπούς και σπόρους, διότι ενδέχεται να περιέχουν πολλά λίπη ωμέγα-6. Αυτά περιλαμβάνουν τα τρόφιμα όπως τα αμύγδαλα, τα καρύδια, τα κουκουνάρια, το ηλιέλαιο και το καλαμποκέλαιο. Η κατανάλωση λιπαρών ψαριών και τα λιπαρά κρέατα πρέπει να διατηρούνται στο ελάχιστο, δεδομένου ότι η υπερβολική κατανάλωση προϊόντα επιδόρπιο με το περιεχόμενο αλεύρι αμυγδάλου.

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (ωμέγα) που παρέχουν τις βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος, αλλά συχνά είναι εκτός ισορροπίας σε μια τυπική δίαιτα. Σε μια δίαιτα, με μια μικρή προετοιμασία, το omega θα είναι εύκολα διαχειρίσιμο.

Το παρακάτω είναι μια λίστα με τροφές που προτιμώνται σε μια δίαιτα. Είναι ιδανικό για τα λίπη και έλαια (κατά προτίμηση βιολογικά και φυτικά πηγές):

 • Τα λιπαρά ψάρια
 • Τα ζωικά λίπη (μη υδρογονωμένα)
 • Το λίπος
 • Αβοκάντο
 • Κρόκους αυγών
 • Macadamia / καρύδια Βραζιλίας
 • Το Λάδι / Βούτυρο
 • Λάδι καρύδας
 • Ελαιόλαδο
 • Λάδι καρύδας
 • Λάδι αβοκάντο
 • Το έλαιο μακαντάμια

Εάν χρησιμοποιείτε φυτικά έλαια (ελαιόλαδο, σογιέλαιο, λινέλαιο ή κνήκου), επιλέξτε "ψυχρής έκθλιψης", αν είναι δυνατόν.

Αν είστε διατεθειμένοι να τηγανίζουμε τα τρόφιμα, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μια ζωικό λίπος, βούτυρο ή λάδι καρύδας, δεδομένου ότι έχουν ένα υψηλότερο σημείο καύσης από τα άλλα λάδια. Ε

Πρωτεΐνες σε μια δίαιτα

Προσπαθήστε να εξισορροπήσει πρωτεϊνών στα πιάτα με πιο ενδιαφέροντα toppings και σάλτσες. Αν αποφασίσετε να έχετε άπαχο βοδινό κρέας, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το τμήμα της πρωτεΐνης. Βοείου κρέατος θα πρέπει να συνδυάζεται με κάποια λιπαρά τυρί!

Μερικά παραδείγματα για το πώς να πάρετε την πρωτεΐνη σας με μια δίαιτα, είναι το παρακάτω:

Τα ψάρια. Σκόπιμο να τρώνε άγρια ψάρια: το γατόψαρο, ο μπακαλιάρος, το καλκάνι, ιππόγλωσσα, το σκουμπρί, το Mahi-Mahi, σολομός, πέρκα, πέστροφα και ο τόνος. Το πιο πυκνό το ψάρι καλύτερα.

Οστρακοειδή. Μύδια, στρείδια, καραβίδες, καβούρια, χτένια, μύδια και καλαμάρια.

Ολόκληρα αυγά. Ενδεχομένως, θα πρέπει να τρώνε αυγά από κότες σε ελεύθερη σειρά. Μπορείτε να τα μαγειρέψετε με διαφορετικούς τρόπους, όπως τηγανητό και βραστό.

Το βόειο κρέας. Το βόειο κρέας, μπριζόλα, ψητά της ώρας και μαγειρευτά. Ραβδί για να πυκνότερη περικοπές.

Χοιρινό. Χοιρινό φιλέτο, παϊδάκια, ψαρονέφρι και το ζαμπόν. Προσέξτε για την προστιθέμενη ζάχαρη και προσπαθήστε να επιμείνουμε σε πιο πλούσιο κρέας.

Δίαιτα

Πουλί. Κότας, πάπιας, ορτύκι, φασιανός, και άλλο παιχνίδι.

Τα υποπροϊόντα . Η καρδιά, το ήπαρ, τα νεφρά και τη γλώσσα. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες πηγές των βιταμινών / θρεπτικά συστατικά.

Άλλα κρέατα. Μοσχάρι, κατσίκι, αρνί και άλλα άγρια κρέας. Stick σε ένα πιο πυκνό κρέας.

Το μπέικον και το λουκάνικο. Ελέγξτε τις ετικέτες για όλα αυτά, για να αποφευχθεί προσθήκες ζάχαρης και άλλα πρόσθετα. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για τη νιτρορρύπανση.

Το φυστικοβούτυρο. Προσπαθήστε να επιμείνουμε σε πιο τολμηρές επιλογές, όπως το αμυγδαλέλαιο και το έλαιο macadamia. Όσπρια (φιστίκια) είναι πλούσια σε ωμέγα-6, οπότε να είστε προσεκτικοί με την υπερβολική κατανάλωση.

Εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες πρωτεΐνης στην δίαιτα και σωστή διατροφική προφίλ. Να θυμάστε ότι θα πρέπει ακόμα να ισορροπήσει την πρόσληψη πρωτεΐνης με το λίπος.

Το προϊόν Θερμίδες Λιπαρά (g) Καθαρό υδατάνθρακες (g) Πρωτεΐνες (g)
Έδαφος βοείου κρέατος (113 g) 280 23 0 20
Ribeye μπριζόλα (113 g) 330 25 0 27
Μπέικον (113 g) 519 51 0 13
Χοιρινή μπριζόλα (113 g) 286 18 0 30
Χοιρινή μπριζόλα (113 g) 250 20 0 17
Στήθος κοτόπουλου (113 g) 125 1 0 26
Σολομός (113 g) 236 15 0 23
Αρνί (113 g) 319 27 0 19
Αυγό ( 1 μεγάλο) 70 5 0,5 6
Αμύγδαλο βούτυρο (2 κουταλιές της σούπας) 180 16 4 6
Το ήπαρ ( 113 g) 135 5 0 19

Να θυμάστε, η πρωτεΐνη θα πρέπει πάντα να καταναλώνονται με μέτρο.

Λαχανικά και φρούτα σε μια δίαιτα

Προϊόντα για τη διατροφή

Το καλύτερο είδος των λαχανικών για μια δίαιτα είναι τα λαχανικά που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και χαμηλή σε υδατάνθρακες, δηλαδή πράσινα και φυλλώδη. Όλο αυτό θυμίζει το σπανάκι ή το κατσαρό Λάχανο θα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία και θα είναι οι καλύτερες επιλογές για τη διατροφή.

Επιλέξτε σταυρανθή λαχανικά, φυλλώδη και πράσινο. Αν έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε βιολογικά λαχανικά είναι μεγάλη, επειδή ο αριθμός των φυτοφαρμάκων λιγότερο. Αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε μην ανησυχείτε. Μελέτες δείχνουν ότι τα βιολογικά και μη βιολογικά λαχανικά εξακολουθούν να έχουν τις ίδιες θρεπτικές ιδιότητες. Δύο κατεψυγμένα και φρέσκα λαχανικά είναι εξίσου καλή.

Αυξανόμενη υπόγεια λαχανικά θα πρέπει να καταναλώνονται όσο το δυνατόν λιγότερο - θα πρέπει να είστε προσεκτικοί της πρόσληψης υδατανθράκων. Κατά κανόνα, υπόγεια λαχανικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τηγάνισμα (για παράδειγμα, το μισό από το κρεμμύδι για σούπα).

Μια λίστα με χαμηλή σε υδατάνθρακες λαχανικά και φρούτα

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα λαχανικά που θα πρέπει να καταναλώνονται κατά τη διάρκεια μια δίαιτα.

Κετο-λαχανικά (170 γραμμάρια) Θερμίδες Λιπαρά (g) Καθαρό υδατάνθρακες (g) Πρωτεΐνες (g)
Λάχανο (170 g) 43 0 6 2
Κουνουπίδι 40 0 6 5
Το μπρόκολο 58 1 7 5
Σπανάκι 24 0 1 3
Ramen σαλάτα 28 1 2 2
Πράσινο πιπέρι 33 0 5 1
Μανιτάρια 40 0 4 6
Τα πράσινα φασόλια 26 0 4 2
Κίτρινο κρεμμύδι 68 0 12 2
BlackBerry 73 1 8 2
Βατόμουρο 88 1 8 2

Λαχανικά που φυτρώνουν κάτω από το έδαφος, τείνουν να συσσωρεύονται υδατάνθρακες, οπότε θα πρέπει να καταναλώνονται σε μικρές ποσότητες.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα

Τώρα ας μιλήσουμε για τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα των γαλακτοκομικών προϊόντων που καταναλώνονται στη δίαιτα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα περισσότερα υδατάνθρακες, το λιγότερο που θα πρέπει να καταναλώνουν.

Το γάλα είναι συνήθως καταναλώνεται σε συνδυασμό με τρόφιμα. Προσπαθήστε να κρατήσετε την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων σε μέτριο επίπεδο. Τα περισσότερα από τα γεύματά σας θα πρέπει να περιέχει πρωτεΐνη, λαχανικά και πρόσθεσε λίπη / φυτικό λάδι.

Βατόμουρο

Είναι προτιμότερο πρώτων υλών και βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα, εάν είναι διαθέσιμα. Ιδιαίτερα επεξεργασμένα γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν συνήθως 2 έως 5 υδατανθράκων ως πρώτη / βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Να είστε βέβαιος να επιλέξει περισσότερα λιπαρά τρόφιμα, σε σύγκριση με τα λιπαρά ή χωρίς λίπος, δεδομένου ότι θα έχουν πολύ περισσότερους υδατάνθρακες και έχουν περισσότερα από "γέμισμα" αποτέλεσμα.

Εάν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη, μια πολύ στερεά γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν πολύ λιγότερη λακτόζη. Μερικά παραδείγματα από τα γαλακτοκομικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μια δίαιτα:

 • Το ελληνικό γιαούρτι
 • Σαντιγί
 • Μαγιονέζα (κατά προτίμηση σπιτικό)
 • Τυρί, τυρί κρέμα, κρέμα γάλακτος, μασκαρπόνε, κρέμα γάλακτος, καρύδι, κ. λπ.
 • Μαλακό τυρί, συμπεριλαμβανομένων μοτσαρέλα, brie, μπλε, κ. λπ.
 • Ψημένο στη σχάρα τυρί, συμπεριλαμβανομένων τσένταρ, Παρμεζάνα, φέτα, θυρωρός, κ. λπ.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε επιπλέον λίπος στο φαγητό, τη δημιουργία σάλτσες ή λιπαρά toppings, όπως η κρέμα σπανάκι. Θα πρέπει πάντα να εξετάσει την ποσότητα της πρωτεΐνης, όταν συνδυάζουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα με την πρωτεΐνη-πλούσια πιάτα.

Γαλακτοκομικά προϊόντα σε δίαιτα:

Το παρακάτω είναι μια λίστα από τα πιο συχνά καταναλώνονται γαλακτοκομικά προϊόντα σε μια δίαιτα. Φυσικά, τα πιο κοινά είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα: κρέμα γάλακτος (για τον καφέ) και το τυρί (για τα πρόσθετα λίπη κατά τη διάρκεια ένα γεύμα).

Προϊόντα (28G) Θερμίδες Λιπαρά (g) Καθαρό υδατάνθρακες (g) Πρωτεΐνες (g)
Κρέμα (28 g) 100 12 0 0
Το ελληνικό γιαούρτι 28 1 1 3
Μαγιονέζα 180 20 0 0
Κρέμα bold 40 4 1 1
Τυρί 25 1 1 4
Τυρί κρέμα 94 9 1 2
Μασκαρπόνε 120 13 0 2
Μοτσαρέλα 70 5 1 5
Η μπρι 95 8 0 6
Τυρί τσένταρ 110 9 0 7
Παρμεζάνα 110 7 1 10

Ξηροί καρποί και σπόροι

Παρακάτω θα βρείτε μια οπτική λίστα των ξηρών καρπών που συνήθως καταναλώνεται σε μια δίαιτα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα περισσότερα από αυτά τα υδατάνθρακες, το λιγότερο που θα πρέπει να καταναλώνουν. Ξηροί καρποί και σπόροι είναι καλύτερο να καταναλώνονται τηγανητά για να αφαιρέσετε τυχόν βλαβερές ουσίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα φιστίκια, τα όσπρια, δεν επιτρέπονται στη λίστα των τροφίμων.

Καρύδια

Κατά κανόνα, οι ωμοί ξηροί καρποί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε γεύση ή την υφή στο πιάτο. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να καταναλώνουν ως σνακ που μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά μπορεί επίσης να βλάψει την απώλεια βάρους. Σνακ θα αυξήσει τα επίπεδα της ινσουλίνης και να οδηγήσει σε πιο αργή απώλεια βάρους μακροπρόθεσμα.

Τα καρύδια μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή λίπους, αλλά θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι περιέχουν υδατάνθρακες που πρέπει να μετρήσει. Ειδικά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι περιέχουν πρωτεΐνη. Παξιμάδι με αλεύρι είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πρωτεΐνη. Οπότε να είστε προσεκτικοί και να μετρήσει τον αριθμό φάει.

Ξηροί καρποί έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-6. Για τη δίαιτα είναι να εμμείνει σε μια πιο κορεσμένα, ωμέγα, και πολύ λιγότερο υδατάνθρακες καρύδια. Το παρακάτω είναι μια λίστα με τα καρύδια με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες που καταναλώνετε.

Το παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά παραδείγματα από τα πιο συχνά καταναλώνονται καρύδια σε μια δίαιτα. Να θυμάστε ότι τα σνακ να επιβραδύνει την απώλεια βάρους:

Καρύδια ( 57 g) Θερμίδες Λιπαρά (g) Καθαρό υδατάνθρακες (g) Πρωτεΐνες (g)
Macadamia καρύδια 407 43 3 4
Καρύδια βραζιλίας 373 37 3 8
Πεκάν 392 41 3 5
Αμύγδαλα 328 28 5 12
Φουντούκια 356 36 3 9

Το παρακάτω είναι μια λίστα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούνται τα καρύδια σε μια δίαιτα. Να θυμάστε ότι η κατανάλωση σνακ αργή απώλεια βάρους:

Παξιμάδι με αλεύρι σε μια δίαιτα.

Ξηρών καρπών και σπόρων αλεύρι είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αντικατάσταση των τακτικών αλεύρι. Αυτό το γεύμα είναι συχνά σε συνταγές πιάτα και επιδόρπια. Ξύλο καρυδιάς χρησιμοποιείται συχνά (και συχνά ιδιαίτερα αλεύρι αμυγδάλου) και το αλεύρι από σπόρους (π. χ. Λιναρόσπορο), αλλά θα πρέπει να το τρώμε με μέτρο.

Πιπέρι καγιέν

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από διάφορους τύπους αλεύρι για να πάρει την καλύτερη επιλογή του ψησίματος. Ο συνδυασμός αλεύρι και το πείραμα με τα γλυκά μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ μικρότερη ποσότητα υδατανθράκων συνταγές. Για παράδειγμα, το lemon poppy seed muffins (ένα μείγμα από αλεύρι αμυγδάλου και Λιναρόσπορο γεύμα) να δημιουργήσει την τέλεια υφή σε συνδυασμό με λίπη κρέμα και το βούτυρο.

Όταν γίνει αρκετά δημιουργικοί, υπάρχει πάντα ένας τρόπος χαμηλός-υδατανθράκων έκδοση του το αγαπημένο σας προϊόν. Μια λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται συχνά στην δίαιτα:

Καρύδια (57 g) Θερμίδες Λιπαρά (g) Καθαρό υδατάνθρακες (g) Πρωτεΐνες (g)
Το αλεύρι αμυγδάλου 324 28 6 12
Το αλεύρι καρύδας 120 4 6 4
Αλεύρι από σπόρους Chia 265 17 3 8
Αλεύρι λιναριού 224 18 1 8
Χωρίς ζάχαρη καρύδας 445 40 8 4

Στη συνέχεια, προτείνουμε να μάθουν μια λίστα με τα βότανα και τα μπαχαρικά για τη δίαιτα. Να θυμάστε πάντα ότι τα μπαχαρικά που περιέχουν υδατάνθρακες, οπότε σίγουρα θα πρέπει να προσαρμόσετε τη διατροφή σας με βάση αυτό.

 • Πιπέρι καγιέν
 • Τσίλι σε σκόνη
 • Κανέλα
 • Κύμινο
 • Ρίγανη
 • Βασίλειος
 • Κόλιανδρο
 • Μαϊντανό
 • Δεντρολίβανο
 • Θυμάρι

Σαν το αλάτι και το πιπέρι να χρησιμοποιηθεί ως καρύκευμα, χωρίς να ανησυχείτε για τις θερμίδες. Συνήθως, το ποσό των υδατανθράκων σε μπαχαρικά ελάχιστη, οπότε δεν χρειάζεται να τρελαθείς με υπολογισμούς.

Καρυκεύματα και σάλτσες

  Μουστάρδα
 • Κέτσαπ (επιλέξτε χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη)
 • Μουστάρδα
 • Καυτή σάλτσα
 • Μαγιονέζα
 • Κόλαση
 • Σάλτσα Worcestershire
 • Σάλτσες σαλάτας (επιλέξτε το πιο πυκνές σάλτσες)
 • Αρωματικά σιρόπια (επιλέξτε ένα αποδεκτό γλυκαντική ουσία)