Διατροφή για τους τεμπέληδες μείον 12 kg: μενού για κάθε μέρα

Κάθε οργανισμός έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τόσο για την απώλεια βάρους επιλέγει Express δίαιτες, λίγο αργή απώλεια βάρους, και για κάποιους το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αποφευχθούν σημαντικές αλλαγές σε διατροφικές συνήθειες.

Παγωμένο νερό

Πρόκειται για την τελευταία από αυτές τις κατηγορίες, να χάσουν βάρος, best τρόφιμα σύστημα, χαρακτηριστικά τα οποία θα εξετάσουμε παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Διατροφή για τους τεμπέληδες μείον 12 κιλά μενού για κάθε μέρα και τους βασικούς κανόνες.

Περιγραφή διατροφή

Εκείνοι που έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη δίαιτα πω ότι 2 εβδομάδες πραγματικά να χάσετε έως και 12 κιλά βάρος. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αλλά το να το επιτύχουμε δεν χρειάζεται να κάνετε καμία σημαντική προσπάθεια.

Η βάση της αποδοτικότητας τις ειδικές ιδιότητες των απλών πόσιμο νερό. Χρησιμοποιείται σε ποσότητες που είναι αναγκαίες για να γεμίσει το στομάχι. Αυτό μειώνει το μέγεθος της όρεξης, να είναι ικανοποιημένοι με ένα αρκετά μικρό μέρος του κάθε πιάτου. Αν είναι να πιεις τη σωστή ποσότητα νερού, η επιθυμία να σβήσει τη δίψα των επιβλαβών γλυκά ποτά ή μιλκσέικ χάθηκαν, επίσης, θα μειώσει την ημερήσια ενεργειακή πρόσληψη και την απώλεια βάρους.

Αυτό το απλό κύκλωμα αποτελεσματικά καταστέλλει την όρεξη, μειώνει την ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνονται καθημερινά και δεν απαιτεί ριζική ανανέωση των δελτίων τροφίμων. Με τη βοήθειά του, θα μάθετε πώς να χάσετε βάρος γρήγορα, χωρίς να πεινάει.

Επίσης το νερό δίαιτα θα ταιριάζουν σε εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να διατηρήσουν σταθερό βάρος μετά από άλλες δίαιτες και τη σκληρή άσκηση.

Το νερό δίαιτα είναι σχετικά εύκολα ανεκτή και δεν είναι επιβλαβή για την υγεία.

Που επιθυμούν να χάσουν βάρος, συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τις συστάσεις και τους κανόνες της διατροφής.

Οι κανόνες και η ουσία της δίαιτας

Τσάι

Μπορείτε κάθε μέρα να τρώτε διαφορετικά τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων τους κινδύνους. Σε αυτή την περίπτωση, θα χάσετε βάρος τους λόγω έλλειψης θερμίδων, αλλά όσον αφορά τη διατροφική ανεπάρκεια, το δέρμα γίνεται πλαδαρό, χαλάρωση και καλύπτονται με "φλούδα πορτοκαλιού" της κυτταρίτιδας. Για να αποφευχθεί αυτό, να κάνει μια δίαιτα ισορροπημένη, ποικίλη, χρήσιμο. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ένα λεπτό, κόψτε το σχήμα χωρίς να βλάψει την υγεία.

Βασικοί κανόνες:

 • Θα φας; Πριν από αυτό, πιείτε 2 ποτήρια νερό και περιμένετε μισή ώρα, στη συνέχεια, ξεκινήστε το φαγητό. Θυμάστε αυτό το απλό κανόνα πριν από κάθε γεύμα. Μετά το νερό θα γεμίσει το στομάχι του, δεν θα φάτε πολύ περισσότερο από τις ανάγκες του σώματος. Εξαλείφει την πιθανότητα της υπερφαγίας.
 • Μετά το φαγητό, περιμένετε 2 ώρες και να πιείτε ένα ποτήρι τσάι (κατά προτίμηση πράσινο). Πριν από αυτή τη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό, αυτό θα αποτρέψει την φυσική ροή από τη διαδικασία της πέψης.

Αυτό είναι το μόνο 2 κανόνες που πρέπει να πληρούν υποχρεωτικά. Διαβάζοντας την περιγραφή της μεθόδου, πολλοί δεν το πιστεύω τους και να τους περάσει, να αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει στην πράξη, δίνει ένα καλό αποτέλεσμα. Οι λόγοι για την αποτελεσματικότητά του είναι εύκολο να το εξηγήσω.

 • Πρόσληψη νερού πριν από το γεύμα γεμίζει το στομάχι, έτσι δεν θα φάτε σε περίσσεια, διεγείρει την παραγωγή γαστρικού χυμού. Το συσσωρευμένο όγκο των υδροχλωρικό οξύ βοηθά να επιταχύνει τη διαδικασία της πέψης και να το βελτιώσουμε. Το φαγητό είναι καλύτερη πέψη και απορρόφηση, έτσι ώστε το λίπος δεν συσσωρεύεται.
 • Το νερό είναι ο καταλύτης για όλες τις μεταβολικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας λίπους διαδικασία.
 • Το νερό ξεπλένει τις τοξίνες που απελευθερώνονται κατά τη διαδικασία της αποσύνθεσης, καθώς και την κατανομή του λίπους των κυττάρων που βοηθά στην προστασία του οργανισμού από την αυτο-δηλητηρίαση.
 • Ένα πρόβλημα που λύνει εύκολα διατροφής για τους τεμπέληδες - είναι ένας αγώνας για την αποκατάσταση του σωστού μεταβολισμού. Οι προγραμματιστές της διατροφής με επιτυχία αποδειχθεί ότι μεθύσει πριν από το φαγητό το νερό, αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό.
Διατροφή για τους τεμπέληδες

Ευχαριστώ για το ποτό το νερό της αποτελεσματικότητας όλων των μεταβολικών διεργασιών θα αυξηθεί και ως εκ τούτου, το λίπος δεν θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνει στο σώμα σας.

Το νερό μενού διατροφή για κάθε μέρα

Αυτή η συνταγή για τεμπέληδες αρμονία έχει μόνο μία προϋπόθεση - είναι απαραίτητο κάποιες φορές να χρησιμοποιούν το νερό σε ορισμένες ποσότητες. Ο κατασκευαστής και η πηγή του νερού επιλέξετε κατά την κρίση σας. Σημαντικό, το υγρό δεν περιέχει αέριο. Να καταπίνετε το φαγητό δεν μπορεί να πίνουν και να παραγγείλετε φαγητό και λίγες ώρες μετά. Αποφύγετε τα ποτά με κρέμα, ζάχαρη και άλλα υψηλής θερμιδικής αξίας υλικά πληρώσεως.

Δεν έχει σημασία αν έχετε την ευκαιρία να φάτε στο σπίτι σας ή όχι. Όσο η διατροφή σας αποτελείται από, εκτός από νερό, τα ακόλουθα προϊόντα.

 • Κρέας και προϊόντα που δεν περιέχουν ορατό λίπος.
 • Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
 • Τα φρούτα και τα λαχανικά.

Απορρίψτε γλυκά, πατατάκια, fast food, καπνιστό. Να θυμάσαι ότι στόχος σου είναι ένα λεπτό σώμα για τη ζωή. Αφήστε κάθε γεύμα να είναι υγιείς.

Προκειμένου να καταστεί ευκολότερη για να κατανοήσουμε την ουσία της διατροφής για τους τεμπέληδες και σωστά να συμμορφώνεται με όλες τις συστάσεις, προσφέρουμε την προσοχή σας σε αυτό το καθεστώς από την καθημερινή διατροφή για τρεις ημέρες:

Την πρώτη μέρα

30 λεπτά πριν το Πρωινό: 2 φλιτζάνια καθαρό νερό?

Πρωινό: μικρή μερίδα πλιγούρι βρώμης με μούρα και μέλι.

20 λεπτά πριν από το δεύτερο Πρωινό: ένα ποτήρι νερό;

Το δεύτερο Πρωινό: ένα Μήλο ή ένα πορτοκάλι;

30 λεπτά πριν το μεσημεριανό: 2 φλιτζάνια νερό *

Φαγητό: πατάτες βραστές με κοτόπουλο;

20 λεπτά πριν το απογευματινό σνακ: ένα ποτήρι νερό;

Απογευματινό σνακ: σαλάτα λαχανικών με ελαιόλαδο;

30 λεπτά πριν το δείπνο: 2 φλιτζάνια νερό *

Βραδινό: ψητά ψάρια και ντομάτα.

Ημέρα δύο

30 λεπτά πριν το Πρωινό: 2 φλιτζάνια καθαρό νερό?

Πρωινό: ομελέτα με μυρωδικά και ντομάτα, ψημένο στο φούρνο μικροκυμάτων;

20 λεπτά πριν από το δεύτερο Πρωινό: ένα ποτήρι νερό;

Το δεύτερο Πρωινό: γκρέιπφρουτ;

30 λεπτά πριν το μεσημεριανό: 2 φλιτζάνια νερό *

Γεύμα: σούπα λαχανικών, ένα κομμάτι ψωμί από φαγόπυρο αλεύρι;

20 λεπτά πριν το απογευματινό σνακ: ένα ποτήρι νερό;

Απογευματινό σνακ: ένα βραστό αυγό, χόρτα;

30 λεπτά πριν το δείπνο: 2 φλιτζάνια νερό *

Δείπνο: ψητό κοτόπουλο με λαχανικά στον ατμό.

Ημέρα τρία

30 λεπτά πριν το Πρωινό: 2 φλιτζάνια καθαρό νερό?

Πρωινό: φαγόπυρο με άπαχο γάλα και μέλι *

20 λεπτά πριν από το δεύτερο Πρωινό: ένα ποτήρι νερό;

Το δεύτερο Πρωινό: 2 αχλάδια

30 λεπτά πριν το μεσημεριανό: 2 φλιτζάνια νερό *

Μεσημεριανό: πράσινη σούπα, μια φέτα ψωμί.

20 λεπτά πριν το απογευματινό σνακ: ένα ποτήρι νερό;

Απογευματινό σνακ: γιαούρτι κλασικό με την προσθήκη φράουλες ή σμέουρα;

30 λεπτά πριν το δείπνο: 2 φλιτζάνια νερό *

Βραδινό: 2 βραστά αυγά και ντομάτα.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της δίαιτας

Η δίαιτα αυτή, όπως και κάθε άλλη, έχει τη δική σημαντικά πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της. Να είστε βέβαιος να σταθμίσει όλα τα επιχειρήματα "υπέρ" και "κατά" πριν να επιμείνουμε σε αυτό το σχέδιο το γεύμα.

Πλεονεκτήματα:

 • Η έλλειψη του στρες στο σώμα. Απότομη αλλαγή των συνηθειών διατροφής στην απώλεια του βάρους δεν συμβαίνει, απλά αλλάζοντας το μέγεθος των μερίδων.
 • Απλοί κανόνες. Δεν έχω μια ώρα να σταθεί στο φούρνο, που δείχνει τη δημιουργικότητα στη δημιουργία σύνθετα πιάτα. Η δίαιτα της διατροφής για τους τεμπέληδες, μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας - δεν απαιτεί την υποχρεωτική συντήρηση ακριβά προϊόντα.
 • Το νερό με λεμόνι
 • Δεν απαιτείται καθημερινή καταμέτρηση θερμίδων. Αν η απώλεια βάρους είναι σε συμμόρφωση με όλους τους κανόνες σχετικά με τα πρότυπα της κατανάλωσης νερού, δεν χρειάζεται να συμμορφώνονται με μια συγκεκριμένη αναμένεται ημερήσιας ενεργειακής πρόσληψης. Τι προϊόντα να επιλέξετε για τον κορεσμό είναι μόνο για σας επιλογή.
 • Εάν η διατροφή τηρούν ένα υγιές άνθρωπο, γιατί αυτός ο τρόπος διατροφής είναι απολύτως δεν είναι επικίνδυνο.

Μειονεκτήματα:

 • Αυτός που θέλει να την πέσει το βάρος δεν επιστρέφεται, πρέπει να προσαρμόσετε τη διατροφή σας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την έλλειψη θερμίδων αναπληρώνονται επιβλαβείς fast food, πίτσα και σοκολάτα. Στη δίαιτα θα πρέπει σταδιακά. Να μην αυξηθούν εκ νέου stout, να αλλάξουν τον καθιερωμένο τρόπο ζωής που θέλετε μία φορά και για όλα. Δεν υπάρχουν θαύματα.
 • Εάν έχετε νεφρικά προβλήματα, μια τέτοια δίαιτα μπορεί πολύ να φορτώσει, γιατί ένα μεγάλο όγκο του υγρού μπορεί να ανακαλέσει μόνο ένα υγιές σώμα. Διαφορετικά να μην αποφύγετε το οίδημα και κακή υγεία.
 • Μια σημαντική ποσότητα του νερού που ξεπλένει έξω από το σώμα με τοξίνες και τα προϊόντα διάσπασης των λιπών χρήσιμες και απαραίτητες ουσίες (ασβέστιο, κάλιο, ιχνοστοιχεία). Είναι πολύ σημαντικό να πίνετε βιταμίνες για να εξασφαλιστεί μια υψηλής ποιότητας τροφίμων.