Αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές

Περίσσεια λίπους καταθέσεις που συχνά συσσωρεύονται στην περιοχή της μέσης. Συνήθως, αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται σε άνδρες, αλλά οι γυναίκες ψάχνουν για αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους στομάχι να κάνω κοιλιακούς στο σπίτι σας σε λίγες εβδομάδες. Προετοιμαστείτε αμέσως ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο μετά από δύο μήνες από την κατάρτιση και τη δίαιτα. Πραγματική πρόοδο που θα επιτευχθεί στη μείωση του σωματικού λίπους και την ενίσχυση των κοιλιακών μυών.

το αδυνάτισμα στομαχιών

Τι ασκήσεις να κάνω για να αφαιρέσει το λίπος της κοιλιάς

Να πάρει το σωστό σύνολο για την απώλεια βάρους, θα πρέπει να κατανοήσουν πώς να πετύχουμε ένα όμορφο τύπο. Για τη διαμόρφωση του μια όμορφη μέση δεν πρέπει μόνο να ξεκινήσει το κάψιμο του λίπους, η οποία δημιουργεί πτυχώσεις στις πλευρές, αλλά επίσης να ενισχύσει το μυ κορσέ. Ακόμη και κοκαλιάρικο κορίτσια, πιέστε το πλήκτρο δεν είναι πάντα επίπεδη ή ελαφρώς προεξέχει, αυτό δείχνει αδύναμο κοιλιακό τόνο ομάδα.

Δεν είναι κάθε άσκηση για να αφαιρέσει το λίπος της κοιλιάς θα πρέπει να χτίσετε το μυ. Θα πρέπει να διαχωρίσετε τους στόχους για να χτίσετε μυϊκή μάζα και να την ενισχύσουμε. Εάν εκτελέσετε κοιλιακούς, τη μέση και το μέγεθος δεν είναι το μόνο μειώνεται, αλλά και αύξηση. Ως εκ τούτου, ένας προπονητής δεν συνιστάται συχνά για να εκτελέσει μια κλασική άσκηση για κοιλιακούς. Υπάρχουν πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να αφαιρέσετε το λίπος της κοιλιάς μέσω της άσκησης.

Ασκήσεις για την κοιλιά

Για να αποκτήσετε λεπτή σιλουέτα σας θα πρέπει να εγγραφείτε για μαθήματα γυμναστικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναερόβια και αερόβια άσκηση με στόχο το κάψιμο του υπερβολικού λίπους σωμάτων. Είναι αδύνατον να μειώσει το στρώμα σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος, επειδή το σώμα χάνει το βάρος, την ίδια στιγμή σε όλους τους χώρους. Επειδή επιμέρους ανατομικά χαρακτηριστικά σε ορισμένα άτομα, ορισμένα μέρη χάσετε βάρος πιο γρήγορα.

Άσκηση για την απώλεια βάρους στο στομάχι θα πρέπει να ξεκινήσει με τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η οποία θα παρέχει το λίπος καύση αποτελέσματα. Αυτό θα βοηθήσει να ξεκινήσει το μεταβολισμό, βελτιώνει το μεταβολισμό, διαποτίσει τα κύτταρα με οξυγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά που θα προκαλέσει το σώμα για να σπάσει κύτταρα του λίπους σε ενέργεια. Άσκηση για το στομάχι και τα πλευρά, μπορείτε να ξεκινήσετε με:

 • Το τρέξιμο σε διάδρομο ή στο δρόμο;
 • Το ποδήλατο ή το διάδρομο;
 • το κολύμπι?
 • Pilates.

Για ένα επίπεδο στομάχι

Εάν εκτελείτε μια κίνηση με μεγάλο αριθμό επαναλήψεων, θα επιτύχει την ανάπτυξη των μυών. Μπορεί να είναι ενδιαφέρον για τους άνδρες που θέλουν μεγάλες, τολμηρές τύπου, αλλά δεν χρειάζεται τα κορίτσια. Επίσης, θα έχουν χαμηλή ισχύ αν δεν απαλλαγούμε από το λίπος. Για να αποκτήσετε μια όμορφη μέσης θα πρέπει να ασκήσει για ένα επίπεδο στομάχι. Έχουν στόχο την ενίσχυση των μυϊκών ινών, δεν αυξάνεται. Για τους σκοπούς αυτούς, δεν πρέπει να πάρει πολλές επιλογές, αρκετά για ένα συγκρότημα πολλαπλών. Υπάρχουν τέτοιες αποτελεσματικές ασκήσεις για αδυνάτισμα στην κοιλιά:

 1. Κλασικό συστροφή. Δεν είναι η πιο αποτελεσματική, αλλά η επιλογή να τραβήξτε προς τα πάνω την κοιλιά. Ξαπλωμένος στο πάτωμα και να αρχίσει να τεντώσει το πηγούνι μέχρι τα γόνατα. Είναι σημαντικό ότι δεν σηκώνουν το σώμα τους σε βάρος των οσφυικών μυών, ειδικά τεταμένη κοιλιά σας. Ανεβείτε και πάλι στην αναπνοή πάει κάτω.
 2. Να ασκήσει ο εγκάρσιος μυς (πλευρές) θα πρέπει να στρίβει με την περιστροφή. Ξαπλώστε στο πάτωμα, τα χέρια πίσω από το κεφάλι σας, να φτάσετε δεξιό αγκώνα στο αριστερό γόνατο, στη συνέχεια, δεξί αγκώνα προς τα αριστερά. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για την ισοπέδωση των διαμήκων μυς, αλλά δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους, όχι για να αυξήσει το μέγεθος της μέσης.
 3. Γυμναστικές βίντεο. Αυτή είναι μια περίπλοκη επιλογή μαθήματα για να ενισχύσει διάφορες ομάδες μυών. Με την κατάλληλη απόδοση που θα περιλαμβάνει τον τύπο, πίσω και πλάγια μύες. Μια απλή έκδοση, πρέπει να εκτελέσετε, στα γόνατα, βάλτε στο πάτωμα, κάτι μαλακό. Ξεκινήστε σιγά-σιγά να ανοίγουμε τον κύλινδρο προς τα εμπρός, μην αγγίζετε το περίβλημα πάτωμα, στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική θέση.
αδυνάτισμα κοιλιάς και των πλευρών

Αδυνάτισμα κοιλιάς και των πλευρών

Για να χάσετε βάρος, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα ξεκινήσει η διαδικασία μείωσης του βάρους. Αυτό το υψηλής έντασης προπόνηση, έτσι, την άσκηση για την απώλεια βάρους κοιλιών και οι πλευρές δεν είναι κατάλληλη. Δεν είναι εύκολο, αλλά πολύ αποτελεσματική σκηνή που λαμβάνεται από την κυκλική προπόνηση. Αυτό το πρόγραμμα εναλλάσσεται μεταξύ ασκήσεις για το στομάχι και τη μέση και καρδιο δραστηριότητα, η οποία βοηθά να εξασφαλιστεί η γρήγορη απώλεια βάρους και μυϊκή ενδυνάμωση. Να πραγματοποιήσει μια τέτοια προπόνηση στο γυμναστήριο, να πάει στο σπίτι. Το πρόγραμμα δείγμα θα πρέπει να επαναλαμβάνεται 4-5 γύρους:

 1. Σχοινάκι για 3-4 λεπτά.
 2. Γέρνει προς την πλευρά της, 20 η κάθε πλευρά.
 3. Το στρίψιμο κλασικό.
 4. Το σχοινάκι.
 5. Το λουρί.
 6. Πλευρά συστροφή.
 7. Γέρνει προς την πλευρά της, 20 η κάθε πλευρά

Το παχύ κάψιμο

Όταν πρόκειται για την εκπαίδευση, η οποία αποσκοπεί στη καύση του λίπους, που σημαίνει υψηλής έντασης προπόνηση. Αποτελεσματικές ασκήσεις για αδυνάτισμα στην κοιλιά – είναι καρδιο φορτίο, επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών, και το μεταβολισμό. Μόνο ένα τέτοιο coach θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την απώλεια βάρους και επίπεδη κοιλιά. Ασκήσεις για το κάψιμο του λίπους της κοιλιάς αυξήσει το ρυθμό της καρδιάς σε ένα τέτοιο επίπεδο που το σώμα έχει αρχίσει να παράγει ενέργεια από το λίπος αντί για υδατάνθρακες (γλυκογόνο). Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν η διάρκεια της καρδιο είναι τουλάχιστον 30-40 λεπτά.

Αδυνατίσματος κοιλιών

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι ο τύπος έχει ένα άνω ή κάτω τμήμα. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της άσκησης θα πρέπει να είναι αποτελεσματική για να αντλήσει όλα τα μέρη. Πόσα θα περιλαμβάνει το άνω ή το κάτω μέρος των κοιλιακών μυών εξαρτάται από την ικανότητα του αθλητή να τηρούν. Άσκηση για την απώλεια βάρους στην κάτω κοιλιακή χώρα, θα βοηθήσει να επικεντρωθεί το φορτίο σε αυτή την περιοχή. Εδώ είναι ένα από τα υλοποιήσεις αυτής της κίνησης:

 1. Ξαπλώστε στο πάτωμα, τα χέρια να προσκολλώνται σε κάτι σταθερό.
 2. Αρχίστε να άρει ίσια πόδια.
 3. Να τους σταματήσουμε σε ένα επίπεδο όπου ανάμεσα τους και το πάτωμα θα είναι μια γωνία 30 μοιρών.
 4. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα.
 5. Επαναλάβετε αυτή την κίνηση 4-5 φορές.
μπαρ για την απώλεια βάρους

Λουρί

Υπάρχουν επιλογές κατάρτισης που βοηθούν να κάνουν τους μυς σας ισχυρή και ανθεκτική και τη διατήρησή τους σε καλή κατάσταση. Η σανίδα άσκηση για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές είναι καθολική και στατική, βοηθά να εκπαιδεύσει και τους μηρούς, τους γλουτούς, τους ώμους, το κάτω μέρος της πλάτης. Δεν χτίσετε μυϊκή μάζα, αλλά μόνο να την ενισχύσει. Αυτή είναι μία από τις επιλογές για αποτελεσματικές ασκήσεις που θα κάνουν την κοιλιά σας επίπεδη και λεία. Μαθήματα για την απώλεια βάρους κοιλιών και οι πλευρές θα πρέπει πάντα να περιλαμβάνει το μπαρ. Αυτή εκτελεί ως εξής:

 1. Βάλτε στο πάτωμα, κάτι μαλακό που είχα 2-3 λεπτά να σταθεί στους αγκώνες.
 2. Πάρτε την εστίαση, αν θέλετε να κάνετε push-UPS. Στη συνέχεια να πέσει από τις παλάμες με τους αγκώνες.
 3. Κρατήστε το σώμα απόλυτα επίπεδη, δεν ΚΡΕΜΆΕΙ στο πίσω μέρος ή μια καμπούρα στην πλάτη.
 4. Η κατάσταση αυτή να πάρει την ίδια στιγμή να στέλεχος τους ώμους, τους κοιλιακούς, την πλάτη, πλευρά τους μυς, τους γλουτούς, τους μηρούς.
 5. Με την ίδια αρχή, μπορείτε να εκτελέσετε την πλευρά των σανίδων που θα σας βοηθήσουν να ασχοληθεί αποτελεσματικότερα με τις πλευρές.

Αναπνευστικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές

Ανατολική κουλτούρα ήρθε η γιόγκα, η οποία έχει πλέον ριζώσει σε άλλες χώρες, θεωρείται ένα αποτελεσματικό και δημοφιλές κατάρτισης σε όλες τις ηλικίες. Ασκήσεις αναπνοής για να βοηθήσει να επιτύχει την απώλεια βάρους με σωστή εφαρμογή των δραστηριοτήτων. Μία επιλογή για αυτή την άσκηση – κενό. Η κίνηση είναι σχετικά εύκολο, αλλά είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε, διότι, εάν εκτελείται εσφαλμένα μπορεί να αρχίσει να αισθανθείτε ζαλάδα, ναυτία.

Το κενό βοηθά να εκπαιδεύσει τον τύπο και το σύνολο του κύκλου, αυξάνει τον τόνο ακόμη βαθιά τους μυς, τα οποία δεν επιτρέπουν την κοιλιά να προεξέχει. Με 1 μάθημα την ημέρα, θα είστε σε θέση να τραβήξει τον τύπο να την κάνει επίπεδη. Τρέχοντας το κενό, σύμφωνα με τον ακόλουθο αλγόριθμο:

 1. Πάρτε μια βαθιά ανάσα.
 2. Μετά την κοπή η αναπνοή από τη μύτη και εκπνεύστε πάλι, πουθενά αέρα δεν θα πρέπει να παραμείνει αρκετά.
 3. Σφίξτε τους κοιλιακούς σας και κρατήστε αυτή την κατάσταση για 10-15 δευτερόλεπτα.
 4. Στη συνέχεια, μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναπνεύσει.
 5. Επαναλάβετε 3-4 φορές, με την πάροδο του χρόνου, ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί.

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την εν λόγω κατάρτιση:

αποτελεσματική απώλεια βάρους
 • αποτελεσματική θέλει μόνο. αν τα παρατήσεις λιπαρά, τα ζαχαρούχα τρόφιμα;
 • μετά από αυτές τις ασκήσεις αναπνοής μπορεί να είναι πολύ θέλω να φάω, να σταματήσει αυτή η παρόρμηση;
 • για να το κάνετε πάρα πολύ κενό είναι αδύνατο, αν αισθάνεστε ότι αρχίζετε να αισθάνεστε ζάλη θα πρέπει να σταματήσει.

Όλες τις πιθανές παραλλαγές της κατάρτισης του τύπου θα περιορίζονται σε δύο είδη κίνησης: το στρίψιμο και τη στατική φόρτωση. Δεν χρειάζεστε 10 ασκήσεις για αδυνάτισμα στην κοιλιά και τα πλευρά για να κάνει μια επίπεδη, πατήστε τη φωτογραφία. Το κύριο πράγμα είναι να μάθουν να παρατηρούν, να ασκείστε τακτικά και να τρώτε σωστά.