Πώς μια βδομάδα να χάσω 5 κιλά και να αφαιρέσετε το λίπος της κοιλιάς

Για να καταργήσετε τον πόνο στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη, μειώνει την αρτηριακή πίεση, να αποκαταστήσουν την πίστη στις δικές τους δυνάμεις, να ανανεώσετε τις οικογενειακές σχέσεις, σύμφωνα με τις συστάσεις του συστήματος σωστή διατροφή για να χάσεις 5 κιλά σε μια εβδομάδα.

Μονο

Αντενδείξεις για την ταχεία απώλεια βάρους

Ομάδα ανθρώπων για τους οποίους οποιαδήποτε απώλεια βάρους επιβλαβές:

 1. Τα παιδιά και οι έφηβοι χρειάζονται υψηλής ποιότητας τροφίμων. Έλλειψη θρεπτικών συστατικών θα οδηγήσει σε πιο αργή ανάπτυξη, νευρική ένταση και το στρες.
 2. Η έλλειψη μικροθρεπτικών συστατικών σε έγκυες γυναίκες θα οδηγήσει σε καθυστέρηση της ανάπτυξης του εμβρύου.
 3. Οι γυναίκες, τα μωρά θηλάζουν.
 4. Την ώρα της εγκατάστασης γυναίκες είναι η εμμηνόπαυση. Είναι υπομονή να περιμένετε έξι μήνες, το βάρος των γυναικών είναι κανονικοποιημένη.
 5. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή για την υγεία, έτσι ώστε κάθε περιορισμό που προκαλεί το σώμα να τονίσω, είναι αντενδείκνυται.

Άτομα με χρόνιες παθήσεις να περιορίσει την εξουσία τους μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

Η καθημερινή και μακροχρόνια κατανάλωση τροφίμων με συνολική θερμιδική αξία μικρότερη από 1000 kcal είναι μια απειλή για την ανθρώπινη υγεία.

Οι βασικοί κανόνες της διατροφής για γρήγορη απώλεια βάρους

Πώς να χάσετε 5 κιλά σε μια εβδομάδα εντολών συμβουλές εμπειρογνωμόνων.

Η συμμόρφωση με τους βασικούς κανόνες θα σας επιτρέψει να επιτύχετε γρηγορότερα αποτελέσματα:

 1. Να καταναλώνουν πολλές θερμίδες, όπως απαιτείται για την προγραμματισμένη απώλεια βάρους, αλλά μην βασανίζεις τον εαυτό σου με την πείνα.
 2. Για να επιλέξετε μια δίαιτα με σταδιακή μείωση του αριθμού των τροφίμων. Το φυσιολογικό ανθρώπινο στομάχι έχει όγκο γροθιά ανά γεύμα πρέπει να τρώνε το φαγητό δεν είναι περισσότερο όγκο.
 3. Υπάρχουν κατά την ημέρα 5-6 φορές το τρία υποχρεωτικά γεύμα και 3 Γεύματα.
 4. Το δείπνο το αργότερο 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.
 5. Η διατροφή θα πρέπει να περιλαμβάνει τα γεύματα από τροφές με λίγες θερμίδες, για να τους προετοιμάσουν καλύτερα για ένα ζευγάρι ή το μαγείρεμα. Αφαιρέστε από τη διατροφή όλα τα τηγανισμένα τρόφιμα.
 6. Ζάχαρη, γλυκά, κέικ, γλυκά από τη διατροφή για να το αφαιρέσετε εντελώς. Αντικαταστήστε τα λαχανικά και τα φρούτα με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και φυτικές ίνες.
 7. Για να εκτελέσετε σύνθετη άσκηση, με την αύξηση της καρδιο φορτίο.
 8. Τρώγοντας τα τρόφιμα θα πρέπει να τρώτε αργά, προσεκτικά το μάσημα. Εγκεφάλου για να εξασφαλιστεί ότι έλαβε επαρκή παροχή θερμίδων και την πείνα, δεν θα αργήσει να γίνει αισθητό.
 9. Θα πρέπει να πίνετε 30 ml νερό ανά ημέρα ανά 1 kg σωματικού βάρους.
 10. Διατροφή
 11. Σταδιακά μειώστε την πρόσληψη αλατιού σε 5 g ημερησίως κρατά το νερό στο ανθρώπινο σώμα, και αποτρέπει την μείωση του σωματικού βάρους.
 12. Μην σταματήσετε τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται, είναι απαραίτητο να εδραιωθούν τα αποτελέσματα από την εφαρμογή των αρχών της ισορροπημένης διατροφής και του δραστήριου τρόπου ζωής.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε! Καύση του λίπους στο ανθρώπινο σώμα δεν ρέει ομοιόμορφα. Το κύριο πράγμα είναι να αντέξει τη Γενική κατεύθυνση, το βάρος του σώματος μπορεί να αλλάξει και για κάποιο χρονικό διάστημα ή ακόμη και να πάτε λίγο, και στη συνέχεια απότομα το φθινόπωρο. Λεπτή ανθρώπους να χάσουν βάρος πιο αργά από ό, πλήρης. Υπομονή και σαφείς κανόνες εφαρμογής που θα εξασφαλίσει την επιτυχία.

Μια εβδομάδα για να χάσεις 5 κιλά: οι βασικοί κανόνες

Πώς να χάσετε 5 κιλά σε μια εβδομάδα και να μην καταστρέψει την υγεία σας ξέρω γυμναστές. Με την απώλεια βάρους κύριος στόχος σας είναι να χάσετε το περιττό λίπος και να διατηρήσετε τη μυϊκή μάζα. Αυτό θα πρέπει να καταναλώνουν αρκετή πρωτεΐνη, και να πραγματοποιήσει την κατάρτιση δύναμης. Η μείωση στο φόρτο εργασίας που οδηγεί σε απώλεια μυϊκής μάζας.

Το κανονικό ποσοστό μείωσης βάρους χωρίς να βλάπτουν την υγεία 0,5–1% του σωματικού βάρους ανά εβδομάδα. Αυτό το ποσοστό της απώλειας βάρους, εξασφαλίζει μείωση του σωματικού λίπους και όχι μυών. Κατά συνέπεια, όταν το βάρος του είναι 80 kg δικαίωμα απώλεια σε μια εβδομάδα θα είναι 400-800 γρ

Ακόμη και με την πιο χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα – αγγούρι, το κεφίρ, το λίπος που καταναλώνεται από τον οργανισμό για το ίδιο ποσό όπως και με μια ισορροπημένη διατροφή. Το σώμα του στρες, προκειμένου να απαλλαγούμε από το "χοντρός" επιβάρυνση και, στη συνέχεια, μειώνοντας το βάρος του σώματος θα είναι ακόμα πτώση με το πρότυπο εβδομαδιαία δείκτες 0,5–1%.

Σχήμα απώλεια βάρους, μη-ζημίας, είναι 1 kg ανά εβδομάδα.

Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες ψυχολογικές τεχνικές που θα σας επιτρέψει να γρήγορα να προσαρμοστούν σε ένα νέο τρόπο ζωής:

 1. Μπορείτε να απεικονίσει ό, τι θέλετε. Πρέπει το βράδυ ή το πρωί, μισοκοιμισμένος, απλά φανταστείτε τον εαυτό σας χωρίς τα επιπλέον κιλά, με μια λεπτή σιλουέτα.
 2. Κάρτα υπενθυμίσεις. Στο χαρτόνι γράψτε τους στόχους που επιτεύχθηκαν κατά τη διαδικασία της απώλειας του βάρους (υγεία, ομορφιά), το μόνο που χρειάζεται να κάνεις (διατροφή, άσκηση). Ένα κομμάτι χαρτόνι για να κρεμάσει σε περίοπτη θέση, και περιοδικά, για να γιορτάσουμε τις πραγματικές δράσεις για την επίτευξη του στόχου.
 3. Τις δύσκολες στιγμές. Για να εκτελέσετε τη διαδικασία της απώλειας βάρους, τι κακές συνήθειες να είναι πιο δύσκολο. Για να προσθέσετε στη λίστα των απαραίτητων ενεργειών και να επιμείνουμε σε αυτό.
 4. Θα πρέπει να επικοινωνούν με τους ανθρώπους που έχουν χάσει επιτυχώς το βάρος.
 5. Αλλαγή σχέσης με το φαγητό είναι απλά ενέργεια.
 6. Μην φοβάστε του συμβιβασμού. Αν αφόρητα θέλουν ένα κομμάτι από την τούρτα, μπορείτε να το φάτε, αλλά μετά από αυτό, είναι απαραίτητο να μην ξεχάσετε να εκτελέσετε ένα επιπλέον 10 min. στον τομέα της κατάρτισης.
Δημοφιλείς δίαιτες

Πώς το μονο-διατροφή

Με στόχο τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του οργανισμού έχουν αναπτύξει μεθόδους για να χάσουν βάρος με μονο. Για αρκετές ημέρες χρησιμοποιούνται σε προϊόντα διατροφής είναι μόνο ένα είδος. Το πεπτικό σύστημα αυτή τη στιγμή, εκφόρτωση, ανακαινισμένο και καθαρό από τοξίνες.

Μονο-διατροφή δεν μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην υγεία. Σε μια μονο δίαιτα θα πρέπει να πίνετε πολύ νερό.

Για να διατηρήσει τις λειτουργίες, περιορίζοντας το φαγητό, το σώμα θα χρησιμοποιήσει τα θρεπτικά συστατικά από το αποθεματικό καταστήματα των μυών και των οργάνων. Λιπώδη ιστό, για την ενεργειακή ισορροπία, που ενεργοποιείται από το σώμα στο τελευταίο.

Επίσης, θα πρέπει να χαμηλώνει το μεταβολισμό σωμάτων. Αυτό το πρώτο απώλεια βάρους είναι ενεργό και, στη συνέχεια, συστήματα του σώματος να αρχίσει να επιβραδύνει το μεταβολισμό σας να εξοικονομήσει ενέργεια.

Ο βασικός κανόνας της χρήσης mono: δεν θα πρέπει να είναι η κύρια τροφή πρόσληψη καθεστώς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν εφαρμοστεί σωστά, το μονο όφελος, τα πλεονεκτήματά τους:

 • εύκολο στη χρήση?
 • μικρό οικονομικό κόστος.
 • επαρκή απόδοση *
 • να καθαρίσει το ανθρώπινο σώμα από τις τοξίνες και τοξικές ουσίες.

Κίνδυνος με τη χρήση μονο-διατροφή:

 • Το άτομο αισθάνεται μια απώλεια δύναμης.
 • Δραματικά μειωμένη ικανότητα εργασίας.
 • Το σώμα είναι γεμάτη με λήθαργο.
 • Διαταραχές του στομάχου.
 • Ο άνθρωπος έχει κακή διάθεση και η ευερεθιστότητα.
 • Ανάκτηση του υπερβάλλοντος βάρους με λάθος διατροφή.

Το αποτέλεσμα – το σώμα υποφέρει, όλο το σύστημα κλονίζεται, τον εγκέφαλο, το στρες λειτουργία ψάχνετε για αποθέματα γλυκόζης. Αλλά αν μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή τη δίαιτα για 3 έως 5 ημέρες, τα προβλήματα εξομαλύνονται και χρήση στο πρόσωπο είναι η απώλεια λίγα κιλά του βάρους, καθαρισμό του σώματος και την απουσία ολική καταστροφή.

Συμβουλή: το προϊόν βάσει των οποίων θα κατασκευαστεί διατροφή, για να αρέσει.

Για την παρακολούθηση της υγείας, ενώ οι παθήσεις για να σταματήσει η διατροφή και ζητήστε ιατρική φροντίδα.

Να παγιώσει τα θετικά αποτελέσματα και την αντιμετώπιση των ελλείψεων του ηλεκτρικού συστήματος πρέπει να είναι σωστά απο μονο:

Κεφίρ διατροφή
 1. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μετά τη δίαιτα θα πρέπει να τρώει με την ίδια συχνότητα, το ποσό και πίνεις για να το μειώσει.
 2. Για να επεκτείνετε τη διατροφή σταδιακά. Όταν οι υδατάνθρακες μια μονο-διατροφή κατά τις πρώτες ημέρες μετά από να τρώνε τα ίδια φαγητά, όπως στη διατροφή, κάποια προσθέσετε πρωτεΐνες και τα λίπη. Όταν σε πρωτεΐνες διατροφή να κάνω το αντίθετο.
 3. Να φάει την πρώτη εβδομάδα μόνο χαμηλή σε θερμίδες, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά προϊόντα.
 4. Τρώει τα τρόφιμα τηγανισμένα σε λάδι, μόνο σε μια εβδομάδα.
 5. Μην πίνετε αλκοόλ, αναψυκτικά, fast food.

Αν αρχίσετε να καταναλώνετε λιπαρά τρόφιμα σε απεριόριστες ποσότητες, αμέσως μετά την δίαιτα μακριά τα επιπλέον κιλά για να έρθει πίσω.

Μονο

Κεφίρ διατροφή

Πώς να χάσετε 5 κιλά σε μια εβδομάδα με το κεφίρ διατροφή, θα εξηγηθεί αργότερα.

Το πρότυπο της κατανάλωσης γιαούρτι με 1,5% λιπαρά 1 έως 1,5 λίτρα ανά ημέρα. Το προϊόν δεν πρέπει να περιέχει ζάχαρη και επιβλαβή πρόσθετα. Θα πρέπει να πίνετε μόνο φυσικό γιαούρτι. 3 ημέρες για το κεφίρ, μπορείτε να χάσετε 3 κιλά το υπερβολικό βάρος. Όταν η νηστεία για 5-7 ημέρες, φροντίστε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τα εσπεριδοειδή ή μήλα, λίγο κρέας.

Μια τέτοια δίαιτα:

 • πονάει το νερό αλάτι ισορροπία;
 • μπορεί να προκαλέσει διάρροια;
 • αντενδείκνυται για άτομα επιρρεπή σε αλλεργίες;
 • δύσκολο στη χρήση του, λόγω της έλλειψης και η μονοτονία των τροφίμων.

Η απόδοση για 5 ημέρες πραγματικά να χάσετε 5 κιλά.

Κεφίρ διατροφή για μια εβδομάδα:

Φαγόπυρο διατροφή

Πώς να χάσετε 5 κιλά σε μια εβδομάδα, χρησιμοποιώντας το φαγόπυρο διατροφή:

 • σε ένα θερμός για να γεμίσει 200 g κόκκους φαγόπυρο;
 • ρίξτε 300 ml βραστό νερό *
 • επιμένουν 10 ώρες.

Οι μικρές μερίδες που τρώτε μαγειρεμένα, το οποίο εξυπηρετεί ανά ημέρα. Η νηστεία είναι 5-7 ημέρες στη διατροφή, προσθέστε 1 λίτρο γιαούρτι, διαιρώντας το εξίσου για όλες τις επιπλέον ημέρες. Κάθε μέρα από τις 4 μέρες, φάτε ένα Μήλο.

Να είστε προσεκτικοί, όπως το φαγόπυρο:

 • μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην υγεία της παχυσαρκίας *
 • δεν κάνει για την απαραίτητη παροχή των θρεπτικών ουσιών *
 • σε αυτή τη μορφή της καπούλια είναι άγευστο, οπότε χρειάζεται ισχυρή θέληση για να κρατήσει όλη την εβδομάδα.

Αποτελεσματικότητα: την απώλεια 1 kg ανά ημέρα.

Διατροφή αγγούρια

Αγγούρι δίαιτα

Για να χάσετε 5 κιλά σε μια εβδομάδα με ένα μονο-διατροφή για τα αγγούρια. Δεν πρέπει να πίνετε μεγάλη ποσότητα νερού, το αγγούρι περιέχει 95% υγρά και 5% ίνες. Ίνα σας βοηθά να ικανοποιήσουν την πείνα γρήγορα, ενεργοποιήστε τα έντερα. Αγγούρια δρα σαν φυσικό διουρητικό, βοηθάει στην διόγκωση αφαίρεση, αφαιρέστε τα λιμνάζοντα υγρά.

5-7 ημέρες πρέπει να φας 1,5–2 κιλά αγγούρια την ημέρα και να πίνουν περισσότερο από 1 λίτρο νερό.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα διατροφή:

 1. Άτομα με χρόνιες παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος απαγορεύεται αυστηρά αυτή τη δίαιτα.
 2. Είναι αδύνατο για την άσκηση και τον αθλητισμό λόγω της έλλειψης πρωτεϊνών και υδατανθράκων στο μενού.
 3. Τα αποτελέσματα αυτής της βραχύβια δίαιτα — βάρος μετά από λίγο καιρό πηγαίνει πίσω στην παλιά τιμή.

Η απόδοση — 5 kg για 7 ημέρες.

Αυγό διατροφή

Η ουσία του αυγού διατροφή είναι μια απότομη μείωση των υδατανθράκων και των λιπών στη διατροφή του ανθρώπου. Σε αυτή τη δίαιτα, χρησιμοποιήστε χαμηλή σε θερμίδες κοτόπουλο ή αυγά ορτυκιού έχουν μεγάλη θρεπτική αξία. Το αυγό είναι σχεδόν όλες τις σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα.

Μονο-διατροφή βασίζεται στις διατροφικές 5 βραστά αυγά την ημέρα. Μπορείτε να πιείτε τσάι χωρίς ζάχαρη και νερό. Διάρκεια της δίαιτας μέχρι 5 ημέρες. Ήταν πολύ θιγμένος και δύσκολο ωριμάσει ψυχολογικά.

Αυτή η δίαιτα επικίνδυνο για τα άτομα με αλλεργίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Για να βελτιώσει την αποδοτικότητα είναι απαραίτητο να σθεναρά την άσκηση.

Η απόδοση — απώλεια 2 κιλά σε 3 ημέρες.

Δίαιτες χαμηλές σε θερμίδες: είδη, βασικές αρχές, αποδοτικότητα

Η βασική αρχή που διαμορφώνει μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες είναι με βάση την καθημερινή απλή μείωση των θερμίδων που καταναλώνονται. Θα πρέπει να τηρούν ακριβή αρχεία του όλα τα προϊόντα που καταναλώνονται ανά ημέρα και το συνολικό αριθμό των θερμίδων. Το δικαίωμα να κάνει ένα καθημερινό μενού με ισορροπημένη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.

Διευθυντής:

 1. Βασική – καθημερινή κατανάλωση 1400 – 1600 θερμίδες – αυτό είναι το πρότυπο για την αργή, ασφαλής απώλεια βάρους, χωρίς σημαντικούς περιορισμούς. Η διάρκεια αυτής της διατροφής δεν περιορίζεται από το χρόνο, αλλά είναι συνήθως σχηματίζεται στο μήνα, με την απώλεια βάρους περίπου 3-4 kg. Έντονη σωματική άσκηση θα βελτιώσει το αποτέλεσμα σε δύο φορές.
 2. Αυγό διατροφή
 3. Μέτρια περιορισμένη επιλογή περιλαμβάνει τη χρήση των 1100 – 1300 θερμίδες την ημέρα. Διάρκεια της δίαιτας — όχι περισσότερο από 30 ημέρες. Απώλεια βάρους σε μια εβδομάδα περίπου 2 kg.
 4. Ακραία λειτουργία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να ακολουθείται μόνο από υγιείς ανθρώπους. Μια μέρα που χρησιμοποιούνται 650 – 950 Kcal. Η διάρκεια αυτής της λειτουργίας για διάστημα μέχρι 10 ημέρες.

Οι βασικές αρχές που διέπουν μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες:

 • Φάτε κλασματική 5-6 φορές την ημέρα.
 • Δείπνο 3 ώρες πριν τον ύπνο.
 • Το μαγείρεμα στον ατμό, βραστά ή ψητά στο φούρνο.
 • Για να χρησιμοποιήσετε φυτικό λίπος, όχι περισσότερο από το 80 g ανά ημέρα. Τα ζωικά λίπη δεν πρέπει να φάνε.
 • Ημερήσια αποζημίωση των σύνθετων υδατανθράκων – που δεν υπερβαίνει τα 100 g.
 • Η κύρια διατροφή θα πρέπει να αποτελείται από πρωτεΐνη.
 • Ζάχαρη και άλλους απλούς υδατάνθρακες για να το αφαιρέσετε από το μενού.
 • Το αλάτι χρησιμοποιείται σε τρόφιμα στο ελάχιστο.
 • Το αλκοόλ και κάθε muffin δεν πρέπει να φάνε.
 • Η διατροφή θα πρέπει να περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα.
 • Πιείτε μια ημέρα, όχι λιγότερο από 2 λίτρα νερό.

Η εσθονική διατροφή

Διάφοροι συνδυασμοί των μονο-και χαμηλή σε θερμίδες διατροφή σύστημα είναι το Θεμέλιο της εσθονίας διατροφή. Η διάρκειά του είναι 6-7 ημέρες. Επιτευχθεί ο στόχος του να χάνεις 4 κιλά από το περιττό βάρος.

Η μείωση της μάζας οφείλεται στον καθαρισμό του σώματος και την απώλεια της περίσσειας υγρού, το σωματικό λίπος μειώθηκε ελαφρώς. Κακή διατροφή αυξάνει την πιθανότητα να επιστρέψει τα επιπλέον κιλά πριν.

Γενικές συστάσεις για τη χρήση της εσθονικής διατροφή:

 • Κάθε μέρα να πίνετε πολύ νερό, τουλάχιστον 2 λίτρα, επιτρέπεται να πίνετε 150 ml πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη.
 • Η συχνότητα των γευμάτων θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 φορές. Δείπνο για 2 ώρες πριν τον ύπνο.
 • Τυρί Cottage διατροφή
 • Φως υδατάνθρακες και λίπη για να φάει το απαγορευμένο (ζάχαρη, λάδι, μαργαρίνη, φυτικό έλαιο).
 • Επανάληψη δίαιτα επιτρέπεται πιο συχνά από ό, κάθε 2 μήνες.

Δείγμα μενού για 6 μέρες:

 1. Κάθε 3 ώρες για να φάει βραστό αυγό, αλατισμένα τους είναι αδύνατη. Ο συνολικός αριθμός ανά ημέρα 5-6.
 2. 5 γεύματα για να φάει 1/2 κιλό άπαχο τυρί cottage.
 3. Να τρώτε ανά ημέρα 0.7 kg άπαχο κοτόπουλο.
 4. Μαγειρεύουμε σε νερό χωρίς αλάτι 250 γρ. καστανό ρύζι. Για να φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας για 5 φορές.
 5. Η ημέρα για να φάει 6 μέτριες βρασμένες πατάτες.
 6. Όλη την ημέρα επιτρέπεται να καταναλώνουμε απεριόριστες ποσότητες από πράσινα μήλα.

Τυρί Cottage δίαιτα για μια εβδομάδα

Οι διατροφολόγοι πιστεύουν το τυρί cottage διατροφή είναι αρκετά ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, το οποίο σας επιτρέπει να χάσετε 4 κιλά σε 5 ημέρες εκφόρτωσης και καθαρισμού του πεπτικού συστήματος. Για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων είναι απαραίτητο για τη σωστή έξοδο από τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Στη διατροφή χρησιμοποιήσετε τυρί με περιεκτικότητα σε λίπος από 4 έως 5%. Περισσότερα λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόν που φέρει την περίσσεια ενέργεια στο σώμα, λιγότερο λιπαρά τυρί cottage είναι χαμηλή σε τριγλυκερίδια συστατικά απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας. Το τυρί περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών. Ασβεστίου και του φωσφόρου στη σύνθεση είναι ευεργετική για τα οστά και το αγγειακό σύστημα.

4-ημέρα μονο-διατροφή τυρί cottage περιλαμβάνει κλασματική, 6 φορές την ημέρα γεύμα. Ημερήσια δόση του προϊόντος — 0,5 kg του υγρού 2 l