Διατροφή για την απώλεια βάρους 10 kg

Υπάρχουν πολλές επιλογές των αποτελεσματικές μεθόδους σχεδιαστεί για να απαλλαγούμε από αυτές, ο αριθμός χιλιογράμμων. Ποικίλλουν σε διάρκεια, η σοβαρότητα των περιορισμών, το σύνολο των προϊόντων, τον προσανατολισμό συνέπειες για το σώμα και άλλες παραμέτρους. Πρέπει μόνο να επιλέξετε την βέλτιστη διατροφή και τη διατροφή, η οποία δεν θα προκαλέσει δυσφορία να βλάψει το σώμα και θα σας επιτρέψει να γρήγορα να επιτύχουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

απώλεια βάρους 10 kg

Επιλέγοντας μια μέθοδο απώλειας βάρους, θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι με μια τέτοια γρήγορη και μεγάλη απώλεια βάρους σε 7 ή 10 ημέρες μείον 10 kg – διατροφή θα είναι επικίνδυνο για την υγεία και έχει μια σειρά από αντενδείξεις. Επομένως, για να χρησιμοποιήσετε αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί, πολύ σπάνια και μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ακόμα και 1 μήνα είναι ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για να απαλλαγούμε από αυτό το ποσό του υπερβάλλοντος βάρους. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι πιο κατάλληλη, δεδομένου ότι επιτρέπει να οικοδομήσουμε ένα ισορροπημένο μενού με την σωστή αναλογία πρωτεϊνών και υδατανθράκων, αλλά με σχεδόν πλήρη εξάλειψη των λιπών.

Σε Γενικές γραμμές, όταν επιλέγουν ένα τρόπο για να χάσουν βάρος 10 kg, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διατροφής που συνιστάται να εξετάσει κάποιες αποχρώσεις:

 • τα προϊόντα που επικρατεί στο μενού.
 • η ανεκτικότητα και η πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων στα προϊόντα που επιτρέπεται *
 • υπάρχουσα αντενδείξεις.

Θα πρέπει επίσης να κατανοήσετε ότι ένα πολύ γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές για να χάσει 10 κιλά σε λίγες μέρες, συνήθως δεν είναι η καλύτερη όσον αφορά τον αντίκτυπο στο σώμα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να βρείτε μια επιλογή για την απώλεια βάρους που θα σας ιδανικά για να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα και ελαχιστοποιούν τις βλάβες που προκαλούνται στην υγεία από όλους τους περιορισμούς. Προσδιοριστεί ο χρόνος που απαιτείται για να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να επιλέξετε μια διατροφή που είναι κατάλληλη σε διάρκεια και φυσικά την κατάλληλη γεύση.

Είδη διατροφής σε σοβαρότητα

Όλα ποικιλία από δίαιτες για γρήγορη απώλεια βάρους 10 kg, υπάρχουν αρκετές πιο αποτελεσματική, τα οποία περιλαμβάνουν:

 • ακριβής – τα πιο αυστηρά από όλους *
 • καθαριστικό – softer;
 • για τους τεμπέληδες – το πιο ήπιο.

Φυσικά, η πιο αποτελεσματική απ ' όλα – μια αυστηρή δίαιτα που σας επιτρέπει να χάσετε 10 κιλά σε 7 ημέρες.

Αυστηρή

Ονομάζεται αυστηρή δίαιτα, μια διατροφή που αποτελείται από τον ελάχιστο αριθμό τροφές με λίγες θερμίδες, συμβάλλοντας στον καθαρισμό του σώματος, η απέκκριση των υγρών και αυξημένη καύση του λίπους. Οι πιο κοινές παραλλαγές αυτών των μεθόδων απώλειας βάρους είναι δύσκολο μονο, στην οποία μενού περιορίζεται σε 1-2 προϊόντα.

Η ουσία του κανόνες

Η αποτελεσματικότητα του μια αυστηρή μεθοδολογία που οφείλεται στη δημιουργία ενός έλλειμμα θερμίδων, με την οποία για να αποκτήσετε την απαραίτητη ενέργεια για να αρχίσει να μοιραστούμε το δικό σας αποθέματα λίπους. Θερμίδες ημερήσιο σιτηρέσιο εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του οργανισμού, αλλά πιο συχνά είναι της τάξης των 800 και 1200 kcal.

Το πλεονέκτημα της μια αυστηρή δίαιτα είναι μόνο μια γρήγορη μείωση βάρους 10 kg μπορείς να χάσεις μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα. Αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της υψηλής ποιότητας των καθαρισμό των εντέρων και απομακρύνουμε την περίσσεια του νερού από τους ιστούς.

Τα μειονεκτήματα αυτής της τεχνικής πολλά άλλα. Με συχνή χρήση αυξάνει τον κίνδυνο της γαστρεντερικής νόσου επιδείνωση οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια. Επιπλέον, με μια τέτοια ταχεία απώλεια βάρους έπεσε κιλά επιστρέφουν συχνά, και με το εξάρτημα, και η υπερβολική διαιτητικούς περιορισμούς μεταφέρονται είναι δύσκολο.

Για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα και να μειώσει την ταλαιπωρία κατά τη διαδικασία της απώλειας βάρους, συνιστάται να ακολουθούν τους κανόνες:

 • να μειώσει το αίσθημα της πείνας αύξηση του αριθμού των γευμάτων θα πρέπει να αυξηθεί σε 6-7 φορές, και ενιαία μερίδες μειώσει σε 200-250 g;
 • μην χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλα προϊόντα, εκτός εάν επιτρέπεται, ειδικά όταν μια μονο διατροφή;
 • για να επιταχυνθεί η διαδικασία καθαρισμού πρέπει να πίνετε 1,5 έως 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Για τη διάρκεια της αυστηρής δίαιτας συνήθως 3-10 μέρα, αλλά να απαλλαγούμε από 10 kg, απαιτείται τουλάχιστον 1 εβδομάδα.

δείγμα μενού

Δείγμα μενού

Ποικιλίες αυστηρό μενού, όπου μπορείτε να χάσετε μέχρι και 10 κιλά υπερβολικού βάρους, υπάρχουν πολλές. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χάσετε βάρος σε κανένα χρήσιμο προϊόν ή ένα συνδυασμό και των δύο, το πιο σημαντικό, να μειώσει σημαντικά την ενεργειακή αξία της διατροφής. Η βέλτιστη διάρκεια της τεχνικές που μας επιτρέπουν να απαλλαγούμε από το εν λόγω ποσό από λίρες, είναι 7-10 ημέρες.

7 μέρες

Ακόμα και το πιο δύσκολο εβδομαδιαία διατροφή παρουσιάζεται σε δύο εκδόσεις:

 1. Κάθε μέρα να πίνετε 1.5–2 λίτρα γιαούρτι και το ίδιο ποσό καθαρού νερού.
 2. Κάθε μέρα αντί για γιαούρτι να φας 1 κιλό μήλα.

Επίσης, υπάρχει και ένα άλλο μενού είναι σχεδιασμένο για 7 ημέρες και απώλεια 10 κιλών:

Ημέρα Διατροφή
1 καθαρό νερό – 2 l
2 κεφίρ – 1,5 l
3 φρέσκο χυμό λαχανικών – 1,5 l
4 ζωμό λαχανικών (εκτός από πατάτες) – 1,5 l
5 χυμός φρούτων 1.5 l
6 κάθε προηγούμενο μενού
7 κάθε προηγούμενο μενού

Όταν επιλέγετε μια διατροφή που θα πρέπει να λάβει υπόψη ότι το καθένα από αυτά είναι σχεδόν πείνα, η οποία όχι μόνο συνοδεύεται από μια ισχυρή αίσθηση της πείνας, αλλά δημιουργεί επίσης ένα ισχυρό στρες για τον οργανισμό. Επιπλέον, πριν από την έναρξη της περιόδου των 7 ημερών απώλεια βάρους πρέπει να λάβει ένα προπαρασκευαστικό στάδιο. Για αυτό για 1 εβδομάδα, θα πρέπει να είναι σταδιακά να μειώσει τον αριθμό των χρησιμοποιημένων προϊόντων, δίνοντας όλα τα junk food. Αλλά μετά τη δίαιτα θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 εβδομάδες σταδιακά να βγούμε από αυτό, παρατηρώντας μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες και η προσθήκη 1-2 ανά ημέρα.

Για 10 ημέρες

Μενού 10 ημερών αυστηρή δίαιτα είναι πιο ποικιλόμορφη, αλλά, λόγω της πάρα πολύ περιορισμών ανεκτή πάρα πολύ δύσκολο. Καθ ' όλη την περίοδο κάθε ημέρα για να φάει μόνο 1 προϊόν σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

Ημέρα Διατροφή
1 αυγά – 5 Τεμ.
2 ψάρια – 400 g
3 στήθος κοτόπουλο – 400 g
4 οι πατάτες "στολή" – 5 Τεμ.
5 μοσχάρι – 400 g
6 φρούτα απεριόριστη
7 λαχανικά – 400 g
8 τυρί cottage – 500 g
9 κεφίρ – 1 λίτρο
10 rose hips extract – 2 l

Εκτός από αυτά τα προϊόντα, θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Εάν είναι απαραίτητο, να απαλλαγούμε από 10 κιλά σε 10 ημέρες, η διατροφή πρέπει να είναι τόσο αυστηρή όσο το δυνατόν. Ως εκ τούτου, δεν αρωματικές ουσίες, και η σαλάτα πρέπει να γίνεται μόνο υπό πίεση με το χυμό λεμονιού.

κρεμμυδόσουπα

Για κρεμμυδόσουπα

Αυτή η διατροφή βασίζεται στις διατροφικές κρεμμύδι σούπα, μαγειρεμένα με μια ειδική συνταγή, και το οποίο διαθέτει ισχυρές ιδιότητες που καίνε το λίπος. Να απαλλαγούμε από 10 kg, θα πρέπει να είναι εκεί μέσα σε 1 εβδομάδα.

Για το μαγείρεμα θα πρέπει να λάβει τα ακόλουθα συστατικά:

 • 6 λάμπες;
 • 1 μικρό λάχανο (ή μισό μεγάλο);
 • 2 ντομάτας;
 • 2 πιπεριές;
 • 1 μάτσο σέλινο.

Όλα κομμένα σε μικρά κυβάκια, ρίχνουμε 3 λίτρα κρύο νερό, ούτε αλάτι, ούτε πιπέρι. Αφήνουμε να πάρει μια βράση, μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Εκτός από σούπα, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να τρώτε ωμά φυτικά τρόφιμα.

Ιαπωνικά

Αυστηρή Ιαπωνική διατροφή για 14 ημέρες και έχασα 10 κιλά. Όλη την περίοδο αυτή, είναι αναγκαίο να τρώνε μόνο ορισμένα τρόφιμα, τα οποία περιλαμβάνουν:

 • θαλασσινά;
 • τα ψάρια;
 • άπαχο κρέας;
 • αυγά;
 • φρούτα;
 • λαχανικά;
 • το τυρί.

Διατροφή μπορεί να είναι ως εξής:

 • Πρωινό – καφέ.
 • δείπνο – λάχανο στιφάδο, 2 βραστά αυγά, το χυμό ντομάτας;
 • δείπνο ψάρι ή κρέας.

Για σνακ, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε χωρίς ζάχαρη, φρούτα ή χυμό από αυτούς.

Για να είναι σωστά αποσύρει από μια αυστηρή δίαιτα, θα πρέπει να:

 • την πρώτη εβδομάδα μετά την απώλεια βάρους τρώνε μόνο λαχανικά, φρούτα και πιάτα από αυτούς *
 • από τη δεύτερη εβδομάδα μπορείτε να εισάγετε στο μενού του κρέατος *
 • η θερμιδική πρόσληψη να αυξηθεί σταδιακά κάθε μέρα με 150 θερμίδες.

Το αποτέλεσμα αυτών των αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με τη διατροφή θα τη γρήγορη και αποτελεσματική απώλεια βάρους και καθαρισμό του εντέρου.

Αγγλικά

Σύμφωνα με αυτήν τη μέθοδο για να απαλλαγούμε από 10 kg για 3 εβδομάδες, αλλά πιο ήπια, αν και αρκετά "κοντά" μενού. Τις 2 πρώτες μέρες επιτρέπεται να πίνουν μόνο 2 λίτρα γάλα και 2 φέτες ψωμί από τη χονδροειδή λείανση. Στη συνέχεια, τα επόμενα 19 ημέρες θα πρέπει να τρώτε με τον ακόλουθο τρόπο:

 • Πρωινό – μήλα (2-3 κομμάτια ανάλογα με το μέγεθος);
 • μεσημεριανό σούπα λαχανικών, φρέσκα λαχανικά;
 • σνακ – φρούτα
 • δείπνο – κοπής λαχανικών.

Στην πραγματικότητα, η αγγλική διατροφής είναι τα φρούτα και τα λαχανικά, ως εκ τούτου, εφοδιάζει τον οργανισμό με επαρκή ποσότητα βιταμινών και μπορεί να παρατηρηθεί για 3 εβδομάδες.

Επιλέγοντας τόσο αυστηρές δίαιτες, θα πρέπει να θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο η απουσία νόσου του γαστρεντερικού, διάφορες χρόνιες παθήσεις και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Αν υπάρχουν αντενδείξεις, είναι καλύτερο να χάσετε βάρος σε μια πιο ήπια μέθοδοι καθαρισμού.

Καθαριστικό

Πρόγραμμα απώλειας βάρους με βάση τον καθαρισμό του εντέρου και την απέκκριση της περίσσειας υγρού, αν και λιγότερο αυστηρή από τις αυστηρές επιλογές, αλλά, επίσης, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι διαιτητικές σιτηρέσιο δεν πρέπει μόνο να αποσύρει όλα τα περιττά, αλλά για να αναγκάσει το σώμα να κάψει το ίδιο του το λίπος αποθεματικά.

Η ουσία του κανόνες

Για την καθαριστική δύναμη χρησιμοποιούνται προϊόντα που προάγουν την ποιοτική απέκκριση των τοξινών και των βλαβερών άλατα, την εξάλειψη των συνεπειών της δηλητηρίασης του οργανισμού, η μείωση του όγκου των προβληματικών περιοχών του σώματος.

Οι κανόνες της παρούσας μεθοδολογίας προβλέπει:

μια χορτοφαγική διατροφή
 • μια πλήρης απόρριψη των ζωικών προϊόντων, λιπαρά, τηγανητά, καπνιστά, γλυκά και άλλα ενεργειακά πυκνά τρόφιμα;
 • η χρήση δημητριακά, λαχανικά, φρούτα, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα;
 • πόσιμο καθεστώς – τουλάχιστον 2 λίτρα ωφέλιμο υγρό (νερό, χωρίς ζάχαρη, τσάι από βότανα) ανά ημέρα.
 • 4 μικρά γεύματα την ημέρα (200-250 g) μερίδες;
 • το τελευταίο γεύμα 4 ώρες πριν τον ύπνο.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της διατροφής καθαρίζει – 10 κιλά σε 10 ημέρες, μαζί με τη βελτίωση του σχεδόν όλα τα όργανα και συστήματα, καθώς και τη βελτίωση της εμφάνιση και τη γενική υγεία.

Δείγμα μενού

Η βάση αυτής της διατροφής είναι το ζωμό λαχανικών, που παρασκευάζεται από το ποσοστό των 400 γρ λαχανικά (καρότα, σέλινο, λάχανο) σε 1,5 λίτρα νερού. Το ίδιο το μενού θα πρέπει να κάνετε το ακόλουθο σχήμα:

Ημέρες 1, 6:

 • το πρωί μερίδα μαγειρεμένα σε νερό με βρώμη;
 • την ημέρα ζωμό λαχανικών, Λάχανο σαλάτα, το τζίντζερ και το τσάι.
 • σνακ – φρέσκο καρότο;
 • το βράδυ – το ζωμό λαχανικών, το τριμμένο Μήλο, το γιαούρτι και το τσάι τζίντζερ.

Ημέρες 2, 7:

 • το πρωί – χυλό, λαχανικά σε φέτες, γιαούρτι?
 • την ημέρα ζωμό λαχανικών, 2 βραστές πατάτες, αγγούρια;
 • σνακ φρέσκα φρούτα;
 • το βράδυ – φρούτα σαλάτα με κολοκύθα σπόροι, τσάι από βότανα.

Ημέρες 3, 8:

 • το πρωί, το ζωμό λαχανικών, το φαγόπυρο;
 • την ημέρα χυλό ρυζιού, το καρότο, σαλάτα, φρούτο το αφέψημα;
 • σνακ με φρέσκα μούρα;
 • το βράδυ – ένα ζωμό λαχανικών, ένα Λάχανο σαλάτα.

Ημέρες 4, 9:

 • πρωί – φρουτοσαλάτα με καρύδια και ρύζι, γιαούρτι?
 • η ημέρα – το ζωμό λαχανικών, το ρύζι με αποξηραμένα φρούτα,
 • σνακ φρέσκα φρούτα;
 • το βράδυ – το ζωμό λαχανικών, το φαγόπυρο.

Ημέρες 5, 10:

 • πρωί – το ρύζι, το τζίντζερ και το τσάι.
 • την ημέρα ζωμό λαχανικών, βρασμένα φασόλια, το λάχανο με λάδι και λεμόνι σάλτσα;
 • σνακ – ζωμό λαχανικών;
 • το βράδυ – ένα στιφάδο λαχανικών με ρύζι, τζίντζερ τσάι με λεμόνι.

Σημαντικά μειονεκτήματα μιας τέτοιας δύναμης. Αλλά η διατροφή θα πρέπει να παρακολουθεί, εγκαταλείποντας τα συνήθη πιάτα, καθώς και να προσαρμόσετε τον τρόπο ζωής σας. Αν αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια ειδική τεχνική που ονομάζεται τεμπέλης.

Για τους τεμπέληδες

Επειδή η επιθυμία να χάσουν βάρος, πολύ συχνά παρεμποδίζεται από την αδυναμία να ακολουθήσει το πρόγραμμα των τροφίμων ή να μαγειρέψουν, ειδικά των τροφίμων, διατροφολόγοι προτείνουν ένα συγκεκριμένο σύστημα απώλειας βάρους για τους τεμπέληδες, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγούμε από 10 κιλά και να διατηρήσετε το βάρος σας στο μέλλον.

Η ουσία του κανόνες

Το μυστικό της αποδοτικότητας "Τεμπέληδες" διατροφή και κύριος κανόνας είναι 2 φλιτζάνια ζεστό νερό που πρέπει να πίνετε πριν από κάθε γεύμα. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιορισμοί στη διατροφή δεν ακολουθείται.

Η ουσία της μεθόδου αυτής έγκειται στο γεγονός ότι το νερό γεμίζει το στομάχι, μειώνει την πείνα, και, κατά συνέπεια, το ποσό των τροφίμων που καταναλώνονται. Επιπλέον, η ροή του νερού σε μεγάλες ποσότητες αυξάνει το μεταβολισμό σας, εμποδίζοντας την εναπόθεση λίπους.

διατροφή για το φαγόπυρο

Δείγμα μενού

Το φαγητό πρέπει να είναι 3 ένα χρόνο. Ενώ το Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο μπορείτε να φάτε ένα κανονικό γεύμα χωρίς να αλλάξετε τη διατροφή σας. Αλλά πριν το καθένα από αυτά πρέπει να πίνετε 2 ποτήρια ζεστό νερό. Αν στο μεταξύ υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση της πείνας, η κατανάλωση σνακ έχει τη δυνατότητα, αλλά μόνο μπροστά του, επίσης, πρέπει να πίνετε 1 ποτήρι ζεστό νερό.

Μετά το φαγητό οποιοδήποτε υγρό που μπορείτε να πίνετε μόνο 2 ώρες. Είναι επιθυμητό να περιοριστεί η κατανάλωση των γλυκών και το αλεύρι, στη συνέχεια, την αποτελεσματικότητα της απώλειας βάρους θα είναι μεγιστοποιημένο.

Σημειώστε ότι η πρόσληψη μεγάλων ποσοτήτων νερού οδηγεί σε έκπλυση των μετάλλων, έτσι ώστε ολόκληρο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να πάρει το μεταλλικό Συμπλήρωμα. Για το λόγο αυτό, το νερό δίαιτα δεν είναι κατάλληλο παρουσία προβλήματα στα νεφρά.

Εκτός από τις παραπάνω δίαιτες για την απώλεια βάρους 10 κιλών σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες, πολύ δημοφιλείς μεθόδους, την επιλογή τους από τις προτιμήσεις τους γεύση. Αυτά περιλαμβάνουν το σύστημα απώλειας βάρους σε πρωτεΐνη ή χορτοφαγικά προϊόντα, διάφορα δημητριακά, τα φρούτα, τα λαχανικά, κ. λπ.

Στη δίαιτα

Έτσι πρέπει να πάει από οποιαδήποτε απώλεια βάρους. Αλλά αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιπτώσεις, όταν χρησιμοποιείται για την αυστηρή εκδοχή της δίαιτας με σημαντική απώλεια βάρους. Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μερικούς κανόνες:

 1. Το συνηθισμένο φαγητό για να μπείτε στο μενού σταδιακά, 1-2 προϊόντα ανά ημέρα.
 2. Για να ξεκινήσετε με ένα υγιεινό γεύμα.
 3. Λιπαρά, τηγανητά ή άλλο βαρύ γεύμα, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όχι νωρίτερα από 7 ημέρες και είναι καλύτερα να εγκαταλείψει εντελώς ή να ελαχιστοποιηθεί.
 4. Σταδιακά αυξάνουν τη θερμιδική πρόσληψη κατά 100 θερμίδες την ημέρα.

Στη δίαιτα είναι πάντα απαραίτητο για την εν λόγω περίοδο, η οποία θα είναι 2 φορές υπερβαίνει τη διάρκεια της διαδικασίας απώλειας βάρους. Η κύρια απαίτηση είναι ότι η μετάβαση ήταν ομαλή, με σταδιακή επιστροφή σε μια κανονική διατροφή.

Επίσης, θα είναι χρήσιμο να αναθεωρήσει πλήρως τις διατροφικές σας συνήθειες. Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τη διατροφή και τον τρόπο ζωής στο μέλλον να μην έχουν προβλήματα με το υπερβολικό βάρος.