Ιαπωνική διατροφή για 14 ημέρες: Ανατολική άποψη της αρμονίας

Ιαπωνική διατροφή για 14 ημέρες απίστευτα δημοφιλές: είναι φθηνό κόστος, διαρκεί μόνο για δύο εβδομάδες, και, το σημαντικότερο, δίνει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα, το οποίο, επίσης, διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά για να γίνει μια όμορφη γκέισα, θα πρέπει να είναι μια πραγματικά σαμουράι αντοχή!

η Ιαπωνική διατροφή

Ιαπωνική διατροφή για την απώλεια βάρους μας εντυπωσιάζει με το όνομά τους! Εν μέρει χάρη στη δημοτικότητα του Ιαπωνικά κινούμενα σχέδια και ταινίες, κατά την άποψή μας, η Ιαπωνική γυναίκα είναι το απόλυτο συνώνυμο της αρμονίας και κομψότητας...

Ιαπωνική διατροφή για 14 ημέρες: γρήγορη γεγονότα

Διάρκεια: 14 ημέρες;

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: χαμηλή σε θερμίδες διατροφή σε πρωτεΐνες, αυστηρή, απαιτεί μια προκαταρκτική διανοητική στάση;

Κόστος: χαμηλό (όχι περισσότερο από 2 χιλιάδες ρούβλια για το σύνολο της περιόδου).

Το αποτέλεσμα από την Ιαπωνική δίαιτα: μείον 5 έως 8 kg.

Συνιστάται συχνότητα: όχι συχνότερα από δύο φορές τον χρόνο;

Πρόσθετη επίδραση: παρατεταμένη διατήρηση του αποτελέσματος (αν υποθέσουμε ότι η σωστή διατροφή);

Η Ιαπωνική διατροφή δεν είναι κατάλληλο για έγκυες, θηλάζουσες, γαστρίτιδα και έλκη, και τα άτομα με ασθένειες του ήπατος και των νεφρών, καρδιακές διαταραχές. Πριν ξεκινήσετε μια δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε με το γιατρό σας!

Ιαπωνική διατροφή για 14 ημέρες: αρχικός ή κερδοσκοπία;

Αναρωτιέμαι πόσοι Ιάπωνες Ιαπωνική δίαιτα; Αποδεικνύεται, όχι πολύ. Αν Ιαπωνική διατροφή μπορείτε να φανταστείτε το ρύζι, σόγια, γλυκά και φαντασία οστρακοειδή, τότε είστε μέσα για μια έκπληξη: το φαγητό της χώρας του Ανατέλλοντος ηλίου σε αυτό το σχέδιο το γεύμα σας, όπως το πράσινο τσάι, θέα στη θάλασσα, ψάρια και βραστά αυγά.

Exotics δεν θα πρέπει να επιτρέπεται στην Ιαπωνική δίαιτα 14 ημερών για τα προϊόντα και είναι πολύ εξοικειωμένοι με τους Ευρωπαίους. Αυτό είναι ένας καθορισμένος συν, γιατί ο κίνδυνος αλλεργιών ελαχιστοποιείται, και τα απαραίτητα υλικά για το γεύμα μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε, ακόμα και πολύ μικρό και περιορισμένο παντοπωλείο.

Δεν είναι γνωστό γιατί αυτή η δίαιτα για την απώλεια βάρους που ονομάζεται Ιαπωνική. Σύμφωνα με μία, εφευρέθηκε σε νοσοκομείο του Τόκιο, σύμφωνα με άλλους — το όνομα ήταν εμπνευσμένο από το απλό και σαφές πρόγραμμα διατροφής, η τήρηση, η οποία δίνει το αναμενόμενο αποτέλεσμα της έμπνευσης (είναι το Ιαπωνικό τρόπο, έτσι δεν είναι; Ακολουθήστε τους κανόνες, κάνετε το καλύτερό σας, και θα πρέπει να ανταμείβεται).

Επιπλέον, η Ιαπωνική διατροφή για 14 ημέρες, η οποία έχει αποκτήσει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο, είναι μέτρια, όπως και η σύνθεση και η θερμιδική αξία του επιτρέπεται τρόφιμα, και επίσης ενώνει με την παραδοσιακή άπω Ανατολής τροφίμων. Ιαπωνικά διατροφολόγος Ναόμι Moriyama σίγουρος ότι η νεολαία και τη διάρκεια ζωής των συμπατριωτών σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε σχετικά μικρές ποσότητες υδατανθράκων στο καθημερινό μενού και το μικρό μέγεθος της μερίδας.

Σύμφωνα με τη διατροφολόγο, οι Ιάπωνες καταναλώνουν κατά μέσο όρο 25% λιγότερες θερμίδες από κατοίκους άλλης χώρας. Στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, δεν τρώνε πατατάκια, σοκολάτα, γλυκά, βούτυρο και Ιαπωνικά είναι έμαθε μόνο στις αρχές του εικοστού αιώνα από τους Ευρωπαίους και εξακολουθούν να τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Που είναι η επιλογή υγιεινών τροφίμων σε μέτριες ποσότητες — εθνικό χαρακτηριστικό του πολιτισμού της Ιαπωνίας. Η απαίτηση αυτή της Ιαπωνικής διατροφής για 14 ημέρες αντιστοιχεί, παρά τις τυπικές διαφορές με τα συνήθη διατροφή των απλών κατοίκων του Ειρηνικού.

"Σαμουράι" κανόνες της Ιαπωνικής διατροφής

κανόνες της Ιαπωνικής διατροφής

Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους, η μετριοπάθεια είναι, δυστυχώς, το ασυνήθιστο, και μειώνοντας τον αριθμό των θερμίδων μπορεί να είναι μια πραγματική τραγωδία. Επιπλέον, η Ιαπωνική διατροφή για την απώλεια βάρους περιλαμβάνει πραγματικά σοβαρούς περιορισμούς.

Το κύριο συστατικό της Ιαπωνικής διατροφής, τα οποία κορεσμένα πρωτεΐνη που λαμβάνεται από το κοτόπουλο, τα αυγά, το κοτόπουλο, το βόειο κρέας, το ψάρι και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Οι υδατάνθρακες είναι το ψωμί ψίχουλα και μερικά από τα επιτρεπόμενα λαχανικά, τα λίπη με ελαιόλαδο, το οποίο επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε για το μαγείρεμα και τη σαλάτα, καθώς αποτελείται το κρέας και τα ψάρια.

Η κυτταρίνη είναι απολύτως βρεθεί σε λαχανικά και φρούτα, που σε ορισμένες ημέρες της δίαιτας, ακόμη δεν ρυθμίζεται, λοιπόν, το στομάχι είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν με την εργασία τους. Ο καφές και το πράσινο τσάι όχι μόνο θα σας επιτρέψει να φτιάξει το κέφι, αλλά περιέχουν επίσης υγιεινά αντιοξειδωτικά (και γι ' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε το τσάι και τον καφέ υψηλής ποιότητας, απαραίτητα φυσικό, χωρίς αρώματα και πρόσθετα).

Όπως μπορεί να παρατηρηθεί, όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά στην Ιαπωνική διατροφή είναι παρούσα, αν και με σοβαρούς περιορισμούς σχετικά με τη δομή και την ποσότητα. Ως εκ τούτου, η διατροφή, δεν μπορεί να ονομάζεται ισορροπημένη, και να ακολουθήσει περισσότερο από δύο εβδομάδες, είναι επικίνδυνο για την υγεία. Αλλά σε αυτές τις 14 μέρες, το σώμα σας μπορεί χωρίς ευχαρίστηση να απαντήσει για να μειώσει την ποσότητα των υδατανθράκων σε ένα μενού: σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αισθανθείτε το σώμα πόνους, αδυναμία, πονοκέφαλο. Αν τέτοια συμπτώματα προκύπτουν, βήμα έξω από την διατροφή και να είστε βέβαιος να δείτε ένα γιατρό!

Πόσιμο καθεστώς στην Ιαπωνική διατροφή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Πίνετε άφθονο καθαρό μη-ανθρακούχο νερό σε θερμοκρασία δωματίου για να βοηθήσει όχι μόνο το στομάχι, αλλά και για να διασφαλισθεί η παραγωγή των προϊόντων της επεξεργασίας ζωικών πρωτεϊνών.

Η κύρια προϋπόθεση για την επιτυχία της Ιαπωνικής διατροφής για 14 ημέρες — μια σαφής τήρηση του σχεδίου. Μην συγχέετε τις μέρες και θέλετε να τις αντικαταστήσετε ορισμένα προϊόντα σε άλλα, ακόμα και τα παρόμοια. Μια εξαίρεση μπορεί να είναι ίσως το πρωί για καφέ χωρίς συνέπειες να αντικαταστήσει ένα Φλιτζάνι πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη. Από το αλάτι είναι επιθυμητό να δοθεί για τη διάρκεια της δίαιτας, αλλά αν αυτή η απαγόρευση είναι κρίσιμη για τη γεύση σας, τότε το αλάτι στην τροφή είναι ελάχιστη.

Συγκρότημα στην Ιαπωνική διατροφή μπορεί επίσης να είναι ένα μικρό αριθμό των γευμάτων ανά ημέρα (μόνο τρεις, αντί του πιο υγιείς 5-6) και η έλλειψη σνακ, να είναι προετοιμασμένοι για αυτό. Φάει το γεύμα τουλάχιστον δύο ώρες πριν πάτε για ύπνο και το πρωί να ξεκινήσετε με ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι είναι καλό για το μεταβολισμό και επιτρέπει σε σας για να χειριστεί καλύτερα την έλλειψη Πρωινού.

Από τότε που η Ιαπωνική διατροφή για 14 ημέρες αυστηρή, τότε μπορείτε να τις εισάγετε αυτό είναι ιδιαίτερα ανεπιθύμητο. Αν αποφασίσετε να χάσετε βάρος με την "Ιαπωνική γυναίκα", πάρτε το χρόνο να πάρει προ-εργασία: όχι μόνο τον εαυτό σας ψυχολογικά, αλλά επίσης να προετοιμάσει το σώμα σας, τουλάχιστον λίγες μέρες πριν την έναρξη της δίαιτας, εγκαταλείποντας τα γλυκά και το πρόχειρο φαγητό και τη μείωση του συνήθους μεγέθους της μερίδας. Μετά τη δίαιτα και την ανταμοιβή τους για τη σταθερότητα του πνεύματος, θα είναι μια ευχάριστη μείον στη ζυγαριά για 14 ημέρες, η Ιαπωνική δίαιτα υπόσχεται να απαλλαγούμε από τουλάχιστον πέντε επιπλέον κιλά.

Μια λίστα με τα ψώνια για την Ιαπωνική δίαιτα για 14 ημέρες

προϊόντα Ιαπωνική διατροφή
 • Για την ποιότητα κόκκους καφέ ή αλεσμένο καφέ — 1 pack
 • Πράσινο τσάι με το αγαπημένο σας ποικιλίες (χωρίς πρόσθετες ουσίες και αρωματικές ουσίες) — 1 πακέτο
 • Φρέσκο κοτόπουλο αυγά — 2 ντουζίνα
 • Φιλέτο ψάρι στη θάλασσα — 2 kg
 • Άπαχο βοδινό κρέας, χωρίς κόκαλα — 1 kg
 • Κοτόπουλο — 1 kg
 • Το ελαιόλαδο first cold pressed — 500ml
 • Λάχανο — 2 συνδέστε το μέσο μέγεθος
 • Φρέσκο καρότο — 2-3 kg
 • Κολοκύθι, μελιτζάνα — 1 kg συνολικά
 • Τα φρούτα (εκτός από μπανάνες και τα σταφύλια) — 1 kg συνολικά
 • Χυμό ντομάτας — 1 l
 • Κεφίρ — 1 l (αγοράσει φρέσκα, μη φυλάσσεται για μελλοντική χρήση!)
 • Λεμόνια επιλογή — 2 κομμάτια

Το Ιαπωνικό μενού διατροφή για το hardy

Η σύνθεση της Ιαπωνικής διατροφής για 14 ημέρες, συχνά σε σύγκριση με το λεγόμενο "χημική διατροφή" - ένα σχέδιο διατροφής που είναι εφευρέθηκε για τη θεραπεία της παχυσαρκίας σε διαβητικούς. Η Ιαπωνική διατροφή χρησιμοποιεί την επίδραση από τη δραστική μείωση των υδατανθράκων τρόφιμα με αυξημένες ποσότητες πρωτεϊνών.

Το αποτέλεσμα αλλάζει την χημεία των μεταβολικών διεργασιών του σώματος, το συσσωρευμένο λίπος καίγεται πιο γρήγορα και να αποτρέψει νέα να σχηματιστεί μύες που έχουν ενισχυθεί. Ωστόσο, η χημική δίαιτα και η Ιαπωνική διατροφή υπάρχουν δύο θεμελιώδεις διαφορές: για τη χημική δίαιτα, η ποσότητα των μερίδων είναι περιορισμένη, και ως εκ τούτου, είναι δυνατόν να συνδυάζουν μενού για την απώλεια βάρους με άσκηση, χωρίς το φόβο της κατάρρευσης, αλλά το μενού της Ιαπωνικής διατροφής είναι πολύ μονότονη και, σε αντίθεση με τις άλλες δίαιτα για δύο εβδομάδες. Ωστόσο, για πολλούς η σχετικά σύντομη διάρκεια της Ιαπωνικής διατροφής γίνεται ένα συν. Σε 14 μέρες από το μαρτύριο και να φορέσετε ένα φόρεμα δύο μεγέθη μικρότερα!

Ιαπωνική διατροφή για 14 ημέρες: πλήρες μενού

Θυμηθείτε, η Ιαπωνική δίαιτα για 2 εβδομάδες, το οποίο είναι αρκετά αυστηρή, δεν επιτρέπει οποιεσδήποτε αλλαγές στο πρόγραμμα και στη διατροφή. Αν θέλετε να πάρετε ένα αποτέλεσμα, θα πρέπει να πάρετε σε ένα πρόγραμμα διατροφής.

Την πρώτη μέρα

 • Πρωινό: καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα.
 • Μεσημεριανό: 2 βραστά αυγά, βρασμένο λάχανο με λάδι και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας.
 • Δείπνο: 200 γρ. βραστό ή τηγανητό ψάρι.

Τη δεύτερη μέρα

 • Πρωινό: φέτα ψωμί σίκαλης και καφέ χωρίς ζάχαρη.
 • Μεσημεριανό: 200 γρ. βραστό ή τηγανητό ψάρι με το βρασμένο λάχανο και το φυτικό έλαιο.
 • Δείπνο: 100 g βραστό κρέας και ένα Φλιτζάνι γιαούρτι.

Την τρίτη ημέρα

 • Πρωινό: φέτα ψωμί σικάλεως, αποξηραμένα στην τοστιέρα ή γλυκά μπισκότα χωρίς πρόσθετα, καφέ χωρίς ζάχαρη.
 • Μεσημεριανό: κολοκυθάκια ή μελιτζάνες, τηγανισμένα σε φυτικά έλαια, σε οποιαδήποτε ποσότητα.
 • Δείπνο: 200 γρ. ανάλατο μαγειρεμένο βόειο κρέας, το νωπό λάχανο, φυτικό λάδι και 2 αυγά βραστά.
το μενού της Ιαπωνικής διατροφής

Την τέταρτη μέρα

 • Πρωινό: ένα μικρό φρέσκο καρότο με το χυμό ενός λεμονιού.
 • Μεσημεριανό: 200 γρ. βραστό ή τηγανητό ψάρι και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας.
 • Δείπνο: 200 γρ φρούτα.

Την πέμπτη μέρα

 • Πρωινό: ένα μικρό φρέσκο καρότο με το χυμό ενός λεμονιού.
 • Μεσημεριανό: βραστό ψάρι και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας.
 • Δείπνο: 200 γρ φρούτα.

Η έκτη ημέρα

 • Πρωινό: καφές χωρίς ζάχαρη.
 • Μεσημεριανό: μη αλατισμένο βραστό κοτόπουλο (500g) με σαλάτα από φρέσκο λάχανο και τα καρότα σε φυτικό έλαιο.
 • Φαγητό: φρέσκο καρότο μικρό μέγεθος και 2 βραστά αυγά.

Την έβδομη ημέρα

 • Πρωινό: το πράσινο τσάι.
 • Μεσημεριανό: 200 γρ. ανάλατο μαγειρεμένο κρέας.
 • Δείπνο: 200 γρ φρούτα ή 200γρ βραστό ή τηγανητό ψάρι ή 2 αυγά με φρέσκα καρότα σε φυτικό έλαιο ή το βραστό κρέας και 1 Φλιτζάνι γιαούρτι.

Την όγδοη μέρα

 • Πρωινό: καφές χωρίς ζάχαρη.
 • Μεσημεριανό: 500 γρ. βρασμένο κοτόπουλο χωρίς αλάτι και μια σαλάτα από καρότα και το λάχανο στο φυτικό έλαιο.
 • Δείπνο: ένα μικρό φρέσκο καρότο με το φυτικό έλαιο, και 2 βραστά αυγά.

Την ένατη μέρα

 • Πρωινό: μέτριο καρότο με το χυμό λεμονιού.
 • Μεσημεριανό: 200 γρ. βραστό ή τηγανητό ψάρι και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας.
 • Δείπνο: 200 γραμμάρια φρούτα.

Τη δέκατη μέρα

 • Πρωινό: καφές χωρίς ζάχαρη.
 • Δείπνο: 50g τυρί, 3 μικρά καρότα με φυτικό λάδι και 1 βραστό αυγό.
 • Δείπνο: 200 γρ φρούτα.

Την ενδέκατη μέρα

 • Πρωινό: καφές χωρίς ζάχαρη και μια φέτα ψωμί σικάλεως.
 • Μεσημεριανό: κολοκυθάκια ή μελιτζάνες, τηγανισμένα σε φυτικά έλαια, σε οποιαδήποτε ποσότητα.
 • Δείπνο: 200 γρ. βρασμένο βόειο κρέας χωρίς αλάτι, 2 βραστά αυγά και φρέσκο λάχανο με φυτικό έλαιο.

Τη δωδέκατη μέρα

 • Πρωινό: καφές χωρίς ζάχαρη και μια φέτα ψωμί σικάλεως.
 • Μεσημεριανό: 200 γρ. βραστό ή τηγανητό ψάρι με φρέσκο λάχανο στο φυτικό έλαιο.
 • Βραδινό: 100 γρ ανάλατο βραστό βοδινό κρέας και ένα Φλιτζάνι γιαούρτι.
διατροφή συνταγές

Η δέκατη τρίτη μέρα

 • Πρωινό: καφές χωρίς ζάχαρη.
 • Μεσημεριανό: 2 βραστά αυγά, βρασμένο λάχανο με λάδι και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας.
 • Δείπνο: 200 γρ. βραστό ή τηγανητό ψάρι σε φυτικό έλαιο.

Τη δέκατη τέταρτη ημέρα

 • Πρωινό: καφές χωρίς ζάχαρη.
 • Μεσημεριανό: βραστό ή τηγανητό ψάρι (200 gr) και φρέσκο λάχανο με ελαιόλαδο.
 • Δείπνο: 200 γρ. βρασμένο βόειο κρέας, το ποτήρι κεφίρ.

Πιστεύεται ότι αυτή η Ιαπωνική διατροφή για την απώλεια βάρους είναι ένα από τα πιο μακρόβια, και να λάβει το αποτέλεσμα μπορεί να αποθηκευτεί έως και τρία χρόνια. Αλλά, φυσικά, το όνειρο θα παραμείνει άπιαστο αν μετά την έξοδο από την διατροφή σας θα αρχίζουν να τρώνε περισσότερο. Ας το μέτρο που διδάσκονται από την Ιαπωνική δίαιτα για 14 ημέρες να γίνει μια συνήθεια.