Κίνητρο απώλειας βάρους για κάθε μέρα. Πώς να παρακινήσει τον εαυτό σας

Κάποιες συμβουλές για το πώς να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, συνοψίζεται σε δύο στοιχεία: την υγιεινή διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα. Είναι οι βασικές μέθοδοι για την διόρθωση του σχήματος και την προαγωγή της υγείας.

Αδυνάτισμα

Ωστόσο, η μετάβαση σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής είναι αρκετά δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείψει τις συνήθειες και τις καθιερωμένες ρουτίνες. Αυτό που χρειάζεται, επομένως κίνητρο απώλειας βάρους για κάθε μέρα. Πρώτα πρέπει να προσδιορίσουμε τους πραγματικούς λόγους για την επιθυμία να χάσουν βάρος. Λόγος διπλώστε σκοπός: να τι αποτέλεσμα θέλεις να έρθεις;

Ένα απλό "θηλυκό" επιθυμία να προετοιμάσει το σώμα σου για την παραλία σεζόν είναι συχνά ανεπαρκής κίνητρο για κάθε μέρα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε για πολύ σημαντικούς λόγους για τη διατροφή και την άσκηση. Μπορεί να πρέπει να παραδεχτείς στον εαυτό σου σε δυσάρεστες καταστάσεις και γεγονότα. Αλλά το μόνο που θα επωφεληθούν και θα ενισχύσει την επιθυμία να εργαστούν για τον εαυτό τους.

Το σωστό κίνητρο για την απώλεια βάρους είναι συνήθως οι εξής λόγους.

Να αλλάξετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας

Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο, και αυτό δεν αφορά μόνο την εμφάνιση.

Η δυσαρέσκεια με τη δική σου ζωή, τονίζει, η κατάθλιψη μπορεί να αντιμετωπιστεί, όχι μόνο ψυχολογικά συνομιλίες, και τον αθλητισμό. Αλλάξει τον κόσμο και η ζωή αρχίζει με το άτομο, οπότε θα πρέπει να επανεξετάσουν τη διατροφή σας και την φυσική τους κατάσταση και να αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο.

Για την προαγωγή της υγείας

Διατροφή και αθλητισμός είναι απαραίτητο όχι μόνο για την παραλία σεζόν, αλλά και για την πρόληψη διαφόρων ασθενειών που σχετίζονται με το καρδιαγγειακό σύστημα και το μυοσκελετικό σύστημα.

Αν παρατηρήσετε προβλήματα του πεπτικού συστήματος, δυσκολία στην αναπνοή, κόπωση, υπνηλία, ευερεθιστότητα συχνές, θα πρέπει να σκεφτείτε την αλλαγή του τρόπου ζωής.

Παραίτηση από το γλυκό

Διεκδίκηση στην εμφάνισή τους

Όλες οι γυναίκες είναι διαφορετικές κατασκευή, αλλά τα πρότυπα της ομορφιάς υπαγορεύουν τους κανόνες και να κάνουν την εμπειρία συγκροτήματα.

Η έλλειψη εμπιστοσύνης στην εμφάνισή του, ενώ η ντροπαλότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό και για να κάνει το σώμα σας ελκυστικό και όμορφο. Φυσικά, δεν υπάρχει όριο στην τελειότητα, αλλά για να αλλάξουμε τα μειονεκτήματα (για να απαλλαγείτε από την κοιλιά, σφίγγει τον κώλο, για να ενισχύσει τους μυς των ποδιών), είναι δυνατόν.

Καλλιεργώντας τη δύναμη της θέλησης

Μερικές φορές για φιλόδοξες γυναίκες μια απλή πρόκληση, "μπορείς;", να αρχίσουν να ενεργούν. Δουλειά λοιπόν ενισχύει τη δύναμη της θέλησης, και με το τελικό αποτέλεσμα εμφανίζεται περήφανος για τον εαυτό μου: το έκανα, το έκανα, το έκανα.

Ο φόβος της απογοήτευσης, της δυνάμεις ξυπνά το πάθος, το οποίο θα είναι ένα μεγάλο κίνητρο.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε! Η απώλεια βάρους είναι μια μακρά διαδικασία που απαιτεί αφοσίωση και πολλή δουλειά. Μην περιμένετε ότι μια συναισθηματική απόφαση ("θα χάσω βάρος με κάθε κόστος"), θα μετατρέψει το σχήμα μαγικά σε ένα μήνα ή ακόμα και 2 εβδομάδες.

Ανεξάρτητα από το λόγο, δεν μπορείτε να χάσετε την εμπιστοσύνη, πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του στο τέλος.

Αν μια γυναίκα κάθεται σε μια διατροφή, την άσκηση, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το χρειάζεται, και δεν ξέρω αν θα διαρκέσει μια εβδομάδα, είναι εύκολο να μαντέψει τι αποτελέσματα αναμένει. Αυτό είναι γιατί οι στόχοι πρέπει να είναι φιλόδοξοι. Όχι μόνο συντομία το σκοπό του "πρέπει να χάσω μερικά κιλά" ή "δεν θέλω να μπω σε ρούχα δύο μεγέθη είναι πολύ μικρά", και η επιθυμία να γίνει καλύτερη, πιο όμορφη, πιο ελκυστική, και τελικά πιο ευτυχισμένοι.

Ρύθμιση ρεαλιστικούς στόχους

Το κίνητρο για την απώλεια βάρους κάθε μέρα δεν θα "δουλέψει" χωρίς ρεαλιστικούς στόχους. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να ορίσετε εφικτούς στόχους.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η απότομη μετάβαση στο νέο καθεστώς – αυτό το άγχος για το σώμα, έτσι θα πρέπει να κάνετε προσαρμογές σταδιακά και να ακούσετε το σώμα σας.

Ρύθμιση της "χάστε 10 κιλά σε 2 εβδομάδες" είναι ένα καπρίτσιο που είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιήσει, ειδικά αν χάσει βάρος η γυναίκα δεν αισθάνεται την αγάπη του για το άθλημα και δεν είναι πρόθυμοι να αλλάξουν. Μετά από 2 εβδομάδες, το αποτέλεσμα θα είναι εμφανής, αν και το κίνητρο εντελώς χαθεί. Μην βιαστούμε, θα πρέπει να ορίσετε τους στόχους τους δυνάμεις. Αν μειώσουμε την κατανάλωση 500 cal μια μέρα για μια εβδομάδα εύκολα να ρίξει από ένα κιλό, έτσι ώστε να αρχίσει να δοκιμάσουν τη δύναμη της θελήσεώς μου, αρκετά για να ορίσετε ένα στόχο 1 kg ανά εβδομάδα.

Διατροφή

Να επινοήσει ένα σύστημα της τιμωρίας και την ενθάρρυνση

Το σύστημα της τιμωρίας και την ενθάρρυνση μας επιτρέπει να διατηρήσουμε την οκνηρία υπό έλεγχο, και η όλη διαδικασία της απώλειας του βάρους για να μετατραπεί σε κάποιο είδος του παιχνιδιού. Το κύριο πράγμα — να κάνει ένα σκίτσο για τον εαυτό σας από τις ανταμοιβές και τις τιμωρίες.

Πώς να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας (μερικά παραδείγματα):

 • αγοράστε ωραίο προσωπικά αντικείμενα όπως κοσμήματα;
 • μια επίσκεψη στο beauty salon (μασάζ, μανικιούρ, διόρθωση των φρυδιών);
 • πρόκειται για τις ταινίες (χωρίς ποπ-κορν!) ή σε μια άλλη ευχάριστη θέση (μπόουλινγκ, Πάρκο, Μουσείο);
 • νομισματοποίηση – για κάθε "σωστή" ημέρα για να επενδύσουν στον κουμπαρά λίγα χρήματα, και να συσσωρεύσει μια βδομάδα ποσό στην ευχάριστη θέση να περάσουν;
 • ενδιαφέρον το σαββατοκύριακο – έξοδος από την πόλη, να επισκεφθείτε, στη φύση ή σε άλλη χώρα.

Παραδείγματα για το πώς να "τιμωρήσει":

 • η εγκατάλειψη των αγορών και ψυχαγωγίας για ένα μήνα (ή περισσότερο);
 • καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας;
 • καθημερινές πλύσεις;
 • πρόσθετη εκπαίδευση είναι ώρα να ξεκουραστείς;
 • δίνει μέρος του μισθού του (συναδέλφους, σύζυγος, φίλοι).

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Το κίνητρο για την απώλεια βάρους μπορεί επίσης να ενθαρρύνονται με το αγαπημένο φαγητό του. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το καλύτερο κίνητρο για κάθε μέρα, και αποτελεσματικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο 1 φορά ανά 1-2 εβδομάδες. Το σημαντικό πράγμα είναι να ελέγχει την πιθανότητα αποτυχίας.

Παλιές φωτογραφίες και τα αγαπημένα σας ρούχα σε περίοπτη θέση

Για πολλές γυναίκες θα είναι ένα καλό κίνητρο παλιές φωτογραφίες με την εικόνα του σε όμορφα ρούχα 1-2 μικρότερα μεγέθη.

Παλιές φωτογραφίες θα δείξει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο, επειδή η γυναίκα ήταν λεπτή και ήπια, και τα αγαπημένα μου ρούχα για άλλη μια φορά επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε. Μόνο, θα πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά τους. Αν δεν υπάρχουν φωτογραφίες, ρούχα, μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο αγαπημένο πράγμα, για παράδειγμα, ένα νέο ζευγάρι παντελόνι ή ένα εξώπλατο φόρεμα, αλλά να είστε σίγουροι ότι είναι μερικά μεγέθη μικρότερα. Τα ρούχα θα είναι ένα κίνητρο και ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά, την ίδια στιγμή.

Sport

Πες σε όλους για τα σχέδιά σας

Η απώλεια βάρους είναι πολύ δύσκολη, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, ώστε να υποστηρίξουν τους φίλους και τους συγγενείς σας θα είναι απαραίτητη.

Αξίζει να λέει στους φίλους και την οικογένειά σας για την απόφασή σας να αλλάξετε. Για σίγουρος. θα υποστηρίξει αυτή τη φιλοδοξία και ενδιαφέρονται για τις τρέχουσες Υποθέσεις. Επιπλέον,θα είστε σε θέση να ακολουθήσει τη δίαιτα και πάλι υπόδειξη στο απαράδεκτο της λουκουμάδες και αναψυκτικά από τη διατροφή.

Θα ήταν μεγάλη, αν τους φίλους και τους αγαπημένους σας θα είναι σε θέση να ενταχθούν. Για να χάσετε βάρος μαζί είναι πολύ καλύτερα από μόνη της.

Να σκεφτούμε και να δράσουμε θετικά

Το κίνητρο για την απώλεια βάρους κάθε μέρα θα πρέπει να συνοδεύεται από "σωστή", θετικές σκέψεις για τις πράξεις του και το νέο του σχήμα.

Πριν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να συντονιστείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σκέψεις, σύμφωνα με το "είμαι χοντρός, δεν χάνω βάρος" ποτέ δεν θα βοηθήσει να μετατραπεί. Για να αρχίσει να αλλάζει, θα πρέπει η επικρατούσα νοοτροπία.

Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος βοηθός σας με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό είναι γιατί πρώτα πρέπει να ηρεμήσεις και να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη χωρίς πανικό και δάκρυα, να αξιολογήσει επαρκώς το "πεδίο δράσης" και να συντονιστείτε σε ένα καλό δρόμο.

Μια θετική στάση βοηθά να πιστέψουν στον εαυτό τους και να τελειώσει τη δουλειά, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο χρειάζεται. Αν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι όλα είναι καλά και θα πετύχει, θα πρέπει να πρακτική διαλογισμού τουλάχιστον λίγα λεπτά την ημέρα, να βρούμε μια θετική και ελκυστική πλευρά.

Όταν εξαφανίζεται ένα υποτιμητική συμπεριφορά, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει την απόδοση των σχεδίων.

Το κίνητρο για τη διατροφή και την προπόνηση

Η δίαιτα και η άσκηση είναι απαραίτητη για να διεγείρει κάθε μέρα, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μην επιβιώσει στο νέο καθεστώς και την εβδομάδα. Είναι συνιστάται να κάνει με βάση το σύστημα των κυρώσεων και κινήτρων συνοπτικό πίνακα, που θα είναι ορατή για να "πληρώσει" για τη γόνιμη ημέρα στα σημεία.

Κάθε δράση έχει "κόστος". Η συμμόρφωση με όλες τις παραγράφους του καθημερινό πρόγραμμα (μείωση της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων, η αύξηση του αριθμού των προσεγγίσεων που έχουν ξεπεράσει τα επιπλέον 2 χλμ., κ. λπ.) θα έχουν τη μεγαλύτερη "ανταμοιβή", για παράδειγμα, 10 πόντους.

Κατά συνέπεια, για την απόκτηση της ανταμοιβή για μια εβδομάδα από την εργασία θα πρέπει να συγκεντρώνουν τουλάχιστον 70 βαθμούς, αλλιώς θα είσαι μια χαρά.

Ως κινητήριο παράδειγμα που δίνεται στον πίνακα για μια βδομάδα (αξία "διατροφή/κατάρτιση" σχετικά):

 1. Δευτέρα — 500 cal ανά 1 χλμ., 2 σετ των 100 cal – 1 βαθμολογία 1 km 1 βαθμολογία 1 προσέγγιση – 2 σημεία?
 2. Τρίτη — 500 cal ανά 1 χλμ., 2 σετ των 100 cal – 1 βαθμολογία 1 km 1 βαθμολογία 1 προσέγγιση – 2 σημεία?
 3. Τετάρτη — 500 cal ανά 1 χλμ., 2 σετ των 100 cal – 1 βαθμολογία 1 km 1 βαθμολογία 1 προσέγγιση – 2 σημεία?
 4. Πέμπτη — 500 cal ανά 1 χλμ., 2 σετ των 100 cal – 1 βαθμολογία 1 km 1 βαθμολογία 1 προσέγγιση – 2 σημεία?
 5. Παρ — 500 cal για 2 χλμ., 3 σύνολα για 100 cal – 1 βαθμολογία 1 km 1 βαθμολογία 1 προσέγγιση – 2 σημεία?
 6. Σάββατο — 500 cal για 2 χλμ., 3 σύνολα για 100 cal – 1 βαθμολογία 1 km 1 βαθμολογία 1 προσέγγιση – 2 σημεία?
 7. Κυριακή — 500 cal για 2 χλμ., 3 σύνολα για 100 cal – 1 βαθμολογία 1 km 1 βαθμολογία 1 προσέγγιση – 2 σημεία.

Μπορείτε να έρθετε επάνω με ένα σύστημα βαθμολόγησης, για παράδειγμα, για κάθε επιπλέον προσέγγιση +2 πόντους. Αυτό θα ενθαρρύνει όχι μόνο να συνεχίσει την εκπαίδευσή του αλλά και να αυξήσει το φορτίο. Επίσης μια σύγκριση του συνολικού αριθμού των σημείων για κάθε εβδομάδα θα δείξει σαφώς την πραγματική δουλειά.

Το σωστό ρυθμό – το κλειδί για την απώλεια βάρους

Να με επιτυχία να τονώσει την απώλεια βάρους, θα πρέπει να πάρετε το σωστό ρυθμό. Θα πρέπει να ακούτε το σώμα σας και να του δώσετε αρκετή πίεση, δεν φείδεται, αλλά δεν την υπερφόρτωση. Αυτό ισχύει τόσο για τη διατροφή και την εκπαίδευση.

Η απότομη μετάβαση σε ένα νέο τρόπο ζωής μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία του, ως μια νέα δύναμη, ξαφνικά μια μεγάλη φυσική άσκηση, είναι το στρες στο σώμα.

Λειτουργία δευτέρα-10 km – δεν είναι μια καλή επιλογή. Ακόμη και αν είναι δυνατόν χωρίς την κατάρτιση για να ξεπεραστούν τέτοια απόσταση, στη συνέχεια, το επόμενο πρωί, μάλλον δεν θέλεις να σηκωθείς. Περάστε μια εβδομάδα για τα χαρακτηριστικά του σώματός σας, και να βρει για τον εαυτό της το ρυθμό, αυξάνοντας σταδιακά το φορτίο (από 10% κάθε εβδομάδα). Αν το σώμα δεν είναι εξοικειωμένοι με το άθλημα, είναι αναγκαίο να παρατείνει το χρόνο φορτία. Για παράδειγμα, για 2 εβδομάδες για να εκτελέσει τις ίδιες ασκήσεις με τον ίδιο αριθμό φορές. Όταν το σώμα νιώθει ότι αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να αυξήσετε το φορτίο.

Άσκηση

Η άσκηση πρέπει να είναι διασκέδαση

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό για διασκέδαση. Άσκηση συμβάλλουν στην καλή διάθεση λόγω της την απελευθέρωση της αδρεναλίνης και της ντοπαμίνης. Αλλά για να αρχίσει την κατάρτιση, θα πρέπει να αγαπούν το άθλημα και θέλουν να κάνουν.

Είναι αρκετό για να κάνει διάφορες ασκήσεις για μια μέρα. Ακόμα και εύκολη φόρτιση με πολλαπλές ασκήσεις δύναμης θα δώσει κέφι και καλή διάθεση για την ημέρα.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το κίνητρο απώλειας βάρους είναι μια θετική υπενθύμιση κάθε μέρα για να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει ο αθλητισμός να θεωρηθεί ως ένα είδος τιμωρίας. Υγιεινό τρόπο ζωής θα πρέπει να γίνει ένας καλός φίλος, τότε το αποτέλεσμα δεν θα το κρατήσει σε αναμονή.

Καλό εξοπλισμό και τα αθλητικά μορφή για την εκπαίδευση

Όμορφη απόθεμα και μια ωραία αθλητική φόρμα θα σας βοηθήσει να ασκήσει, γιατί η νέα και ευχάριστα πράγματα σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε.

Νέα άνετα τρέχοντας παπούτσια, όμορφα ακουστικά, pedometer και όργανο ελέγχου ποσοστού καρδιών μόδας αθλητικά σορτς θα κάνει την εκπαίδευση και να γίνει βοηθούς για να αλλάξετε τον εαυτό της και τη ζωή της.

Μια θετική στάση για τη διατροφή

Διατροφή μπορεί να ανοίξει περισσότερες ευκαιρίες και τις προτιμήσεις σας. Στον κόσμο πολλές χρήσιμες και πραγματικά νόστιμο φαγητό. Αρκεί να βρείτε ενδιαφέροντα και τις κατάλληλες συνταγές και να αρχίσετε το μαγείρεμα και προσπαθεί (συμπεριλαμβανομένων θερμίδες). Διατροφή πρέπει να είναι διασκεδαστικό και να καλύψουν τις ανάγκες του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του γεύση.

Είναι απαραίτητο να αλλάξει η στάση απέναντι στη διατροφή. Πρέπει να σταματήσεις να λες την φράση "δεν μπορώ" και το "κάνω δίαιτα". Αυτές οι φράσεις είναι περιορίζει και να σας κάνει να αισθανθείτε σαν ένα ανάπηρο άτομο. Αρκεί να πούμε: "δεν είχα να φάω, δεν τρώτε διαφορετικά τρόφιμα". Αυτή η απλή φράση ανοίγει πολλές ευκαιρίες για να δοκιμάσετε κάτι νέο, και δεν περιορίζεται στην επιλογή των πιάτων.

Κίνητρο απώλειας βάρους για κάθε μέρα: για να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα

Έτσι, το κίνητρο δεν θα εξαφανιστεί, είναι αναγκαίο να καθοριστεί, για να τεκμηριώσει τα αποτελέσματα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας σχετικά με το δύσκολο τρόπο.

Εβδομαδιαία φωτογραφία εκθέσεις για τα επιτευχθέντα αποτελέσματα

Οι εικόνες είναι πολύ χρήσιμη για την οπτική σύγκριση του "πριν" και "μετά".

Λήψη φωτογραφιών του εαυτού σας, απαιτείται μία και την ίδια θέση κάθε εβδομάδα της κατάρτισης και να κάνει δίαιτα. Υπογραφή φωτογραφίες με τις παραμέτρους του βάρους και του μεγέθους της μέσης και των γοφών μπορεί να γίνει επιπλέον ερέθισμα.

Φωτογραφία συνιστάται να το βάλετε σε ένα blog ή σε κοινωνικά δίκτυαγια να πάρει την υποστήριξη και την ενθάρρυνση από τους φίλους τους. Επίσης, θα βοηθήσει το κίνητρο να συνεχίσουμε και να μην το αναλύσουμε τα αποτελέσματα που προέκυψαν.

Σωστή διατροφή

Νέες υγιεινές συνήθειες

Σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής άρχισε να "δουλεύει", θα πρέπει να είναι συνήθεια σας να λάβει το θέμα της υγείας με το κεφάλι, να αποκτήσουν νέες γνώσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να πειραματίζεται με δίαιτες, για παράδειγμα, είναι να προσπαθήσουμε χορτοφαγία ή ένα νέο προϊόν στη διατροφή σας.

Επίσης ρουτίνα ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να αραιώνεται νέα άσκηση ή ένα νέο Χόμπι με τον αθλητισμό. Για παράδειγμα, εκτός από μια επίσκεψη στο δημαρχείο για να υπογράψετε επάνω για αθλητικούς χορούς. Είναι ότι ο αθλητισμός και η υγιεινή των τροφίμων γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και να επιστρέψουμε πάλι στην υπερκατανάλωση τροφής και την τεμπελιά δεν θέλω.