Κορυφή λιποδιαλύτες για την απώλεια βάρους για τις γυναίκες στο σπίτι

Λιποδιαλύτες για την απώλεια βάρους για τις γυναίκες που ταξινομούνται από τη σύνθεση και το μηχανισμό της συνέπειες για το σώμα, αλλά είναι όλα στοχεύουν σε ένα στόχο — να επιτύχει τη βέλτιστη μάζας σώματος με την ελάχιστη ζημιά στο σώμα. Το θεραπευτικό πρόγραμμα είναι συνήθως συνδεδεμένος με μια χαμηλή σε θερμίδες διατροφή και κατάλληλη σωματική δραστηριότητα. Πολλά φάρμακα λόγω των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

Σπανάκι

Η επίδραση του λίπους καυστήρες στο σώμα της γυναίκας

Βασικές λειτουργίες μέσα για να απαλλαγούν οι γυναίκες από την περίσσεια λίπους μάζα, μπορείτε να γενικεύουμε.

Οι κύριες επιπτώσεις περιλαμβάνουν:

 • διέγερση των μεταβολικών διεργασιών.
 • μειώνει την απορρόφηση των υδατανθράκων και των λιπαρών ουσιών, η επιτάχυνση της αποσύνθεσης των μορίων των σύνθετων λιπιδίων;
 • καταστολή της ανάγκης για τροφή;
 • η απελευθέρωση των ενεργειακών πόρων, αύξηση της απόδοσης, την αντοχή;
 • το κάψιμο επιπλέον θερμίδες χωρίς την ενεργό φορτίο *
 • απέκκριση των τοξινών, δηλητηρίων και την περίσσεια υγρού.

Οι γυναίκες που θέλουν να χάσουν βάρος, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός ότι το λίπος καυστήρες χωρίς άσκηση συχνά δεν προσφέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, υπόκεινται σε μια διατροφή χαμηλός-εξαερωτήρων ή τουλάχιστον μια μικρή σωματική δραστηριότητα, οι περισσότεροι από αυτούς με μεγάλη επιτυχία τα καταφέρνει με το έργο.

Τύποι λίπους καυστήρες

Ένα τέτοιο πράγμα όπως το λίπος καυστήρες, χρησιμοποιείται με σκοπό τη γενίκευση, όπως τα φάρμακα αυτά είναι πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο, κατά την σύνθεση των ουσιών και των λειτουργιών τους.

Έτσι, η σύνθεση και η αρχή λειτουργίας τους χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

 1. Το Thermogenic (θερμογόνα). Επιταχύνει το μεταβολισμό με την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος κατά 0,5 — 2 βαθμούς, τη μείωση της πείνας, διέγερση του εγκεφάλου, του θυρεοειδούς και του νευρικού συστήματος.
 2. Φάρμακα που καίνε το λίπος. Hydroxycitrate θεωρείται ως ένα από τα πιο απαλή σωματικού λίπους καυστήρες. Ενεργοποιεί την οξείδωση των λιπιδίων, μειώνει την όρεξη. Επίσης ενεργά καίει το λίπος, σύμφωνα με ενδοκρινολόγους, η ορμόνη του θυρεοειδούς τριιωδοθυρονίνη. Αλλά η χρήση του είναι πολύ επικίνδυνη, λόγω της ανεξέλεγκτης διαταραχές της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα και το μυοκάρδιο, μια ισχυρή παρενέργειες. Και, στην πραγματικότητα, η αποτελεσματικότητα είναι πολύ χαμηλή — έπεσε γρήγορα το σωματικό βάρος επανέρχεται μετά την ακύρωση.
 3. Lipotropic φάρμακα (lipotropiki). Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει ως επί το πλείστον αθλητικά και τα συμπληρώματα με βιταμίνη-όπως ουσίες. Θα αυξηθεί η ένταση των διαδικασιών, στην οποία παρουσιάζεται η κατανομή των λιπών (χρώμιο, levocarnitine, λεκιθίνη, ινοσίνη). Η δράση τους είναι μαλακό, έτσι ώστε lipotropiki συχνά χορηγείται ως συνδυασμός συνθέσεις ή να χρησιμοποιείται σε ασθενείς με μικρό το υπερβολικό βάρος.
 4. Αναστολείς λίπους. Αναστέλλουν τη λειτουργία των ενζύμων που διασπούν λιπιδίων, εμποδίζει την απορρόφηση των λιπών.
 5. Πλιγούρι βρώμης
 6. Ένα Κατασταλτικό Της Όρεξης. Έχουν μια έντονη επίδραση στα νευρικά κέντρα του εγκεφάλου, η καθίζηση της πείνας. Δεν συμμετέχουν άμεσα στην επεξεργασία των λιπών. Πραγματικά να βοηθήσει να χάσετε βάρος και να μειώσει τον όγκο του στομάχου, προκαλώντας μια γρήγορη αίσθηση κορεσμού από μικρότερες μερίδες φαγητού. Συχνά χρησιμοποιούμενο φάρμακο σε αυτή την ομάδα – sibutramine. Η μακροπρόθεσμη επίδραση εξακολουθεί να υφίσταται μετά τη διακοπή.
 7. Αντικαταβολική. Να μειώσει την επιθετικότητα της κορτιζόλης, μια ορμόνη που προκαλεί το σχηματισμό του λίπους αποθήκες, αναστέλλει τη διαδικασία της απορρόφησης των λιπών και των υδατανθράκων.
 8. Καθαρτικά και διουρητικά. Τα διουρητικά δεν επηρεάζουν την κατανομή των λιπιδίων. Επαναφορά μάζας σώματος οφείλεται στην διαλείπουσα απέκκριση των υγρών από το σώμα.

Το λίπος καυστήρες χωρίς άσκηση είναι μια κατηγορία από ένα κατασταλτικό της όρεξης φαρμακολογικές και anorexigenos, και ένα μεγάλο μέρος από αυτούς είναι σοβαρά φάρμακα με σοβαρές παρενέργειες και ένα μεγάλο αριθμό αντενδείξεις. Εφαρμόζονται μόνο μετά από διαβούλευση με το νευρολόγο, σύμφωνα με τη συνταγή. Ανορεξιογόνα δεν επηρεάζουν το μεταβολισμό του λίπους και την καταστολή της όρεξης μέσω επιδράσεων στο Κεντρικό νευρικό σύστημα και συγκεκριμένα ο εγκέφαλος είναι το κέντρο κορεσμού.

Αθλητική διατροφή

Μια ομάδα των αθλητικών απώλεια λίπους για τις γυναίκες (για τους άνδρες) είναι φάρμακα, που αποτελούνται κυρίως από φυτικές ουσίες. Τέτοια σύνθετα εργαλεία είναι αρκετά αποτελεσματική για την απώλεια βάρους, αλλά πολλοί από αυτούς, ειδικά Thermogenic, δεν είναι τόσο ακίνδυνο που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Αλλά συμπληρώματα διατροφής, σε αντίθεση με τον αθλητισμό, δεν θα πρέπει να περιέχει χημικά συστατικά του φαρμάκου.

Βιολογικά δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται ως εργαλεία για την απώλεια βάρους:

 • έχουν ένα απαλό αποτέλεσμα *
 • να εντείνουν την ανταλλαγή των λιπιδίων;
 • να μειώσει την ανάγκη για τα τρόφιμα *
 • βοηθήσει να ελέγξει τη διαδικασία απώλειας βάρους;
 • καλά να επηρεάσει ολόκληρο το σώμα της γυναίκας.

Φυσικό λίπος καυστήρες για την απώλεια βάρους

Φυσικό λίπος καυστήρες είναι ένα μεγάλο μέρος των φυτικών ουσιών, εκχυλίσματα βοτάνων που περιλαμβάνονται στα συμπληρώματα για την απώλεια βάρους και Συμπληρώματα διατροφής.

Πιο ασφαλής για τις γυναίκες το φυσικό λίπος καυστήρες για την απώλεια βάρους, το οποίο περιλαμβάνεται και σε Συμπληρώματα διατροφής και να αποτρέψει την αποθήκευση του λίπους:

 1. L-καρνιτίνη — βιταμίνη B11 (φυσικό αμινοξύ).
 2. Το πράσινο τσάι και το καφέ.
 3. Ωμέγα 3, συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA).
 4. Goji μούρα, βατόμουρο φύλλα. Χρησιμοποιείται περισσότερο ως ένα αξεσουάρ, ένα διουρητικό.
 5. Το πράσινο τσάι
 6. Hydroxycitrate (hydroxycitric οξύ). Συμπληρώματα συνήθως περιέχει το εκχύλισμα από την φλούδα του φρούτου Garcinia Καμπότζης (Ινδικό ξύλο).
 7. Ναρινγίνης – ένα φλαβονοειδών του φυτού citrus.
 8. Chitosan.
 9. Πυροσταφυλικό (πυροσταφυλικό αλάτι οξύ).
 10. Η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη είναι κατασκευασμένα από φυσικές ίνες βαμβακιού, αποτρέπει το αίσθημα της πείνας.
 11. Το εκχύλισμα από πικρό πορτοκάλι (synephrine φυσικό).
 12. Glucomannan. Οι φυτικές ίνες που δεν αντιμετωπίζεται με ένζυμα και όταν χτύπησε στο στομάχι πρήζεται, να αλλοιώνει την ανάγκη για τροφή. Είναι μέρος του διάσημου Bada Neo slim.
 13. Χολίνη – βιταμίνη-όπως ουσία που επιταχύνει το μεταβολισμό και την κατανομή των λιπών.
 14. Καφεΐνη (matein) είναι ένα φυσικό πουρίνης αλκαλοειδές που αυξάνει το μεταβολισμό.
 15. Guarana – άγριο φυτό, οι καρποί του οποίου περιέχουν καφεΐνη.
 16. Η εφεδρίνη είναι ένα αλκαλοειδές που περιέχεται στο φυτό εφέδρα, η οποία με την κατάλληλη δοσολογία χρησιμοποιείται στην ιατρική.
 17. Το πικρό πορτοκάλι, περιέχει συνεφρίνη-synephrine (σε αντίθεση με την χημική synephrine, η δράση είναι παρόμοια με αδρεναλίνη, η οποία περιλαμβάνεται σε πολλά θερμογόνα).

Πώς να κάνει ένα ποτό στο σπίτι

Παχιά καίγοντας ποτό είναι τόσο νόστιμο και υγιεινό για τις γυναίκες, είναι εύκολο να κάνετε στο σπίτι.

Φρέσκια ρίζα τζίντζερ (3 – 4cm) περικοπή, αναμεμειγμένο με φύλλα σμέουρα, τα βατόμουρα (μια κουταλιά της σούπας) και ρίχνουμε ένα λίτρο βραστό νερό. Για τη γλυκιά γεύση, μπορείτε να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού έδαφος φύλλων stevia. Να επιμείνω για 20 λεπτά. Μετά το στράγγισμα και δροσιστικό ποτό, προσθέστε μία ψιλοκομμένη φέτα γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι, λεμόνι (για γεύση) και κανέλα από την άκρη του ένα μαχαίρι. Ποτό τζίντζερ και εσπεριδοειδή, το τσάι θα πρέπει σταδιακά όλη την ημέρα.

Μια λίστα καύση λίπους τρόφιμα

Φυσικό λίπος που καίει τα τρόφιμα που όχι μόνο θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να καταστείλει την όρεξη, αλλά και να αφαιρέσει τις τοξίνες, δηλητήρια, περίσσεια υγρών, αποτρέπει την εναπόθεση του λίπους.

Από αυτές η πιο χρήσιμη:

 • σπανάκι, ραδίκια, ντομάτες, όλα τα είδη από σαλάτες, αγγούρια, λάχανο, ιδιαίτερα το κουνουπίδι, το μπρόκολο, σέλινο, σπαράγγια;
 • κρόκους αυγών (χολίνη);
 • την κανέλα, το πιπέρι Καγιέν;
 • καφέ, guarana, Cola, φυσικό (καφεΐνη), κακάο, τσάι (οποιοδήποτε), Rooibos, φίλε (πολυφαινόλες);
 • ναρινγίνης από εσπεριδοειδή (κυρίως γκρέιπφρουτ), ακτινίδια, μούρα, μήλα, αβοκάντο, ανανά (περιέχει βρομελίνη που διασπά τα πολύπλοκα λιπίδια);
 • τζίντζερ, γλυκοπατάτα, το κολοκάσι (περιλαμβάνεται στην παχιά διάλυση συγκροτήματα στην Κίνα)
 • η βρώμη, το κριθάρι, το φαγόπυρο;
 • τα φύκια;
 • φυσικό κόκκινο κρασί (όχι περισσότερα από 150 ml ανά ημέρα);
 • χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά ποτά.
Τζίντζερ ποτό

Παρενέργειες από τη λήψη

Είναι απαράδεκτο να ξεχάσεις τις πολλές αντενδείξεις και ανεπιθύμητες αντιδράσεις που συμβαίνουν, όταν χρησιμοποιεί το λίπος καυστήρες.

 • Η συνεχής χρήση thermogenic αυξάνει το φορτίο στο νευρικό σύστημα και το μυοκάρδιο, μειώνοντας το προσδόκιμο ζωής.
 • Πιο κατασταλτικό της όρεξης και anorexigenos έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις, όπως η εξοικείωση, διέγερση, over-voltage προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος. Ως εκ τούτου, η χρήση τους είναι αυστηρά περιορισμένη.
 • Πολλοί από απώλεια λίπους (κατασταλτικό της όρεξης) είναι αντικαταθλιπτικά) και η χρήση τους μπορεί να είναι περίπλοκη από ψυχικές διαταραχές, αϋπνία, σεξουαλικές διαταραχές, κρίσεις κατάθλιψης και ακόμη και τάσεις αυτοκτονίας.
 • Ένα κατασταλτικό της όρεξης απαγορεύεται για τις έγκυες ή θηλάζουσες, διαβητικούς, ασθενείς με καρδιακές παθήσεις, υψηλή πίεση αίματος, των νεφρών και του ήπατος παθήσεις. Ανεπιθύμητες ενέργειες: νευρικού συστήματος με συμπτώματα ψύχωσης, τον πόνο της καρδιάς, έμετος, δίψα, απάθεια, τρέμουλο των άκρων.
 • Μακροχρόνια λήψη διουρητικών οδηγεί σε έκπλυση των πολύτιμων ουσιών, διαταραχή της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών, προβλήματα με τα νεφρά και το ήπαρ, την οστεοπόρωση, την ευθραυστότητα των οστών.

Υπάρχουν ορμονικά συμπληρώματα που δεν συνιστάται για τις γυναίκες, δεδομένου ότι θα οδηγήσει σε υπογονιμότητα και την ανάπτυξη των ανδρικών σεξουαλικών χαρακτηριστικών, ασθένειες των ενδοκρινών αδένων. Είναι επιθυμητό να λαμβάνουν φάρμακα παραβιάζουν τα φυσικά επίπεδα των οιστρογόνων. Γκρέιπφρουτ, ανανά και πολλά άλλα τρόφιμα που απαγορεύονται σε πεπτικό έλκος, γαστρίτιδα, το πέτρινο σχηματισμό στα όργανα, και ισχυρή τσάι και καφέ, υψηλή πίεση αίματος, τα άτομα με άγχος, που πάσχουν από αϋπνία. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι κάθε φυσικό ουσίες, φρούτα και μπαχαρικά, μπορεί να προκαλέσει οξείες αλλεργικές αντιδράσεις. Για παράδειγμα, ένα πολύ χρήσιμο φυσικό chitosan μπορεί να οδηγήσει σε αναφυλακτικό σοκ σε άτομα με αλλεργία σε ψάρια. Βεβαίως, να αγωνίζονται με το υπερβολικό βάρος, χρειάζεται και το λίπος καυστήρες στον πόλεμο έρθουν να τον σώσουν. Αλλά είναι σημαντικό ότι η αποδοχή τους ήταν συμφώνησε με τον γιατρό και σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και μια μέτρια άσκηση.