Η καλύτερη διατροφή

Η καλύτερη διατροφή μπροστά σας. Αυτή η δίαιτα έχει τις καλύτερες κριτικές και αποτελέσματα. Είναι μια κυκλική δίαιτα - τρεις φορές μέσα σε τέσσερις μέρες. Το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο - δεν θα πρέπει να λιμοκτονήσουν οδυνηρά, αλλά η υπερβολική απώλεια βάρους για σίγουρος.Το τελευταίο γεύμα σε αυτή τη δίαιτα, τουλάχιστον 4 ώρες πριν τον ύπνο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Η καλύτερη διατροφή

Αν προτιμάτε μια καθιστική ζωή, τότε θα βρείτε όχι μόνο την καλύτερη κλινική της πρωκτολογίας, αλλά το μεγαλύτερο βάρος. Για να αντιμετωπίσει αυτή την ενόχληση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα το ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο μέσο. Παρουσίασε την καλύτερη διατροφή μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Πρώτα απ ' όλα, αρκετοί από τους κανόνες ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

  • Το στομάχι πρέπει να ξεκουραστεί. Ύπνο απαιτεί επίσης θερμίδες. Ως εκ τούτου, ποτέ μην υπερφορτώνετε το στομάχι το βράδυ.
  • Πίνετε άφθονο νερό - μια προϋπόθεση "την καλύτερη διατροφή".
  • Μεταξύ των γευμάτων θα πρέπει να λαμβάνουν 3 ώρες. Η αποτελεσματικότητα αυτής της ισχυρής διατροφή είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί. Ακριβώς τηρούν τους όρους αυτής της ισχυρής διατροφή.

Η ουσία του ακτίνες διατροφή

Η ουσία του προτεινόμενου "καλύτερη διατροφή" είναι ότι αποτελείται από πολλές μονο-διατροφή, η οποία διαρκεί 3 ημέρες. Όπως γνωρίζετε, το μονο διατροφή είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους. Ωστόσο, η μονότονη τροφίμων εξακολουθεί να είναι επιβλαβής για το σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν η διάρκεια δεν υπερβαίνει τις 3 ημέρες, και μία διατροφή ταχύτητα αντικαθίσταται από ένα άλλο, το σώμα δεν είναι βιώνει μια οξεία έλλειψη βιταμινών, και καμία ζημιά για την υγεία δεν πρέπει να εφαρμοστεί. Το υπερβολικό βάρος, αντίθετα, χρειάζεται πάρα πολύ. Κυριολεκτικά την 3η μέρα θα εκπλαγείτε από την ευκολία του ολόκληρο το σώμα σας που θα αποκτήσουν.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή η δίαιτα έχει πολύ καλές κριτικές από τις γυναίκες που έπεσε το επιπλέον βάρος μετά την ηλικία των 40. Όπως γνωρίζετε, σε αυτή την ηλικία για να χάσετε βάρος είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με την αργή εργασίας του μεταβολισμού.

Γρήγορη δίαιτα

Η πρώτη 3 ημέρα διατροφής - που χρησιμοποιείται 1% το γιαούρτι, το γιαούρτι, μπορεί το πράσινο τσάι, νερό. Αλλά τίποτα το γλυκό και το φαγητό θα πρέπει να είναι χωρίς ζάχαρη. Αποφασίσαμε να πω αντίο στο περιττό βάρος. Γαλακτοκομικά δίαιτα 3 ημερών για την αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας, σταθεροποιεί την πέψη και να προετοιμάσει το σώμα σας σε πιο σοβαρή απώλεια του υπερβάλλοντος βάρους.

Το δεύτερο 3 ημέρα διατροφήςσε μια μέρα δίαιτα μόνο τα μήλα, αλλά οποιονδήποτε και σε οποιαδήποτε ποσότητα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μονο-διατροφή με φρούτα θα σας γεμίσουν με βιταμίνες και θα τους βοηθήσει να μέρος με τη σκουριά.

Τρίτη 3 ημέρα διατροφής- χρησιμοποιείται μόνο βραστό κοτόπουλο χωρίς αλάτι και δέρματα.Έτσι, το σώμα σας λαμβάνει τις αναγκαίες πρωτεΐνες. Αυτή η πρωτεΐνη μονο-διατροφή, σύντομα θα χάσει σε 3 μέρες 3 κιλά.

Τέταρτη ημέρα 3 - τυρί λευκές ποικιλίες, όχι πολλά, 2-3 κομμάτι 3-4 φορές. Με το τσάι, είναι το λεμόνι, αλλά χωρίς ζάχαρη. Αποκλείεται να μην τρώνε πολύ τυρί, 3-4 φέτες. Προσπαθήστε να αγοράσετε τυρί με το λιγότερο λίπος. Αν δεν είστε σίγουροι θα είστε σε θέση να σταματήσει να τρώει αυτό το έδεσμα, καλύτερα να αντικαταστήσετε το τυρί με το γιαούρτι, κεφίρ ή γάλα.Αν εξακολουθεί να είναι πολύ πεινασμένοι μεταξύ των γευμάτων, μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι του 1%, κεφίρ ή μεταλλικό νερό.Το κοτόπουλο μπορεί να αντικατασταθεί από βραστό και ψητό ή βραστό ψάρι. Σε Γενικές γραμμές, κάθε προϊόν μπορεί να αντικατασταθεί από την ίδια, το κύριο πράγμα που το φαγητό ήταν λιγότερο λίπος και ζάχαρη.Πραγματικά είναι η πιο αποτελεσματική και καλύτερη δυνατή διατροφή.