Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα — αποτελεσματική απώλεια βάρους τεχνική

Το θέμα της απώλειας βάρους σχεδόν ατελείωτες. Και τα τελευταία χρόνια το ερώτημα "πώς να χάσετε βάρος γρήγορα" είναι όλο και περισσότερο ακούγεται σε διάφορες γωνιές της απέραντης χώρας. Το υπερβολικό βάρος είναι πρόβλημα της σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού της Ρωσίας. Κάποιος άνετα να ζήσει με επιπλέον κιλά, και κάποιος που παρεμβαίνει έντονα. Επειδή η περίσσεια λιπώδους ιστού, είναι όχι μόνο όμορφη, αλλά επίσης οδηγεί σε προβλήματα υγείας (επώδυνες αρθρώσεις, αγγεία, καρδιά, δυσκολία στην αναπνοή, ορμονικές αλλαγές, διαβήτη, κ. λπ.).

Αυτό που είναι επικίνδυνο διατροφή - διαβάστε όλα!

Όλοι οι άνθρωποι με υπερβολικό βάρος θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα και μόνιμα. Αυτή είναι μια Χρυσή όνειρο, το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο. Στο Διαδίκτυο πολλά ερωτήματα: πώς να χάσετε βάρος γρήγορα 10 κιλά σε μια εβδομάδα; Αναρωτιέμαι πώς ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ένας μαγικός την απώλεια βάρους; Αποδεικνύεται ότι χρειάζεστε για να χάσετε βάρος σχεδόν 1,5 kg την ημέρα! Τι αυτοί οι άνθρωποι θα χάσουν βάρος; Ελπίζω ότι το λίπος; Τώρα μετράω: ένα γραμμάριο λίπους 9 kcal. Ότι είναι να χάσεις 1.5 kg, θα πρέπει να κάψετε 13500 θερμίδες την ημέρα!

Διατροφή

Συνειδητοποιείς ότι αυτό το τεράστιο νούμερο; Ελπίζω να ξέρεις ότι για να χάσετε πολύ λίπος σε μια μέρα είναι απλά αδύνατο. Είναι φυσικά αδύνατο. Με κανένα τρόπο. Έτσι δεν θα γράψω εδώ τα ουτοπικά όνειρα αυτής της ταχείας απώλειας βάρους. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά κατάφερε σε οποιαδήποτε μονο-δίαιτα για να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα για 10 kg. Αλλά εδώ τίθεται το ερώτημα: τι είναι αυτοί οι άνθρωποι χαθεί; Στο σώμα μας, αλλά το λίπος έχει περισσότερο νερό και μυς και τα οστά). Δεδομένου ότι το λίπος πολύ γρήγορα να χάσουν βάρος δεν θα λειτουργήσει όταν μια αυστηρή δίαιτα την πρώτη φορά των μυών (και το νερό, που σε αυτούς τους μυς).

Μυς - ο κύριος καταναλωτές της ενέργεια, δηλαδή θερμίδες. Ένα κιλό μυών καίει περίπου 30 θερμίδες την ημέρα. Το λίπος σχεδόν ενέργεια δεν καίει. Έτσι, μόλις Έχετε χάσει μυς, τότε οι θερμίδες γίνει κάψει λιγότερο αυτόματα.

Φανταστείτε την ακόλουθη σκηνή. Στη διατροφή Σας, το βάρος 70 kg. Το βάρος 25 kg λίπους και 45 kg στους μυς (σε αυτήν την περίπτωση το πρόσωπο που θα είναι ο πρώτος βαθμός παχυσαρκίας). Για τη διατροφή ανθρώπων που γρήγορα έχασε 10 κιλά. Είναι να πάρει στη ζυγαριά και να είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Αλλά από αυτά τα 10 kg - 5 kg μύες και 5 κιλά λίπους. Μετά από μια δίαιτα, ένα άτομο επιστρέφει στην κανονική τους διατροφή.

ΑΛΛΆ, αν πριν από τους μυς του να καίγονται καθημερινά 45*30= 1350 θερμίδες την ημέρα, τώρα καίνε 40*30=1200 kcal. Η διαφορά των 150 kcal ανά ημέρα. Δηλαδή, αυτά τα 150 θερμίδες είναι ήδη καεί, και κατατεθεί σε λίπος υπόστεγα. Και 150 kcal - 16 gr. το λίπος. Κάθε μέρα αυτός ο άνθρωπος παίρνει 16 gr. το λίπος. Σε ένα μήνα θα είναι μια χαρά με 480 gr. ένα χρόνο αργότερα, θα είναι πιο δύσκολο να 5,760 lbs. Και αυτό είναι με την προϋπόθεση ότι δεν τρώνε πολύ, έτσι για να πω το ελάχιστο κέρδος.

Μερικά χρόνια (αλλά το πιο πιθανό, ακόμη και νωρίτερα), αυτός ο άνθρωπος επιτυγχάνει την επαναφορά 10 κιλά και θέλω να πάω σε μια δίαιτα. Και όλα θα επαναλάβω και πάλι, μόνο μετά από αυτή τη δίαιτα τους μυς, θα είναι ακόμη λιγότερο, αντίστοιχα, για να κερδίσει θα βάρους γρηγορότερα. Και έτσι με κάθε νέα δίαιτα το βάρος επανέρχεται πιο γρήγορα και πιο γρήγορα.

Μετά από πολλές δίαιτες οι άνθρωποι μπορούν να έχουν το ίδιο βάρος 70 kg, αλλά τώρα μυϊκή μάζα δεν θα είναι 45 kg και 30 kg. Και το λίπος του σώματος θα είναι 40 kg. Και αυτό είναι 4 το βαθμό της παχυσαρκίας.

Φυσικά, είμαι υπερβολικός, αλλά στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει. Έτσι, στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο το βάρος σε χιλιόγραμμα. Συγκεκριμένα, η αναλογία του λίπους και του μυϊκού ιστού. Λίπος - μια ελαφριά και ογκώδη, και οι μύες είναι πιο πυκνό και βαρύ. Ο άνθρωπος στο παράδειγμα στην αρχή τα κατορθώματά του στη διατροφή, με το βάρος των 70 κιλών ήταν πιο κατάλληλο. Μέσα από τα χρόνια και αρκετές δίαιτες με την ίδια βαρύτητα φαίνεται πιο τρισδιάστατο, επειδή η αναλογία του λίπους σε μυς έχει αλλάξει. Προτείνω, όταν χάνει το βάρος για να μετρήσει την ποσότητα, και να μην επικεντρωθεί σε βάρος.

Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα και σωστά στο σπίτι

Ελπίζω ότι έχετε διαβάσει τις προηγούμενες πληροφορίες για δίαιτες. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε τι διαφορετικά πειράματα μπορεί να οδηγήσει. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές δίαιτες που υπόσχονται θαυμαστά αποτελέσματα. Σας συμβουλεύω να μην τους ακολουθούμε τυφλά, αλλά να γυρίσεις το κεφάλι σου.

Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να ακολουθήσετε μια σωστή διατροφή. Αλλά πρέπει να πω ότι μια σωστή διατροφή δεν θα λειτουργήσει χάσετε βάρος γρήγορα. Η απώλεια βάρους θα είναι ομαλή, και περίπου 0,5-1 κιλό ανά εβδομάδα. Η ταχύτητα της απώλειας βάρους εξαρτάται από το αρχικό βάρος - το υψηλότερο είναι, τόσο πιο γρήγορα θα πάει. Ένας καλός δείκτης - μείον 10-15% της αρχικής μάζας για 3 μήνες. Αυτό είναι, αν σας βάρος 100 κιλά σε 3 μήνες να χάσω 10-15 κιλά σχετικά με τη διατροφή και βάρος 60 kg 6-9 kg.

Επίσης, σχετικά με την ταχύτητα της απώλειας βάρους επηρεάζεται από την ηλικία, το φύλο, τη σωματική δραστηριότητα.

Οι υδατάνθρακες είναι η κύρια πηγή ενέργειας. Όλες οι θερμίδες που προέρχονται από υδατάνθρακες θα πρέπει να περάσει. Όπως έγραψα, το κύριο καταναλωτή ενέργειας των μυών. Εκτός από τους την ενέργεια που χρειάζεστε για τον εγκέφαλο, την καρδιά. Αν δεν έχεις περάσει τις θερμίδες που ήρθε από υδατάνθρακες, η ενέργεια αυτή έχει κατατεθεί στο αποθεματικό με τη μορφή του λίπους. Και μόνο ένα μικρό μέρος των υδατανθράκων αποθηκεύεται στο συκώτι ως γλυκογόνο.

Το γλυκογόνο είναι που δαπανάται από τον οργανισμό, όταν δεν είναι αρκετές θερμίδες για τη ζωή στην πρώτη θέση. Δεύτερο, η ενέργεια στην έλλειψη εκτείνεται από τους μύες (αν το μενού δεν είναι αρκετή πρωτεΐνη). Και τότε αρχίζει να χωρίσει το λίπος. Από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι για τις βραχυπρόθεσμες σωματική άσκηση δεν θα είναι σε θέση να χάσετε βάρος. Γιατί πρώτα ο οργανισμός θα λάβει τα αποθέματα γλυκογόνου θα επαναληφθεί μετά το φαγητό.

Το λίπος αρχίζει να αναλύεται μόνο μετά από 40 λεπτά της καρδιο δραστηριότητα (τρέξιμο, Ποδηλασία, κλπ.).

Για να χάσετε βάρος γρήγορα, πρέπει να πληρούν τους όρους αυτούς:

Ποδήλατο
 • αφαιρέστε από τη διατροφή των υδατανθράκων, αφήνοντας πίσω μόνο χαμηλή σε υδατάνθρακες λαχανικά
 • αυξήστε την ποσότητα της πρωτεΐνης στα μενού (περίπου 1,5 gr. πρωτεΐνης ανά 1 κιλό σωματικού βάρους)
 • φροντίστε να πίνετε 2-3 λίτρα καθαρού νερού ανά ημέρα
 • για να συμπεριλάβετε στη διατροφή πίτουρο ή ινών
 • για να συμπεριλάβετε στη διατροφή καλά λιπαρά ωμέγα-3
 • κάντε τη σωματική άσκηση, κατά προτίμηση μια δύναμη που ενισχύει τους μυς

Αυτές είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα είναι σε θέση να χάσουν βάρος γρήγορα, αλλά και να διατηρήσει την υγεία.

Αφαιρέστε το καρμπυρατέρ από το μενού - το πρώτο βήμα για την γρήγορη απώλεια βάρους

Πρώτα απ ' όλα θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι υδατάνθρακες είναι η κύρια πηγή συσσώρευσης λίπους στα κύτταρα. Όταν σταματήσεις να τρως υδατάνθρακες, το σώμα θα αρχίσει να πάρει την απαραίτητη ενέργεια από το λίπος, αν θέλετε να διατηρήσετε τη μυϊκή σας μια επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης. Η πρώτη απάντηση στο ερώτημα: πώς να χάσετε βάρος γρήγορα περιορίζουν δραστικά τους υδατάνθρακες.

Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Εδώ είναι τα λαχανικά ως πηγή ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Επίσης τα λαχανικά έχουν υδατάνθρακες σε μικρές ποσότητες, αλλά οι υδατάνθρακες αργή, και είναι δύσκολο. Έχουν καιρό διασπαστεί σε γλυκόζη και ζάχαρη κύματα. Έχω ένα αναλυτικό άρθρο σχετικά με τους υδατάνθρακες, απλές και σύνθετες. Αν θέλετε, διαβάστε το για να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει.

Γράφω εν συντομία για το τι συμβαίνει όταν το σώμα παίρνει τους απλούς υδατάνθρακες (γλυκά, αλεύρι, πατάτες, άσπρο ρύζι). Οι υδατάνθρακες έχουν μια μικρή αλυσίδα, έτσι ώστε να είναι πολύ γρήγορα διασπάται σε μόρια γλυκόζης. Όταν η γλυκόζη στο αίμα πέφτει και πέφτει πολύ την ίδια στιγμή με απλούς υδατάνθρακες), το πάγκρεας αρχίζει να εκκρίνει ινσουλίνη. Η ινσουλίνη είναι υπεύθυνη για τη γλυκόζη ως πηγή ενέργειας για να στείλετε στα κύτταρα. Η περίσσεια της γλυκόζης μετατρέπεται σε λίπος, επειδή η περίσσεια σακχάρου στο αίμα πολύ αρνητικές συνέπειες για τα αιμοφόρα αγγεία.

Όταν η περίσσεια σακχάρου από το αίμα αφαιρείται, το σώμα, τις αισθήσεις της πείνας, του λείπει η ενέργεια. Και πάλι θέλω να το φάω. Και το χέρι μόνη της φτάνει για μια γρήγορη υδατάνθρακες. Και πάντα επαναλαμβάνεται και πάλι: μια απότομη αύξηση στο σάκχαρο του αίματος - επεξεργασία περίσσεια ενέργειας ως λίπος - αποθεματικό για το αίσθημα της πείνας. Έτσι αναπτύσσει υδατανθράκων εθισμό, όταν οι άνθρωποι απλά δεν μπορεί να το κάνει χωρίς καμία πηγή γρήγορους υδατάνθρακες.

Το πηγμένο γάλα για τυρί σε μια στιγμή μπορεί να φας 150 γρ., ομελέτα μπορεί να γίνει από 3 αυγά ή 1 ολόκληρο αυγό και 3 ασπράδια.

Επιλέξτε μια ποικιλία από λαχανικά, κατά προτίμηση σε διάφορα χρώματα. Το χειμώνα μπορεί να είναι τα καρότα, τα παντζάρια, το λάχανο, χόρτα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένα λαχανικά και λίγο να το βάλετε σε ένα τηγάνι ή στον ατμό (κολοκυθάκια, πιπεριές, μελιτζάνες, φασολάκια, αρακά, μπρόκολο, κουνουπίδι, κ. λπ.).

Το δεύτερο βήμα για την απώλεια βάρους - τρώνε περισσότερη πρωτεΐνη

Η πρωτεΐνη είναι ένα υποχρεωτικό στοιχείο της γρήγορη απώλεια βάρους. Είναι που απαιτούνται για την υποστήριξη της μυϊκής μάζας. Πρωτεΐνη θα πρέπει να τρώνε όχι λιγότερο από 1.5 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους. Το ποσό των πρωτεϊνών σε διάφορα τρόφιμα μπορεί να δει σε αυτόν τον πίνακα.

Από ό, τι τα προϊόντα για να πάρει την επιθυμητή πρωτεΐνη; Μπορείτε να φάτε άπαχο κρέας, το κοτόπουλο, η Γαλοπούλα, τα εντόσθια (το στομάχι, την καρδιά, γλώσσα), θαλασσινά (γαρίδες, καλαμάρια, μύδια, χταπόδι, κλπ.), κάθε ψάρι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι, το γάλα, το τυρί, τα αυγά, τα προϊόντα σόγιας (τόφου, γάλα σόγιας, το κρέας).

Απλώνονται σε μια μέρα τους καθημερινά το ποσοστό των πρωτεϊνών. Για παράδειγμα, το βάρος Σας είναι 70 κιλά. Έτσι, η πρωτεΐνη πρέπει να τρώνε 105 gr. μπορείτε ακόμη περισσότερα. Για Πρωινό τρώνε 30 γραμμάρια. πρωτεΐνη για το μεσημεριανό γεύμα - 30 g, για δείπνο 30 γρ., τα άλλα 15 γρ. φάτε ένα σνακ.

Πόσο θα πρέπει να τρώτε τρόφιμα για να αποκτήσετε 30 γρ. πρωτεΐνη; Μπορεί να είναι 170 gr. χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage (περισσότερο λίπος, λιγότερη πρωτεΐνη), 110 γρ. γαρίδες 200 γρ. Πόλοκ, 170 gr. ρέγγα ή σκουμπρί (όχι καπνιστά, παστά ψάρια, ψητό, βραστό), 150 gr. κοτόπουλο, 140 γρ. Την τουρκία. Κοιτάξτε στο τραπέζι και να επικεντρωθεί σχετικά με το μέγεθος της μερίδας σας. Είναι πολύ σημαντικό να τρώτε πρωτεΐνη σε επαρκείς ποσότητες.

Πίνετε αρκετό νερό για να χάσεις γρήγορα βάρος χωρίς να κάνει δίαιτα

Σχετικά με το νερό έχει από καιρό γραμμένο παντού. Νομίζω ότι το ξέρεις, Θα πρέπει να πίνετε πολλά, όχι μόνο για να χάσει το βάρος, αλλά για να αισθάνονται καλά και να μείνετε νέοι περισσότερο. Για να χάσετε βάρος γρήγορα, πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα, κατά προτίμηση 3 λίτρα. Σε αυτή την περίπτωση, αν δεν υπάρχει νεφρική νόσο.

Φροντίστε να πίνετε ένα ποτήρι νερό (250 ml) για 15-20 λεπτά πριν από το φαγητό. Επίσης, ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υπάρχει ακόμη και μια δημοφιλής δίαιτα που ονομάζεται "νερό διατροφή", η οποία βασίζεται στο πόσιμο νερό.

Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα είναι να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα καθαρή, μη-ανθρακούχο νερό ανά ημέρα.

Καθαρισμού του παχέος εντέρου είναι ένα βήμα για την αρμονία

Το νερό

Και όπως γνωρίζετε, το λίπος συσσωρευμένες τοξίνες. Όταν το λίπος από τα κύτταρα εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, οι τοξίνες που απελευθερώνονται στην κυκλοφορία του αίματος. Εξαιτίας αυτού, το πρόβλημα αρχίζει με την υγεία. Το σώμα, όπως είναι δηλητηριασμένο. Μπορεί να ξεκινήσει πονοκεφάλους, κούραση, ανάγκη για περισσότερο ύπνο, ναυτία. Ακριβώς όπως όταν τοξίκωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και για να βελτιώσει την κατάστασή σας, έχετε αυτές τις τοξίνες, το συντομότερο δυνατόν για να φέρει το σώμα.

Για τους σκοπούς αυτούς χρησιμοποιούν την ίνα. Μπορείτε να το αγοράσετε από το φαρμακείο σε μορφή χαπιού. Αλλά προτιμώ να φάω πίτουρο. Εκτός από φυτικές ίνες, πίτουρο πολλές βιταμίνες του συμπλέγματος β, η οποία θα είναι σοβαρά λείπει. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους δεν τρως δημητριακά, στο οποίο αυτές τις βιταμίνες. Έτσι, πίτουρο λύνει δύο προβλήματα: φυτικές ίνες και βιταμίνες.

Πίτουρο μπορούν να αγοραστούν σε μεγάλες υπεραγορές. Μπορούν να είναι κατασκευασμένα από δημητριακά. Κατά τη διάρκεια γρήγορη απώλεια βάρους θα πρέπει να φάτε 1 κουταλιά της σούπας 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Ινών θα πρέπει πάντα να διεγείρει το έντερο να απορροφήσει επιβλαβείς ουσίες.

Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα - μπραν τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα, με ένα ποτήρι νερό.

Τρώτε υγιεινά λίπη για την απώλεια βάρους

Η ουσία αυτού του συστήματος, το βάρος πέφτει στο υδατάνθρακες. Τα λίπη πρέπει ως οικοδομικό υλικό. Ο εγκέφαλος είναι το 60% λίπος! Και είναι ωμέγα-3 λιπαρά. Είναι τα ωμέγα-3 λιπαρά καταπολέμηση της κακής χοληστερόλης, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, για την υποστήριξη της υγείας της καρδιάς και του εγκεφάλου. Και αυτό είναι το ωμέγα-3 δεν τρώμε σε επαρκή ποσότητα. Και μπορεί να βρείτε αυτές τις χρήσιμες λίπη στη θαλάσσια ψάρια, μόνο στη θάλασσα.

Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα είναι να πίνετε μουρουνέλαιο είναι το λινέλαιο.

Άσκηση για να ενισχύσει τους μυς

Φυσικά, διαιτητική τροποποίηση είναι η βασική προϋπόθεση για την απώλεια βάρους. Αλλά αν η δύναμη για να προσθέσετε ένα άθλημα - το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο γρήγορα. Για την απώλεια βάρους, είναι καλύτερο να επιλέξετε φορτία βάρους. Αυτό έχει να κάνει με το βάρος: αλτήρα, barbell. Για τα κορίτσια το πιο σημαντικό ασκήσεις - καταλήψεις με βάρη, καθίσματα, άρσεις, άντληση πατήστε το στήθος μύες (μπορείτε να εργαστείτε για τον προσομοιωτή, και μπορεί να βγει άμεσα από το πάτωμα) και πίσω.

Για να το κάνετε στο σπίτι ή στο γυμναστήριο - Εσείς αποφασίζετε. Ξέρω για τον εαυτό μου ότι το σπίτι είναι πολύ δύσκολο να πιέσω τον εαυτό μου να το κάνω. Πάντα υπάρχουν "επείγον" πράγματα που πονάνε. Οπότε καλύτερα να πάτε στο γυμναστήριο, όπου υπάρχουν απαραίτητο εξοπλισμό και τον εκπαιδευτή και διάφορα ομάδα κατάρτιση δύναμης.

Πριν από την κατάρτιση δύναμης για ζέσταμα στο διάδρομο ή ποδήλατο για 10 λεπτά.

Ένα δείγμα δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους

Τώρα είναι η ώρα να γράψτε ένα τραχύ σχέδιο γεύματος, θα χάσετε γρήγορα βάρος. Μεταξύ των γευμάτων δεν πρέπει να είναι περισσότερο από 4 ώρες διάστημα. Τελευταίο γεύμα 3-4 ώρες πριν τον ύπνο.

Μια φορά την εβδομάδα μπορείτε να τρώτε φρούτα ή δημητριακά.

Μετά την απώλεια βάρους, θα πρέπει σταδιακά να μπείτε στο μενού των σύνθετων υδατανθράκων.

Στιφάδο λαχανικών με κοτόπουλο

Το πρωινό

 • Ένα ποτήρι νερό μετά το ξύπνημα, ένα ποτήρι νερό πριν από το Πρόγευμα
 • Κουταλιά της σούπας πίτουρο.
 • Τυρί 170 gr. + σαλάτα λαχανικών 250 γρ.
 • Ομελέτα με 2 αυγά + ένα κομμάτι κοτόπουλο 80 γρ. + σαλάτα λαχανικών 250 γρ.
 • Κοτόπουλο φούρνου ή ψητά χωρίς λάδι, 180 gr. + λαχανικά 250 γρ.

Σνακ (προαιρετικό)

 • Ένα ποτήρι νερό ή πράσινο τσάι
 • Βραστό αυγό με λαχανικά
 • Ένα Φλιτζάνι γιαούρτι
 • Τυρί 50 γρ.

Το μεσημεριανό γεύμα

 • Ένα ποτήρι νερό, το πίτουρο
 • Το κρέας είναι βραστά, μαγειρευτά ή ψητά, 150 gr. + βραστά λαχανικά 250 γρ.
 • Στιφάδο λαχανικών με κοτόπουλο
 • Το ψάρι είναι 170 gr. + λαχανικά
 • Θαλασσινά 100 g. + λαχανικά
 • Υποπροϊόντα + λαχανικά

Σνακ (προαιρετικό)

 • Ένα ποτήρι νερό
 • Ίδια όπως την πρώτη σνακ

Δείπνο (3-4 ώρες πριν τον ύπνο)

 • Ένα ποτήρι νερό, το πίτουρο
 • Το ίδιο και για το μεσημεριανό γεύμα

Σχέδιο μενού σας, να αγοράσετε τα παντοπωλεία. Κρατήστε στη διατροφή ήταν αρκετά λαχανικά - 1 kg την ημέρα. Επίσης να ελέγχετε τις μερίδες πρωτεϊνούχων τροφίμων. Και μην ξεχνάτε σχετικά με το νερό. Αν είστε ήδη πάρα πολύ θέλω να φάω κάτι haraam, τότε είναι καλύτερα να φάει, αλλά πολύ λίγο. Αν παρασυρθεί και να σπάσει και, στη συνέχεια, επαναφέρετε το βάρος να έρθει πίσω.

Ως εκ τούτου, πριν να χάσουν βάρος πρέπει να έχουν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Τίποτα δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Πιστέψτε με, θα είναι πολύ χαρούμενος, όταν θα εξετάσουμε καλύτερα, αισθάνονται καλύτερα. Πίσω φτερά.